18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Maddison Inglis - Tereza Smitkova: 2

12. juli 2021 kl. 14:30 - WTA - Prague Open - Hardcourt
11. jul. 2021 kl. 18:20 (Opdateret 12. jul. 2021 kl. 20:53) 11/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

Inglis skal bevise om succes i Australien kan overføres til Europa.

Chance (1-X-2): 55-0-45%
Betvalue: 101,25%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 0-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Inglis der har flere itf titler fra Australien, og startede fint da tennisbolden rullede derhjemme, skal nu bevise sig i Europa. Hun sprang det meste af grus sæsonen over, og har spillet et par kampe på det seneste, hvor et mirakuløst turnaround mod Christian, var højdepunktet. Hun server godt, og er kvik på benene mangler bare et par procenter hele vejen rundt, og mere erfaring fra turneringer ude i verdenen.

Jeg har tidligere berørt Smitkova, og hun har taget 14 dages pause efter græsset, og møder nu ind på hjemmebane med en fin lodtrækning. Hendes spidskompetencer er mere tydelige, men til gengæld er hendes mangler det også, hvilket placerer hende et godt stykke fra toppen af tennis. Jeg kan kun se hende være den angribende part her, hvilket også er vigtigt, da hun ikke vil overleve en kamp i defensiven. Inglis er normaltvis også angribende, men hun var passiv på netop det overstået grus, og skiftet fra græs til grus til hardcourt, syntes jeg er lidt underligt indenfor så kort tid.

Oddset ligger i mellem 2,15-2,25 og kunne godt stige lidt, da Inglis træder ind favoritnavnet i denne kamp. Jeg ser dog tendenser i Inglis spil som er bekymrende, så vil gå for Smitkova som har hjemmebanefordel i denne kamp.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback