18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
26. september 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Marco Guida
24. sep. 2021 kl. 14:48 (Opdateret 26. sep. 2021 kl. 19:56) 24/09
154
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 34-30-36%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: 3-2
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det dufter af et meget tæt lokalopgør og imellem to mandskaber som kan leve med en pointdeling. Spillemæssigt har Roma virket en tand bedre indtil videre i sæsonen, og det kan blive et hård fysisk opgør, og hvor de store chancer udebliver.
Det taler for
 • Begge klubber er kommet ganske fint fra land, og så tidligt på sæsonen vil et uafgjort resultatet være ganske fint for begge mandskaber.
 • To af de seneste fire lokalopgør på Stadio Olimpico i Rom er sluttet uafgjort.
 • Ingen af mandskaberne vil tabe dette derby, og det er normalt ikke altid lige kønt når de to mandskaber tørner sammen, og hvor der er stort fokus på det fysiske spil, og det kan blive tilfældet igen.
 • Lazio har spillet de seneste to opgør uafgjort hjemme imod Cagliari, og senest ude i Torino.
 • Jose Mourinho har før fået kritik for sin defensive tilgang, og netop i dette derby kan spillestilen være ganske defensiv, og man har ikke være helt skarp i de seneste to opgør imod Verona og Udinese.
 • Begge mandskaber kan stille i næsten noget som ligner stærkeste opstilling, og hvis man ser bort fra fraværet af Pellegrini hos Roma.
 • Er stillingen uafgjort jo længere vi kommer ind i anden halvleg, så vil frygten for at tabe nok blive større hos begge mandskaber, og det vil med stor sandsynlighed betyde at tempoet vil falde, og begge vil være mere end fint tilfreds med det ene point.
Hold øje med
 • Roma har normalt et godt tag på bysbørnene, og har kun tabt fire af de seneste atten lokalopgør på Stadio Oliimpico.
 • Roma har virket en tand bedre end Lazio her i starten af sæsonen, og har haft mere flow i spillet end Lazio.
 • Lorenzo Pellegrini er i karantæne hos Roma, og det er svækkelse at han ikke er med.
 • Lazio har hjemmebanefordelen søndag aften, og det betyder flere tilhængere på lægterne end gæsterne.
 • Disse lokalopgør kan tit blive afgjort på en tilfældighed, og Lazio har i Ciro Immobile netop den spiller som kan scorer sidst i opgørene, og det har man set masser af gange, og senest i midtugen i Torino.
Oddsmarked

Bet365, Nordicbet, og 888sport er alle i odds 3.50 på uafgjort i Derby Della Capitale.

LAZIO: Hjemmeholdet har tabt to af de seneste fire opgør som man har spillet blandt andet ude imod Milan og Galatasaray, og skuffede ved at spille 2-2 hjemme imod Cagliari, og fik et point senest i Torino, og på et sent straffespark, men nu skal bøtten vendes igen, og gerne i lokalopgøret imod bysbørnene fra Roma.

Det dufter dog af at et meget tæt og jævnbyrdigt opgør, og hvor ingen af mandskaberne vil tabe dette Derby Della Capitale, og det kan betyde et meget fysisk og hårdt spillet opgør, og hvor chancerne kan blive begrænset, og da vi er så tidlige på sæsonen, så kan begge bestemt leve med en pointdeling.

Roma har virket end tand bedre indtil videre i sæsonen end Lazio, og jeg synes tit at fungere tingene ikke for Ciro Immobile ja så kommer romerne i problemer i det offensive med at scorer, og skabe chancer. Maurizio Sarri ændre med stor sandsynlighed ikke det store i forhold til torsdagens opgør, og det betyder at Lazio kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling til søndagens derby.

Lazios hjemmebanestatistik: 1-1-0, målscore 8-3.

Trupnyt: Lazio har ikke vigtige fravær til opgøret.

Lazios forventede startopstilling: 4-3-3: Reina- Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj- Milinkovic Savic, Leiva Luis Alberto- Felipe Anderson, Immobile, Pedro.

ROMA: Tolv point i de først fem opgør under Jose Mouriho er mere end godkendt hos hovedstadsklubben, og mandskabet har spillet godt og offensivt, selvom det ikke er det den portugisiske træner helt har været kendt for, og ankomsten af Tammy Abraham i det offensive har gjort at Dzeko allerede er glemt, og den unge englænder fylder godt i angrebet.

Roma dummede sig ved at tabe i Verona sidste weekend med 3-2, men fulgte op med at vinde torsdagens hjemmekamp imod Udinese med 1-0, men hvor man gik mere eller mindre i stå i anden halvleg, og det kan selvfølgelig være fordi at søndagens opgør allerede begyndte at fylde hos romerne. Vigtige Lorenzo Pellegrini er ude til søndagens opgør med karantæne, og det er selvfølgelig en svækkelse for Roma, at han ikke er med og ganske enkelt fordi han er et godt omdrejningspunkt for romerne, og en af de største profiler på holdet.

Jose Mourinho vil for alt i verden ud af dette Derby med minimum et point, og det kan betyde at det offensive spil man har set indtil videre bliver lavet om til en lidt mere defensiv tankegang, og især også med fraværet af Pellegrini, og så tidligt på sæsonen, og med den gode start man har fået, så vil et point være ganske fint.

Romas udebanestatistik: 1-0-1, målscore 6-3.

Trupnyt: Lorenzo Pellegrini(fast)offensive midtbane er i karantæne, Spinazolla er forsat langtidsskadet, men ellers har man umiddelbart ikke vigtige fravær til opgøret.

Romas forventede startopstilling: 4-2-3-1: Rui Patricio- Karsdorp, Mancini, Ibanez, Calafiori- Cristante, Veretout- Zaniolo, Mkhitaryan, El Sharaawy- Abraham.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, sslazio.it, lalaziosiamonoi.it, asroma.com, sportmediaset.mediaset.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback