18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lecce - Inter: X - Tips & Spilforslag

Match center
10. november 2010 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Via del Mare
10. nov. 2010 kl. 14:15 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 10/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 17-32-51%
Betvalue: 108,80%
Spilbar ned til odds: 3,13
Rigtig/forkert:
Bwin Spil nu hos Bwin
Stadio Via del Mare, Lecce.

Inter er Inter – dvs femdobbelt forsvarende italiensk mester, CL-titelholder, bla-bla-bla. Men holdet virker altså temmelig træt og tungt (de seneste kampe har givet tæv i London og 1-1 hjemme mod svage Brescia).

I dette opgør (som ligger bare fire dage før det store lokalderby mod Milan – noget som nok tager en del fokus) må Inter desuden undvære fire nøglespillere, målmand Julio Cesar, forsvarerne Maicon og Samuel samt kreatør Sneijder.

Stadig – klubben har trods alt en bred trup, og med Eto´o og Milito fremme er holdet altid farligt – skal Inter være favorit mod oprykker og nedrykningskandidat Lecce (der mangler forsvarer Ferrario).

Men i mine øjne er favoritværdigheden mindre end oddsene tilsiger. Lecce er elendig ude, ja – men hjemme har holdet endnu ikke tabt.

Nu venter intimiderende Inter, specialist i luskede eetmålsssejre på udebane, men i denne situation hvor Inter er formsvag, mandefaldsramt og nok har mindst et halvt øje rettet mod Milan-kampen, bør Lecce have nydelige chancer for point.

Alternative spil

1 fås til odds 6,0 hos Eurobet

1X fås til odds 2,14 hos 188bet (Lecce +0,5)

Ettal med asian handicap 0 (odds 1 ved uafgjort) fås til odds 4,06 hos NordicBet

Ettal med asian handicap +1 (odds 1 ved Inter-sejr på 1 mål) fås til odds 1,6 hos 188bet. Handicap-chancevurdering: 49-28-23

LECCE

Nr 16. 3-2-5 (7-17). Hjemme: 3-1-0 (5-2)

Elevatorklubben fra den italienske hæl – der rykkede op fra Serie B i sidste sæson – regnes blandt bundkandidaterne. Holdet ligger da også i den tunge ende, men er dog 3 point over stregen efter de første 10 runder.

Det skyldes først og fremmest hjemmebanen på Via del Mare. 6 udekampe har kun givet eet point, hvorimod 4 hjemmekampe har givet 3 sejre og 1 uafgjort. Fair nok, de fleste modstandere (1-1 mod Parma, 1-0 over Catania og 2-1 over Brescia) har været uimponerende, men det er dog også blevet 1-0 over stærke Fiorentina.

Seneste hjemmekamp var i Coppa Italia (27. oktober): 3-2 over Siena (Serie B).

Siden har Lecce tabt to kampe – 0-2 til Roma og (i lørdags) 0-2 til Bologna – men begge på udebane.

Lidt pudsigt at Lecce er så relativt stærk hjemme – det er ikke fordi Via del Mare er synderligt atmosfærefyldt. Der er plads til 36.000, men typisk er der snarere 5000-10.000 tilskuere – og selv en kamp mod Inter ventes ikke at tiltrække ret mange; færre end 20.000. Men måske er det netop dét der giver udeholdene gummiben – den manglende atmosfære...

Trupnyt for Lecce

Mangler: Ferrario (midterforsvar; starter), Bertolacci (midtbane; reserve), Reginiussen (højreback; 0 kampe i denne sæson), Fabiano (forsvar; starter/reserve)

Tvivlsomme: Mesbah (midtbane), Olivera (midtbane)

Lecce må for anden kamp i træk undvære midterforsvarer Ferrario (ude er også fortsat kollega Fabiano der har startet inde i en del kampe, men også siddet på bænken), men skulle ellers have alle deciderede stamspillere klar – inklusive midtbanemand Olivera der pga en skade ikke var med mod Bologna i seneste runde. Det er lidt tvivlsomt om han er klar til start, men det skulle han være.

