Annonce

Lucas Pouille - Jo Wilfried Tsonga: 0-2

Match center
26. februar 2017 kl. 15:10 - Tennis, ATP
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Kommentarer (3)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 48%
Betvalue: 104,16%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

ATP Marseille Finale - Tsonga tager titlen i 2 sæt.

Tsonga har spillet noget fantastisk tennis i en længere periode. Han tog titlen i Rotterdam sidste uge, hvor han bl.a. slog Muller, Cilic, Berdych og Goffin. Alle 4 kan spille op med Pouille eller er bedre end ham. 

Siden AO har Tsonga kun tabt til Zverev og droppet et sæt til Goffin og Kyrgios. Han har altså spillet 11 kampe, hvor han har vundet 8 af dem uden at afgive et sæt. Han er med andre ord inde i en rigtig god form, og han ser ganske farlig ud.

Pouille står på den anden side. Jeg synes ikke, at han har haft den bedste start på sæsonen. Han røg ud i 1. runde til Bublik af AO og Kohlschreiber i 1. runde i Rotterdam. Han startede også lidt shaky ud i denne turnering, men han er stille og rolig spillet ind, og han spilede en god semifinale, hvor han på imponerende vis slog Gasquet i 2 sæt. 

Dette er Pouilles 3. finale, og Tsonga har meget mere rutine i disse situationer. Han har også en større serv, som han kan falde tilbage på. 

Jeg ser ham som forholdsvis stor favorit her, og jeg tror, at oddset kommer til at falde frem mod kampstart. Tsonga spillede i går mod Simon, som jeg synes minder lidt om Pouille - måske bare bedre. Han slog ham også sikkert 2-0. Tsonga er bare farlig pt.

Tsonga har spillet mange kampe, men jeg synes ikke, at han har lignet en, som var besværet af det på nogen måde i dag. Han ligner en der er i god nok form.

Det er en tidlig linje, så der kan ske meget med oddset. Jeg tror dog ikke, at vi får en bedre pris.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback