18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lillestroem - Brann: (AH: -0,5) 1

Match center
11. september 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Norge - Eliteserien
Aaraasen    Ola Nilsen
31. aug. 2021 kl. 20:29 (Opdateret 11. sep. 2021 kl. 19:52) 31/08
177
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

Norge Eliteserien runde 18

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 61-0-39%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert: 2-3
Unibet Spil nu hos Unibet
LSK fortsætter med at imponere og er kun 3 poeng bag nummer 1. 1 tap sidste 13 kampe, få landsholdsspillere på rejse i pausen og lite skader. Brann er ikke færdige med kaoset og har nu sagt farvel til endnu flere spillere.
Det taler for
  • LSK imponerer voldsomt som oprykker og 3.plads pt.
  • LSK er i flot form med kun et tab sidste 13 som kom mod ligaleder Bodø/Glimt.
  • Brann har frigjort mange faste spillere, har nye spillere uden kampform og nu er Grøgaard også på vej til Strømsgodset.
  • Brann ligger helt sidst og selv om de iblant spiller god bold, så er bundnivået en katastrofe.
Hold øje med
  • Brann har perioder i sine kampe hvor de gør det godt og kan de udelukke de store personlige fejl så kan de måske gøre LSK spillerne frustrerte.
  • Brann har sagt farvel til mange spillere i sommer, men har også hentet mange nye. De kan her i pausen få lidt kampform gennem treningskampe.
  • De nye spillerne har ikke opplevd samme motgang som resten af Brann spillerne og kan træneren skabe et godt samhold så kan de undgå nedryk - det er mange hold som sliter i bunden så det er kun 3 poeng opp til kval. plads.
Oddsmarked

Det er svært at forutse noget info før kampen som skal betyde at oddsen på LSK kommer meget højere.

Det er ikke så meget negativt at sige om LSK pt. De var den klubben som havde klaret sig flest sæsoner i Eliteserien før de rykket ned. De hentet suksess træneren i Sarpsborg, Geir Bakke rykket op og fik med sig et par spændende spillere fra 1.div. som har klaret sig overrraskende godt - samt efarne Åsen og Helland som Rosenborg ikke ville benytte sig af mere. 

LSK har ikke et problem med spillere som skal ud at rejse i landsholdspausen - og har heller ikke skade problemer, så det bliver fokus på at holde spillerne kampklare i pausen og måske give dem noget fri. En luksussituation.

Med kun 3 poeng op til Bodø/Glimt så må nogen drømme om det helt store i år, men det er kun 3 poeng ned til nummer 6, så det kan stadig ende lidt kedelig.

LSK tabte 1.hjemmekamp for sæsonen, men havde så 5-1-0 før Glimt vant 1-0 efter en jevn kamp. Molde var det andre holdet som tog poeng på Åråsen og de er nummer 2.

I Bergen er alt galt. De ligger sidst og har gjort det hele sæsonen selv om de en lang periode havde spillet langt flere kampe end ræsten af klubberne. 

Det brømte nachspielet er stadig høj aktuelt og politiet efterforsker stadig en voldtekt og en volds episode.

I eftertid har antatt 1.keeper forlat klubben, kapteinen er væk, topscoreren er væk og en vigtig fast spiller, Barmen er fristillet, men kører nu en sag mod klubben så han er ikke helt færdig, men det er nok mest fordi han mener han har krav på en god pose penge. Spillerne står bag han, mens klubben mener han ikke har noget at komme efter. 

Nu ventes det at Grøgaard forsvinder til Strømsgodset før vinduet lukker og hvis ikke, så er han næppe fornøjd.

De har hentet ind en del nyt, langt de fleste uden meget kamp trening og træneren som presses voldsomt i alle intervjuer fortæller at han gerne vil spille med samme hold(men skifter stort fra kamp til kamp) men at spillerne rett og slett ikke er i god nok kampform.

8 poeng er det blevet til, 7 af dem på hjemmebane. De har undgået de helt store tab og LSK vinder sjældent stort, men bør have gode muligheder til en plikt sejer når ligaens svageste keeper, Håkon Opdal(38) og hans ustabile kamerater kommer på besøg .

Barmen har skrevet under for Ålesund og Grøgaard har skrevet under for Strømsgodset. 

Brann har lejet en keeper fra Leverkusen og spiller treningskamp mod Sogndal 6 dage før denne kampen mod LSK.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback