18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
24. oktober 2020 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Massimiliano Irrati
20. okt. 2020 kl. 09:20 (Opdateret 24. okt. 2020 kl. 22:39) 20/10
372
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 58-24-18%
Betvalue: 107,30%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 2-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Lazio er favoritter og bør have gode muligheder mod et Bologna mandskab som har store problemer. Romerne har et midtuge opgør og det kan betyde træthed, men har normalt et godt tag på gæsterne og det dufter af tre point.
Det taler for
 • Lazio skal tilbage på sporet efter 0-3 nederlaget i Genova mod Sampdoria, og man har normalt et godt tag på Bologna som man ikke har tabt til i de seneste fjorten indbyrdes opgør.
 • Ciro Immobile vender tilbage efter at han sad ude senest med karantæne, og det styrker romernes offensiv markant.
 • Bologna er i store problemer i øjeblikket, man har tabt tre af sæsonens første fire opgør, og har tabt de seneste fire udekampe.
 • Til lørdagens opgør må gæsterne undvære både Poli og Medel på midtbanen de var også ude senest, og yderligere er De Silvestri på højreback tvivlsom til opgøret.
 • Lazio er normalt utrolig stærke hjemme på Stadio Olimpico, og har kun tabt tre opgør i Rom i hele 2020.
 • Bologna har ikke fået spillet til at fungere indtil videre i sæsonen, og i de første to udekampe mod Milan og Benevento har man ikke været i nærheden af point, og defensivt har man forsat store problemer med at lukke af som det var tilfældet i sidste sæson.
 • Hjemmeholdet er normalt en målmaskine hjemme i Rom, og mod et Bologna mandskab som i øjeblikket har problemer med at holde nullet og viser usikkerhed defensivt, så bør Lazio kunne give dem store problemer.
 • Lazio kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og efter kun fire point i de første fire spillerunder, så skal man tilbage på sporet igen og alt andet end tre point vil være en skuffelse for romerne.
Hold øje med
 • Lazio har kun hentet fire point i de første fire spillerunder, og i de første to hjemmekampe er det blevet til et nederlag mod Atalanta, og uafgjort 1-1 mod Inter.
 • Romerne skal spille Champions League tirsdag aften hjemme mod Dortmund, og det kan betyde skader og ikke mindst et opgør som forsat kan sidde i benene lørdag eftermiddag når Bologna kommer på besøg.
 • I de seneste fire indbyrdes opgør på Stadio Olimpico er tre af opgørene sluttet uafgjort.
 • Lazio har endnu ikke helt fundet samme gear fra sidste sæson, og man så også efter coronapausen at romerne var helt ved siden af sig selv, og de problemer er tydeligvis ikke helt overstået endnu.
 • Med Bolognas dårlige start på sæsonen, så kan de bestemt godt leve med et point og vil muligvis stå ganske defensivt i dette opgør, og prøve at lukke for et sandsynligvis meget offensivt hjemmehold.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,85 og åbnede i odds 1,92 og oddset er generelt faldende hos de fleste bookmakere på markedet.

LAZIO: Fire point efter fire spillerunder er ikke godkendt i den italienske hovedstad, men man har været oppe mod både Atalanta og Inter, samt har man besejret Cagliari og tabt senest i Genova med 3-0, men hvor man var uden Ciro Immobile og det kunne man godt se da man havde et par kæmpe afbrænder, men set over hele opgøret var det fortjent at man tabte, selvom 3-0 lige var i overkanten efter spil og chancer.

Tirsdag spiller man hjemme i Rom mod tyske Borussia Dortmund og det opgør kan selvfølgelig forsat sidde i spillerne når de går på banen lørdag aften når Bologna gæster Stadio Olimpico, men man kommer ikke udenom at man er favoritter, og man ganske enkelt skal tilbage på sporet igen mod et Bologna mandskab som bestemt er til at tale med i øjeblikket, og som man normalt har et godt tag på og ikke hat tabt til i de seneste fjorten indbyrdes opgør.

Hjemme på Stadio Olimpico giver Lazio ikke meget væk og deres stærke offensiv og ikke mindst hurtige spillestil bør kunne give et gavmildt Bologna forsvar store problemer, og kigger man på de to mandskaber så er romerne bare på et andet niveau end gæsterne, og med Lazios indtil videre dårlige start på sæsonen så vil alt andet end tre point være en skuffelse, og så kan man stille og roligt godt begynde at snakke om krise i Rom hvis man ikke vinder.

Lazios hjemmebanestatistik: 0-1-1, målscore 2-5.

Trupnyt: Lazzari(fast) højre midtbane er skadet og ude til opgøret, Luiz Felipe(reserve-fast) i midterforsvaret er tvivlsom til opgøret, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Lazios forventede startopstilling: 3-5-2: Strakosha- Patric, Acerbi, Hoedt- Parolo, Milinkovic Savic, Leiva, Luis Alberto, Anderson- Correa, Immobile.

BOLOGNA: Gæsterne fra Reggio Emilia er i krise det kan man ikke komme udenom med tre nederlag i de første fire spillerunder, og specielt fordi spillet ikke hænger ordentligt sammen, og især defensivt har man forsat store problemer med at holde nullet og viser stor usikkerhed, og spørgsmålet er hvor lang snor for træner Sinisa Mihajlovic inden han bliver fyret.

Skulle man tabe i Rom så har Mihajlovic sandsynligvis indtil den kommende hjemmekamp næste weekend mod Cagliari, og bliver bøtten ikke vendt i det opgør så kan den serbiske træner godt blive den første som bliver fyret i Serie A i denne sæson, og det er bestemt på sin plads for kigger man spillet og om der har været fremgang så ser det ud som at tingene står stille, og har gjort det længe med alt for mange udsving i både spillet og resultaterne.

Der mangler ganske enkelt noget mere kvalitet på mandskabet over hele linjen og offensivt er Palacio og Barrow ikke skræmmende, seneste var man foran med 3-1 mod Sassuolo hjemme på Stadio Dall´Ara, men på tretten minutter var man pludselig bagud med 3-4, og netop det nederlag giver et godt billede af at Bologna har store problemer i øjeblikket, og bestemt godt kan komme til at blive placeret i den tunge ende af tabellen i denne sæson.

Det ligner umiddelbart en meget vanskelig opgave som man skal på lørdag aften i Rom, og med de problemer man har på udebane, og man ikke har været skræmmende i de første to udekampe mod Milan og oprykkerne fra Benevento, så ligner det bestemt et opgør hvor Bologna endnu engang må gå fra banen uden point.

Bolognas udebanestatistik: 0-0-2, målscore 0-3.

Trupnyt: Poli(fast) på den centrale midtbane er forsat skadet, Medel(fast)centrale midtbane-midterforsvaret er ligeledes forsat skadet, De Silvestri(fast) højreback er tvivlsom til opgøret, Andreas Skov Olsen(reserve)offensive midtbane er skadet.

Bolognas forventede startopstilling: 4-2-3-1: Skorupski- Mbaye, Danilo, Tomiyasu, Hickey- Schouten, Svanberg- Orsolini, Soriano, Barrow- Palacio.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sslazio.it, lalaziosiamonoi.it, bolognafc.it, sport.sky.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback