18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Magomed Ankalaev - Ion Cutelaba

Infokamp
24. oktober 2020 kl. 20:00 - Mixed Martial arts, UFC
Spillested: Yas Island
24. okt. 2020 kl. 11:23 (Opdateret 24. okt. 2020 kl. 20:45) 24/10
23
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

UFC 254: Flash Forum, Abu Dhabi - 3 runder, letsværvægt

Der er had i luften, når Ankalaev og Cutelaba mødes til en rematch efter en kaotisk optakt og et vanvittigt første opgør. Ankalaev har flere strenge at spille på, men Cutelaba er altid farlig tidligt. Opgøret kan kun blive underholdende.

Det taler for Ankalaev

  • Ankalaev er på papiret en mere komplet kæmper. Eminent kickbokser, der endvidere har en baggrund i greco-roman brydning og combat sambo.
  • Han er en teknisk bedre striker end Cutelaba og besidder en bedre defensiv. Hans eneste nederlag kom via submission i absolut sidste sekund af en kamp, som han dominerede. 
  • Cutelaba har vist problemer med sin defensiv og gastank. Han tager imod væsentlig flere signifikante slag end Ankalaev og efter første runde, går han ofte meget ned i tempo.
  • Cutelaba tabte deres første opgør, da han fakede at være såret, hvilket dommeren hoppede på og stoppede kampen. Han var dog alligevel blevet ramt af flere tunge slag og spark.
  • Cutelaba kæmper oftest med følelserne, hvilket hans aggressive stil er et bevis på. Ankalaev er mere koldblodig og lader sig ikke lokke i unødvendige brawls. 

Det taler for Cutelaba

  • Cutelaba besidder voldsom power og i 1 runde - imens han stadig har energi - er han blandt de farligste i vægtklassen.
  • Cutelaba snitter 5.24 signifikante slag i minuttet. Får han lukket distancen, kan han sagtens såre Ankalaev. Bare se hvordan han knuste Rountree i København.
  • Cutelaba har flere nederlag på sin rekordliste, men har også mødt væsentlig hårdere modstandere end Ankalaev. Cirkunov, Cannonier og Texeira eksempelvis.
  • De manglende fans fik Justin Gaethje til at kæmpe mere kontrolleret. Måske er det samme tilfældet for Cutelaba. Han er blot 26 år, forbedrer sig løbende og har skulle forberede sig på Ankalaev længe. 
  • Cutelaba har vist en svaghed imod dygtige grappler. Heldigvis for ham udnytter Ankalaev sjældent sin sambo. 

Oddsmarked
Ankalaev er markant favorit på markedet. NordicBet er højest med 1,32 på russeren, mens Cutelaba kan hentes til 3,50 flere steder. Mit umiddelbare CV er 75-25, Ankalaev. Dermed ser jeg desværre ingen værdi på vinderspil.

Cutelabas vanlige favoriserer også en tidlig finish til en af de to. Jeg kunne dog godt forestille mig vi så en 2 omgang. Jeg vil ikke rigtig anbefale spil, da der er virkelig mange usikkerheder grundet optakten til dette opgør, hvor Covid virkelig har sat sit præg. Ankalaev bør vinde her, da han er mere teknisk begavet, men 1,32 er simpelthen for lavt. 


Kampen indleder main cardet, og det er bestemt et opgør, man ikke bør misse. 

Magomed Ankalaev
Rusland    
28 år
14-1, (8 KO/TKO’s, 6 decisions) 
Southpaw
Højde: 188 cm.
Rækkevidde: 191 cm.
Vægt: 93 kg.

Ion 'Hulk' Cutelaba
Moldova                
26 år
19-4-1 (12 KO/TKO, 2 submissions, 1 decisions)
Ortodoks
Højde: 185 cm.
Rækkevidde: 191 cm.
Vægt: 93 kg.
 

Kilder

ufc.com, sherdog.com, fightmetric.com, tapology.com

Kommentarer

Feedback