Annonce

Kvindernes Big air: Anna Gasser

19. februar 2018 kl. 01:30
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05
Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 50%
Betvalue: 122,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Big air konkurrence er en ny disciplin på det olympiske program. 

I sin enkelthed går konkurrence ud på, at deltagerne køre ned af en bakke ned mod et hop. Når deltagerne rammer hoppet gælder det om at lave så mange rotationer, grabs, osv. De bliver vurderet på flere parametre , heriblandt sværhedsgrad, rotationer, grabs, landing, højde osv.

Setuppet i finalen er at deltagerne får tre forsøg, og deraf skal forsøge at lave den højeste pointscore på det enkelte hop.

Disciplinen minder meget om kvindernes slopestyle, og vi vil se flere af kvinderne deltage i begge discipliner. Iblandt favoritterne ser vi Julia Moreno, Jamie Anderson (som vandt slope style konkurrencen).

Den helt store favorit er dog ingen af de ovennævnte men den 26 årlige østriger Anna Gasser. Hun er et naturtalent og har især imponeret ved den seneste X-games konkurrence i Aspen 2018 hvor hun sikkert snuppede sejren.

Anna Gasser deltog i OL 2014 i Sochi i konkurrencen Slope Style, som OL er ikke helt nyt for hende.

De ting som for mig peger på Anna Gasser er at: 

  • Anna Gasser er et naturtalent, når vi taler om Big air konkurrencen.
  • Hun vandt overlegent det seneste X-games i Aspen, og var i en kategori helt for sig selv. Hun fik 86 point, nummer to opnåede 71 point. Ved den konkurrence havde de 5-6 forsøg i konkurrencen (på tid), og der var ingen i nærheden af hende.

Ud fra mit synspunkt er oddset sat for højt iforhold til hvor stor favorit hun er. Oddset er dalende på hende. Da det var højeste lå den på 2,75. Tror at Oddset ender omkring odds 2,0.

Kom så Anna! 

Feedback