18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
29. november 2020 kl. 12:30 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Gianluca Aureliano
25. nov. 2020 kl. 08:56 (Opdateret 29. nov. 2020 kl. 14:31) 25/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (27)
Chance (1-X-2): 60-24-16%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-3
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Lazio er inde i rigtig god stime i øjeblikket og bør have gode muligheder mod udesvage Udinese. Et Champions League opgør i benene kan måske betyde træthed hos romerne, men Lazio har et godt tag på gæsterne i Rom, og det dufter af tre point.
Det taler for
 • Lazio er inde i en rigtig god stime i øjeblikket, og er ubesejret i de seneste otte opgør man har spillet, og vandt senest tirsdag aften 3-1 over russiske Zenit i Champions League.
 • Romerne har normalt et rigtigt godt tag på Udinese på Stadio Olimpico, og har besejret gæsterne i de seneste fem indbyrdes opgør, yderligere har Lazio besejret Udinese i syv af de seneste otte indbyrdes opgør.
 • Selvom Udinese er ubesejret i de seneste to opgør, så mangler de forsat en del kvalitet, og når man er oppe mod de store og stærke mandskaber i Serie A så kommer man generelt altid til kort, og ganske enkelt bliver overmatchet.
 • Offensivt er Lazio normalt utrolig stærke og Ciro Immobile kommer til at give gæsternes noget svage og usikre defensiv store problemer.
 • Romerne er minimum et niveau over Udinese, og både fysisk og teknisk bør man have rigtig gode muligheder for at overmatche norditalienerne.
 • Lazio har set meget stabile ud i det defensive i de senest opgør man har spillet, og bør kunne lukke ned for en Udinese offensiv som på udebane har problemer med at skabe chancer.
 • Simone Inzaghi kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og det tyder på at Milinkovic Savic muligvis er tilbage igen, hvilket vil styrke romernes midtbane markant.
 • Udinese har ikke scoret i Rom i de seneste fem indbyrdes opgør, og et godt bevis på at man bestemt ikke har det nemt i Rom, og den stime kunne muligvis godt forsætte.
Hold øje med
 • Lazio har spillet Champions League tirsdag aften mod russiske Zenit, og det opgør kan sidde i spillerne.
 • Udinese vil med stor sandsynlighed parkere bussen, og se hvor længe det holder mod et Lazio mandskab som med stor sandsynlighed vil dominere i opgøret.
 • Norditalienerne har hentet fire point i de seneste to spillerunder mod Sassuolo og Genoa, og hvor man ikke har lukket mål ind, og det er bestemt stor fremgang.
 • Træner Luca Gotti og Udinese kommer til den italienske hovedstad i stærkeste opstilling.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,80 på en Lazio sejr, og oddset har tidligere været i odds 1,78, og generelt er oddset i omkring de 1,75 hos de fleste bookmakere på markedet.

LAZIO: Otte opgør uden nederlag og et romersk mandskab som er ved at finde melodien igen, samtidigt med at man bare bliver bedre og bedre for hvert opgør og man defensivt ser rigtig stabile ud, og til sidst og ikke mindst er Ciro Immobile brandvarm med tre mål i de seneste to opgør.

Lazio har et rigtig godt tag på Udinese på Stadio Olimpico i Rom, og man har besejret gæsterne i de seneste fem indbyrdes opgør i den italienske hovedstad og uden at Udinese har formået at scorer, og har vundet syv af de seneste otte indbyrdes opgør mod norditalienerne, og det er en modstander som man normalt bare giver store problemer.

Romerne er favoritter og bør have rigtig gode muligheder for at hente endnu tre point på kontoen mod en modstander som først og fremmest har det utrolig svært på udebane, og indtil videre i denne sæson og især på udebane har haft store problemer med at scorer mål. 

Spiller for spiller er Lazio minimum et niveau over gæsterne, og vil man kravle længere op i tabellen, så er det her et must win opgør, og det tyder på at serbiske Milinkovic Savic muligvis vender tilbage igen efter at have siddet ude de seneste to opgør pga Covid19, og er han tilbage vil det styrke Lazios centrale midtbane endnu mere.

Lazios hjemmebanestatistik: 1-2-1, målscore 5-7.

Trupnyt: Romerne kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling, spørgsmålet er om Milinkovic Savic starter inde fra start eller det bliver til en plads på bænken, hvis han får grøntlys efter at have siddet ude med Covid19.

Lazios forventede startopstilling: 3-5-2: Strakosha- Patric, Acerbi, Radu- Lazzari, Parolo, Lucas Leiva, Luis Alberto, Fares- Immobile, Correa.

UDINESE: Norditalienerne fik tre vigtige point i søndagens hjemmekamp mod Genoa som blev besejret med 1-0, og det var Udineses anden sejr i sæsonen, og man er nu ubesejret i de seneste to opgør og samtidigt med at man har holdt nullet i de seneste to opgør, hvilket bestemt ikke er helt normalt for Udinese, men en lille positiv fremgang.

Problemerne er dog ikke væk og i de sidste tyve minutter af søndagens opgør mod Genoa stod man og forsvarede sig, og sparkede bolden ud af feltet hele tiden, og det var kun pga Genoas offensiv ikke var gode nok til at skabe flere målchancer, og aldrig blev rigtig farlige at man hentede tre point i det opgør.

Nu gælder det så Lazio et mandskab som er på et helt andet niveau end Genoa, og romerne er kendt for at de bestemt har kvaliteterne til både at skabe chancer og ikke mindst også scorer på dem, og her vil Udinese med stor sandsynlighed komme under et gevaldigt pres igennem det mest af opgøret, og både fysisk og teknisk er man oppe mod en modstander på et højere niveau.

Udinese vil muligvis prøve at parkere bussen og se om det er nok til at få point med hjem fra den italienske hovedstad, men med det som man har vist indtil videre på udebane i denne sæson, og man samtidigt kigger på hvor svært at man generelt har det mod Lazio både når man spiller i Rom og i Udine, så ligner det en meget vanskelig opgave søndage eftermiddag.

Udineses udebanestatistik: 0-1-2, målscore 2-4.

Trupnyt: Udinese kommer til den italienske hovedstad i stærkeste opstilling, man har et Coppa Italia opgør onsdag eftermiddag mod Fiorentina, og om træner Luca Gotti vælger at rotere eller spille med stærkeste opstilling er svært at sige.

Udineses forventede startopstilling: 3-5-2: Musso- Becao, Nuytinck, Samir- Stryger Larsen, De Paul, Arslan, Pereyra, Ouwejan- Okaka, Lasagna.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sslazio.it, lalaziosiamonoi.it, udinese.it, Tuttomercatoweb.com, sportmediaset.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Samtale er lukket.

Feedback