En anden ændring i forhold til den kamp: Midtbanemand Mesbah spillede venstreback; han rykkes nok (hvis han er klar; han meldes tvivlsom) op på midtbanen, og så går Brivio ind på backpladsen.

Dette ifølge Gazzetta dello Sport, anerkendt italiensk sportsavis.

Forventet opstilling (ifølge gazzetta.it)

Ofere/Corvia

Mesbah – Olivera – Vives – Giacomazzi – Munari

Brivio – Guiliatto – Gustavo – Rispoli

Rosati

 

INTERNAZIONALE MILANO

Nr 3. 5-4-1 (12-5). Ude: 3-1-1 (4-2)

De seneste 5 sæsoners italienske mestre fra Milano ligger på en uvant tredjeplads – 3 point efter Lazio og 1 efter bysbørnene fra Milan.

Skyldes det at trænerunikum Mourinho – der i sidste sæson førte Inter til Scudetto, Coppa Italia og Champions League – er rejst til Madrid, og Benitez har taget over?

Næppe. Det har nok snarere noget at gøre med en vis træthed ovenpå sidste sæsons kraftpræstation – og deraf følgende skader og kadencenedgang på banen.

Lige pt står Inter med to dårlige resultater i træk: 1-3-tab (og det kunne have været større, det nederlag) i London mod Tottenham (Champions League) og i lørdags 1-1 hjemme mod ellers udesvage Brescia.

Seneste udekamp i Serie A – 29. oktober i Genoa – blev faktisk vundet, men langt fra overbevisende: 1-0. Typisk for Inter, kan man sige: smalle, men tilstrækkelige eetmålssejre. Denne sæson har budt på 5 udekampe i Serie A: 0-0 i Bologna, 0-1-tab i Roma og ellers eetmålssejre over Palermo, Cagliari og Genoa.

Men i Lecce-opgøret er der en væsentlig forskel i forhold til sejren over Genoa: Diverse nøglespillere mangler (se mere under trupnyt)...

Og så skal man ikke glemme at Inter på søndag har en MEGET vigtig kamp: lokalderbyet mod Milan. Selvfølgelig vil man yderst gerne ankomme til dén kamp med en sejr i bagagen – men Milan-fokus kan risikere at fylde mere end sejrslyst mod Lecce.

Trupnyt for Inter

Trup:

Målmænd: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta

Forsvar: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino

Midtbane: 5 Dejan Stankovic, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Mancini, 40 Obiora Nwankwo

Angreb: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany

Mangler: Sneijder (offensiv midtbane; starter), Julio Cesar (førstekeeper), Maicon (højreback; starter), Samuel (midterforsvar; starter), Muntari (midtbane; reserve), Mariga (midtbane; reserve), Thiago Motta (reserve)

Inter må undvære fire absolutte nøglespillere. Førstekeeper Julio Cesar er fortsat ude – og han har fået selskab af højreback Maicon, midterforsvarer Samuel og kreatør Sneijder (skaderne i forsvaret får nok Inter til at købe en midterforsvarer i januar-transfervinduet; danske Daniel Agger skulle på ønskelisten).

Inter er blandt verdens største og bedste hold – så selvfølgelig er reserverne også gode. Men der er alligevel tale om en mærkbar svækkelse. Cordoba og Santon holder bestemt ikke samme klasse som bomstærke Samuel og Maicon. Og Sneijder har man reelt ingen erstatning for (Obi er talentfuld, men blot 19 år og har kun 3 Serie A-indskiftninger i bæltet).

Når det er sagt, har Inter stadig et uhyre farligt mandskab. Midtbanen imponerer mig ikke – Obi (meget urutineret), Zanetti (langsom) og Biabiany (tunnelsyn; løber ofte durk ind i modstanderne)... – ud over teknisk fremragende og kreative Coutinho. Men fremme ligger altså Milito og Eto´o...

Forventet opstilling (ifølge gazzetta.it)

Milito – Eto´o

Coutinho – Obi – Zanetti – Biabiany

Chivu – Cordoba – Lucio – Santon

Castellazi

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback