Annonce

Levante - Villarreal: 2

Match center
21. august 2017 kl. 20:15 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio Ciudad de Valencia    Alfonso Álvarez
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (7)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 26-29-45%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Levante er tilbage i La Liga, men mangler deres topscorer fra sidste sæson. Villarreal har købt godt ind, og virker skarpe til den nye sæson. En velorganiserede defensiv der straffer fejl hos modstanderne kan blive afgørende for dette opgør.

Det taler for spillet:

 • Villarreal og Levante kommer til at ligge i hver deres ende af tabellen, og Villarreal burde kunne vise at de er klasser bedre.
 • Villarreal har handlet rigtigt godt ind henover sommeren, og står meget stærkt til den nye sæson (se trupnyt). Jeg kunne godt se dem kæmpe med om den sidste Champions League plads.
 • Holdene mødtes i en træningskamp 30. juli hvor Villarreal vandt 3-1 og sad også på spil og chancer.
 • Levante er uden sidste sæsons topscorer, M. Roger, som nok først er klar i 2018. De har endnu ikke hentet nogen direkte erstatninger, og Jason (scorede anden flest mål) er også rygtet væk.
 • Villarreals velorganiserede defensiv bliver tæt på umulig for Levante at komme igennem, og hver en fejl de laver bliver lynhurtigt straffet den anden vej.
 • Selvom Levante dominerende i Segunda og var rykket op lang tid før sidste runde, er det stadig værd at bemærke at de kun fik 11 point i de sidste 8 kampe.

 

Det skal du være opmærksom på:

 • Villarreal har solgt en af deres bærende kræfter, M. Mussacchio. Selvom der er hentet erstatning, kan det tage tid før forsvaret føler sig trygge sammen.
 • Villarreal Har to vigtige spillere i karantæne, C. Bakambu og S. Castillejo, som de dog har ligeværdige erstatninger for. Det mindsker dog de taktiske muligheder for Fran Escriba
 • Levante skabte sidste sæson en stærk hjemmebane, hvor det kun blev til 17 sejre, 3 uafgjorte og kun et nederlag.
 • Levante vandt Segunda med 14 point ned til nr. 2. og de er helt sikkert sultne efter at vise at de hører til i La liga.
 • Med Villarreal defensive tilgang bliver det med stor sandsynlighed også en målfattig kamp, og derfor bør muligheden for uafgjort heller ikke undervurderes.
 • Kampen er først om 20 dage og transfermarkedet er fortsat åben, hvorfor meget stadig kan nå at ændre sig.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet særligt overser/fejlvurderer.

Oddset:

Også værdi: Der er også en smule værdi at hente hos Danske spil og Jetbull, der begge tilbyder 2,25.

Oddsudvikling: Oddset åbnede flere steder helt nede omkring 1,90 og er steget siden. Jeg kan umiddelbart ikke se hvad der skulle være sket som kan retfærdiggøre den stigning der har været.

Markedsoverblik: En toneangivende bookmaker er også ude med 2,35.

 

Trupnyt:

Levante:

Betydningsfulde afgange:

Meget klassisk har der ikke været nogle betydningsfulde afgange, ift. den trup Levante havde sidste sæson i Segunda. Dog har de alligevel solgt både Deyverson (Angriber) og V. Camarasca, der var vendt hjem fra lån.

Lige nu er den unge Jason (fast, højre kant/angriber) også ønsket af Wolfburg, men parterne er uenige om et beløb.

Betydningsfulde indkøb:

Levante har allerede lavet to interessante køb. De har hentet det tidligere Brøndby-talent, E. Bardhi (offensiv midtbane) som har spillet i den bulgarske liga. Han har allerede lavet to friskparksmål i pre season, så han bliver spændende at følge. Derudover har hentet A. Luna (venstre back) fra Eibar og han kommer formentlig til at gå direkte ind i start-11’eren.

Sidste sæsons topscorer for Levante, med 22 mål, Marti Roger, blev skadet skadet for nogle uger siden (overrevet korsbånd), og er ude indtil jul. Der er et kæmpe tab for klubben, og det er vigtigt for dem at de hurtigt finder en der kan overtage hans rolle. Foruden ham er P. Lopez (fast, forsvar) også tvivlsom til opgøret.

Villarreal:

Betydningsfulde afgange:

Villarreal har solgt deres bedste centerback M. Mussacchio (Fast, forsvar) for en god sum penge til AC Milan. Derudover Har også J. Dos Santos (Fast/indskifter, midtbane) forladt klubben og taget til USA.

Betydningsfulde indkøb:

Som erstatning for M. Mussachio er R. Semedo blevet hentet fra Sporting Lissabon, og må forventes at skulle danne markerpar med V. Ruiz i midterforsvaret den kommende sæson. Derudover har de hentet P. Fornals (midtbane), som har set utroligt spændende ud i Malaga! Han har en enorm forståelse for spillet, han bidrager defensivt og er god til at skabe chancer efter bolderobringer – en mand der passer perfekt hos Villarreal! Deres sidste store indkøb er E. Ünal (angriber) der var ejet af Manchester City, men udlejet til Twente sidste sæson hvor han scorede 18 mål i 31 kampe. Det betyder at de er mange dygtige angribere der kæmper om de samme pladser, og jeg tror også at en af dem bliver solgt inden transfervinduet lukker. Seneste rygter er at R. Soldado skulle være på ønskelisten i Besiktas.

Den sidste der er værd at nævne er A. Fernandez (reserve, Målmand) som Villarreal har købt permanent, efter hans gode præstation sidste sæson. S. Ansenjo (fast, målmand) er fortsat skadet, men forventes at være tilbage engang i september. Derudover har de også to karantæner til kampen i form af C. Bakambu (fast, angriber) og S. Castillejo (fast, kant). Her har to af de nye indkøb (Ünal og Fornals) mulighed for at tage deres pladser.

Alt i alt vurderer jeg at Villarreal er kommet styrket ud af transfervinduet og jeg forventer at træner, Fran Escriba fortsætter sin succesfulde stil, og spiller noget velorganiseret fodbold, hvor man kan forvente at de igen vil være blandt de hold der lukker færrest mål ind.

Bud på startopstillinger:

Kommer tættere på kampstart

Kilder: Transfermarkt.de, Marca.com, AS.com, Soccerway.com, Soccerstats.com, Villarrealcf.es

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback