18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Leeds United - Crystal Palace: 1

Match center
8. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Elland Road    Andre Marriner
5. feb. 2021 kl. 16:29 (Opdateret 8. feb. 2021 kl. 22:52) 05/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

Leeds tager hjemme imod Crystal Palace i runde 23, en kamp hvor Crystal Palace er udfordret på flere positioner, og hvor Leeds får lov at diktere spillet, hvilket de har nogle typer der er gode til.

Chance (1-X-2): 55-23-22%
Betvalue: 105,05%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 2-0
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Kig i holdinfo, Crystal Palace's skadesliste er ikke for sjov.
 • Crystal Palace skaber intet, men får ofte kassen ind alligevel, men jeg tror ikke det kan blive ved. Kigger vi deres seneste kampe igen, har de en xGF der over de seneste 7 kampe er 0,6.
 • I Crystal Palace's seneste opgør, mod Newcastle, stod de efterfølgende med en sejr, på trods af blot 3 skud på mål (mod 5 fra Newcastle) en xG der hed 1,8-0,9 til Newcastle og blot 39% af boldbesiddelsen.
 • Leeds er vildt gode offensivt 33,2 er deres xGF og de har scoret 36 mål i år Crystal Palace på den anden side har scoret 27 mål, men deres xGF er helt nede på 19.4 efter 22 kampe.
 • Bamford er igang igen, de seneste 2 kampe har givet 1 mål og 3 assists, og han kan blive den afgørende spiller for Leeds i dette opgør, og han ligner en mand der har tro på tingene med 11 mål og 5 assists i denne sæson, har han virkelige steppet op.
 • Leeds på bolde. Det bliver helt sikkert scenariet, og det tror jeg faktisk begge hold er tilfredse med, men der hvor Leeds har en fordel det er ved ikke at skulle frygte Zaha i omstillingerne, og det tror jeg ikke man skal underkende. Det giver mere ro på når man angriber og så er det samtidig Ayling der kommer til at stå overfor Eze, og Ayling har god fart.
Hold øje med
 • Leeds har det med at tillade store chancer til modstanderne, og kigger vi deres seneste 7 kampe igennem har de da også en rigtig høj xGA ift. Crytal Palace. Leeds har efter 21 kampe en xGA på 37.7 imodsætning til Crystal Palace's 30.6
 • Eze kan så meget med bolden, og er virkelig en god spiller at have på banen når man er i front, han har et fantastisk drev og er så svær at få bolden fra, så ham skal Leeds være opmærksomme på, og jeg kunne godt frygte mig, at han steppede op i Zaha's fravær.
 • Sidst de to hold mødtes vandt Crystal Palace 4-1 en kamp hvor Scott Dann scorede på hjørnespark, Eze på frispark, Helder Costa med et selvmål og så til sidst Ayew efter et hjørnespark. Leeds skal altså være fokuseret især på standartsituationerne, for der er de modbydelige Crystal Palace.
Oddsmarked

Oddset på 1-tallet startede i de 1.80 og har så bevæget sig i et niveau mellem 1.80 og 1.91 som det højeste. Leeds spiller lidt som nat og dag, men de får næsten ikke bedre betingelser for en sejr, end i dette opgør mod et skadesplaget Crystal Palace mandskab.
Over 2,5 plejer at være godt når Leeds spiller, men til odds 1,66 er det ikke interessant i min optik.

Holdene:

Leeds:
Er uden Koch (fast 11 kampe) Diego Llorente (ny mand/reserve 2 kampe) Rodrigo (fast mand 18 kampe 3 mål) og Poveda-Ocampo (reserve 10 kampe)

De kan altså stille op med et yderst stærkt hold Leeds, og har ift. Crystal Palace ikke de samme fravær, og slet ikke samme mængde. 

Crystal Palace:
Kigger vi på den offensive afdeling for Crystal Palce, så er rigtig meget af spillet bundet op på Zaha, og han gik ud med en baglårsskade i deres 2-1 sejr over Newcastle. Jeg har læst mig til at han er tvivlsom, men jeg forventer mig absolut ikke, at man satser med holdets topscorer og bedste spiller. 9 mål og 2 assist er det blevet til, hvilket gør at han har været med i 40% af Crystal Palace's mål.

Derudover er James Tomkins (Fast/reserve 6 kampe), Mamadou Sakho (fast/reserve 5 kampe), Jeffrey Schlupp (fast 15 kampe 2 mål), James McCarthy (fast 18 kampe) ude. 
James McArthur (fast/reserve 8 kampe) og Joel Ward (fast/reserve 12 kampe) kunne blive klar til dette opgør, men det er fortsat en voldsomt presset Crystal Palace turp, og mod Newcastle havde de også kun 7 på bænken (man må have 9).

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback