18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Laura Hietaranta - Daria Lopatetska: 1

5. november 2021 kl. 11:00 - w25 - Haabneeme - indendørs hardcourt
5. nov. 2021 kl. 01:31 (Opdateret 5. nov. 2021 kl. 13:01) 05/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

Kvartfinale i Estland

Chance (1-X-2): 25-0-75%
Betvalue: 107,50%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert: 0-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Lopatetska gik i dag videre med ca. odds 4 og Hietaranta med odds 7, så nogle store overraskelser her.

Lopatetska burde normalvis være et par hylder højere, men 2 dårlige år fra hende sætter tvivlen i gang. Hun var en dominerende junior spiller og startede også stærkt som senior. Men dårlig spil og resultater og skader har sendt hende langt ned af listen. Hun var allerede i småproblemer i 1 kval kamp her, men har fine meriter fra indendørs.

Lopatetska har en fin højde men syntes hun bøvler med serven. Til gengæld hvis hun får lov til at tage et skridt ind i banen, så kommer der næsten med sikkerhed en vinder fra hendes hånd. Tænker helt sikkert at hun bliver svær at holde serv imod.

Hietaranta fortsætter sit gode run her i Estland, som hun trods alt havde været med i før trods svag berøring med senior tennis. Et par titler fra indendørs junior understreger hendes styrke, og som jeg var inden på i kampen mod Turati kommer hun med positive ting i bagagen. Hun har vist sig som solid i returspil, og det får hun også i den grad brug for her til at holde sig inde i kampen.

Bet365 udbyder faktisk 4,33 som pt. er højere end det valgte odds. Det er simpelthen tanke på at modvind til Lopatetska, kunne føre til en retirement som hun har gjort et par gange før i nyer tid.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback