18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
15. januar 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Daniele Orsato
11. jan. 2021 kl. 16:04 (Opdateret 15. jan. 2021 kl. 22:42) 11/01
384
+4
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 33-29-38%
Betvalue: 108,75%
Spilbar ned til odds: 3,45
Rigtig/forkert: 3-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det dufter af et tæt og taktisk opgør som ingen af mandskaberne vil tabe fredag aften i Rom. Roma virker en lille tand bedre end bysbørnene og er derfor favoritter, men begge kan leve med en pointdeling, og det kan betyde et låst opgør.
Det taler for
 • Begge mandskaber er inde i en god stime, og Derby Della Capitale er tit kendt for at være et hårdt fysisk spillet opgør, og da ingen vil tabe dette lokalopgør, og det kan betyde et ikke særlig kønt opgør fredag aften på Stadio Olimpico.
 • I de seneste fem Derby Della Capitale er tre af opgørene sluttet uafgjort, og i sidste sæson slutte begge opgør uafgjort.
 • Lazio er kendt for deres hårde fysiske spil, og det kan splitte Romas noget offensive spillestil, og hurtige omstillinger.
 • Roma er kun seks point efter Milan på førstepladsen i tabellen, og da Inter og Juventus tørner sammen i weekenden kan det vigtigste være at komme fra dette Derby med et point.
 • Lazio er kun fem point efter Juventus på fjerdepladsen, og er derfor forsat med i kampen om Champions League billetterne, og kan derfor også være godt tilfreds med et point mod bysbørnene fra Roma.
 • Begge mandskaber kan til fredagens Derby Della Capitale stille i noget som næsten ligner stærkeste opstilling.
 • Lazio har spillet mange tætte opgør på det seneste, og især opgørene mod Napoli og Milan, samtidigt har det regnet meget i Rom de seneste dage, og det kan betyde en bane som ikke ligefrem indbyder til flot teknisk fodbold.
Hold øje med
 • Lazio har ikke været helt så sprudlende i denne sæson indtil videre som det var tilfældet i sidste sæson.
 • Roma gjorde det rigtig godt i søndagens hjemmekamp mod formstærke Inter, og hvor man spillede 2-2.
 • Disse lokalopgør bliver tit afgjort på en tilfældighed.
 • Det er to mandskaber som er kendt for at spille meget offensivt, og bliver det tilgangen til dette opgør kan det blive en målfest, og med masser af mål og chancer i begge ender af banen.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 3.75 på uafgjort i fredagens Derby Della Capitale i Rom, 

LAZIO: Hjemmeholdet kommer med tre point i bagagen fra søndagens 2-0 sejr i Parma, og er efter sytten spillerunder placeret på en ottendeplads i tabellen med 28 point, og kun fem point efter Juventus på fjerdepladsen som giver adgang til Champions League.

Lazio har ikke været ligeså stabile indtil videre i denne sæson som de var i sidste sæson, men det har været på grund af at fokus har været meget på Champions League i efteråret, hvor man spillede sig videre, og det har kostet en del pointtab i Serie A.

Man er underdogs i fredagens Derby Della Capitale mod bysbørnene fra Roma, og det ligner et tæt og jævnbyrdigt opgør mellem de to mandskaber, og Lazio kan bestemt gøre ondt på romerne med deres fysiske hårde spillestil, og man har kun tabt et opgør i de seneste seks spillerunder.

Træner Simone Inzaghi ser ikke ud til at ændre det store i startopstillingen i forhold til søndagens udekamp i Parma, og det betyder at angrebet igen bliver med Immobile og Caicedo, da Correa forsat er skadet.

Lazios hjemmebanestatistik: 3-2-3, målscore 11-13.

Trupnyt: Correa(fast) i angrebet er skadet, Strakosha(fast) er tvivlsom til opgøret, men bliver dog afløst af erfarne Pepe Reina, samt er Lulic og Fares forsat begge skadet på midtbanen.

Lazios forventede startopstilling: 3-5-2: Reina- Luiz Felipe, Acerbi, Radu- Lazzari, Luis Alberto, Leiva, Milinkovic Savic, Marusic- Immobile, Caicedo.

ROMA: Romerne virker utrolig stærke i øjeblikket, og har kun tabt et opgør i de seneste otte spillerunder, og det var 1-4 nederlaget i Bergamo mod Atalanta lige inden julepausen, og herefter har man hentet ti point i de seneste fire spillerunder, og spillede senest 2-2 i søndagens hjemmekamp mod formstærke Inter.

Roma ligner et mandskab som indtil videre er med i kampen årets scudetto, men hvor fokus og målet er at slutte i Top 4 som giver adgang til Champions League i den kommende sæson, men det kræver at man bliver mere stabile i disse head to head opgør mod de andre store mandskaber i Serie A, og det har indtil videre ikke været tilfældet i denne sæson da man er løbet ind i to store lussinger mod både Napoli og Atalanta.

Defensivt stod man rigtig stærkt senest mod Inter, og fik lukket ganske fint ned for milanesernes farlige offensiv, og især de sidste tyve minutter af opgøret var på romernes premisser, og man fik da også fortjent udlignet til 2-2 sidst i opgøret på et mål af Mancini.

Træner Fonseca ser ud til at stille i samme opstilling som i opgøret mod Inter i søndags, og det betyder at man forsat med stor sandsynlighed må undvære Antonio Mirante og Pedro, samt reserverne Santon og Fazio, samt den langtidsskadet Zaniolo på den offensive midtbane.

Romas udebanestatistik: 4-1-3, målscore 16-17.

Trupnyt: Mirante(fast-reserve) i målet er tvivlsom til opgøret, Pedro(fast) offensive midtbane/kant er ligeledes tvivsom, og yderligere er Zanilo(Fast) offensive midtbane langtidsskadet.

Romas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Pau Lopez- Mancini, Smalling, Ibanez- Karsdorp, Cristante, Veretout, Spinazzola- Pellegrini, Mkhitaryan- Dzeko.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sslazio.it, lalaziosiamonoi.it, asroma.com, ilgiornale.it, sportmediaset.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback