18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

madlikewizards - ORDER: (AH: -4,5 Runder) 2

24. februar 2020 kl. 09:10 - ESEA MDL Season 33 Australia
21. feb. 2020 kl. 16:50 (Opdateret 24. feb. 2020 kl. 10:09) 21/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

CS:GO

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 44-0-56%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 0-16
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

MDL Australia, hvor vi har madlikewizards imod ORDER, som har fået signed rickeh nu. Et kendt navn, hvis man har fulgt med i CS-scenen.

ORDER skal efter min mening ikke give så meget igen selvom det er en BO1, for holdet og kvalitet er langt bedre end MLW. Den Australske MDL er ikke den stærkeste, hvorfor der er stor niveau forskel på top3 og resten. Jo, MLW er pt. 7-1, men det ligger jeg ikke meget i eftersom de møder hold uden kvalitet. ORDER er 9-0 og har svært ved at se  dem tabe en kamp i MDL selvom det nok skal hænde i BO1 format. Alle kan have rigtig dårlige eller rigtig gode kampe, som giver overraskelsen.

Udover Rickeh, har de aliStair og USTILO som også er navne, der har spillet større og mødt bedre modstand end denne. På papirit bør de overmatche nuværende MDL's nummer to. 
Indbyrdes er ORDER 3/4 sejre, men imod et andet MLW lineup. Siden er nettik og DannyG kommet ind og især nettik har gjort det godt.
Problemet er at det hovedsageligt har været på enten Mirage eller Inferno. To maps, som jeg ikke tror de kommer ud på og så kan man stille spørgsmåltegn ved, hvor god han så kan være? 16 årigt talent. Har min tvivl. 
Jeg tænker nemlig de kommer ud på enten Nuke eller Train, valget er op til MLW eftersom ORDER banner Overpass, Mirage og Inferno og MLW banner Vertigo og Dust2. 
Og på disse maps står ORDER stærkest, også med -4,5 runder imod sig.

Topopgør, så  tvivler på at nogle vil afgive denne kamp gratis, så forventer høj intensitet fra begge sider.

Håber ikke den går på Inferno, men her har ORDER også gode stats og vil måske føle sig mere tryg ved at lade den stå åben. Tiden vil vise os hvad de tænker på dagen.

Held og lykke!

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback