18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lyngby - SoenderjyskE: Over 2,5 Mål

Match center
8. juli 2020 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Lyngby Stadion    Jakob Kehlet
8. jul. 2020 kl. 07:48 (Opdateret 8. jul. 2020 kl. 21:55) 08/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Lyngby skal spare kræfter til de forestående nedrykningskampe, mens SønderjyskE er på vej på tidlig sommerferie, efter deres pokalsejr.
Det taler for
  • SønderjyskE har intet at spille for, men de rider videre på bølgen med pokalsejr og overlevelse.
  • Lyngby har fuld fokus på kampene mod Hobro, så denne kamp skal blot overstås. Det lugter ikke af fuld fokus og solide tacklinger
  • To af tre kampe mellem holdene i denne sæson er gået over 2,5 scoringer.
  • SønderjyskE har fine målscorere, ikke mindst i Anders K. Jacobsen, der har været en stor gevinst i foråret.
Hold øje med
  • Kampen er uden betydning for begge mandskaber, så den kan potentielt ende i en ørkenvandring
  • Første interne opgør i nedrykningsspillet sluttede med blot en enkelt scoring
  • Lyngby har haft mere end svært ved at skabe chancer i foråret, hvor man ofte er gået fra banen uden at have skabt en reel scoringsmulighed.
Oddsmarked

Oddset på over-spillet er faldende, men Danske Spil hænger stadig i med odds 1,75. Markedet nærmer sig 1,70 på spillet og jeg forventer, at vi inden kampstart ser et odds på i underkanten af 1,70 på over-udfaldet. 888sport og Unibet har 2,14 på under 2,5 mål.

Rundt om kampen
Ni kampe uden sejr. Det er status for Lyngby inden aftenens kamp mod SønderjyskE, en kamp der for de kongeblå blot skal voverstås. For sidenhen venter to altafgørende nedrykningskampe mod Hobro, og taberen af det dobbeltopgør må ned i 1. division.

Det betyder også, at aftenens kamp mod SønderjyskE ikke bliver en, hvor Lyngby giver alt. Der bliver måske lettet lidt på pedalen i tacklingerne, der bliver ikke løbet den ekstra meter, og al fokus er i stedet for aftenens modstander på Hobro.

SønderjyskE på den anden banehalvdel skal bruge kampen til at løbe tømmermændene ud af benene. I sidste uge vandt sønderjyderne pokalfinalen, ligesom de sikrede overlevelse i Superligaen, og efter overlevelsen var sikret, fik spillerne lov til at feste.

Pokalsejren betyder nemlig samtidig, at SønderjyskE trækkes ud af spillet om Europa League-pladser, da de allerede har sikret en via pokalsejren, så aftenens kamp er sønderjydernes sidste i sæsonen. Det kommer givetvis til at kunne ses, for kampen får dermed et strejf af sommerkamp for gæsterne.

Hjemmeholdet vil selvfølgelig gerne komme ind til Hobro-kampene med selvtillid, og det få man ikke med et nederlag, men det bliver næppe sådan, at man satser alt, hvis SønderjyskE er foran i slutfasen.

Jeg forventer en åben kamp, med flere afslutninger end tacklinger, og det lugter derfor af en del mål mellem de to mandskaber.

Trupnyt
Lyngby er uden stopperen Kevin Tshiembe, der er i karantæne - en svækkelse af defensiven.
SønderjyskE er uden midtbanespilleren Victor Ekani, der ligeledes er i karantæne.

Kilder

bold.dk, superstats.dk, lyngbyboldklub.dk, soenderjyske.dk, jv.dk

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback