18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Krejcikova - Pavlyuchenkova: 2

12. juni 2021 kl. 15:00 - Tennis, Frankrig - French Open WTA | f
11. jun. 2021 kl. 01:09 (Opdateret 12. jun. 2021 kl. 17:15) 11/06
213
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

Finalen ingen have forudset

Chance (1-X-2): 47-4-49%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Så er det finaletid, og bookmakerne har lidt svært ved at finde fodfæste, med et odds der kan gå lidt begge veje.

bookmakerne gør Krejcikova til favorit, men vanen tro føler jeg ikke markedet er sat rigtigt her.

Krejcikova, hvor skal man starte og slutte med hende, det kunne jeg skrive flere sider om i begejstring. Men FESTEN SLUTTER NU, og det vil jeg give mine tanker omkring.

Krejcikova kommer fra en gyser kamp, og har helt sikkert momentum for tiden. Jeg har ikke sat spørgsmål til til hendes normalt skrøbelige fysik, men det gør jeg nu. Hendes varierende spil og boldplaceringerne i hendes slag, gør fysikken mindre relevant, men hun må være kvinden der har stået længst på de franskebaner, og det må tage nogle procenter fra hendes i forvejen mindre kraftfulde spil. Jeg syntes klart hun har fortjent sejren, ud fra den stribe af spillere hun har slået ud, men hun virker utrolig følelsesladet.

Pavly (Pavlyuchenkova) Har her i sin 52 grandslam forsøg, endelig ramt finalen. De stærke spillere hun har slået har været i 3 sæt. I dagens kamp mod Zidansek, vandt Pavly uden at spille godt, hvilket kan være et godt tegn. Hun er kvinden med flest vindere, og hun vil helt sikkert prøve at slå igennem Krejcikova som plan A. Sakkari spiller lidt samme spil, men Pavly træder mere ind i banen, som er den helt store forskel. Krejcikova dækker banen rigtig godt, så jeg forvente et der ofte skal mere end et hårdt slag for at vinde pointet, hvilket ikke bekymrer mig, da Pavly har sigtekornet indstillet rigtigt for tiden.

Jeg kan ikke lade vær med at få associationer til Ostapenko, når jeg ser Pavly spille, hvilket er godt når man kan ramme banen, og ikke nettet eller tribunen som Ostapenko har gjort lige siden hendes sejr i French Open.

Det eneste minus jeg kan se hos Pavly er hendes fart. Nogle gange skaber hun problemer for sig selv fordi hun lige er et halvt skridt bagud, og det kommer helt sikkert til at koste point, når din modstander spiller dig fra siden til siden. Det er her at hammeren har hjulpet hende ud af problemer, og uden at hun har været Sabalenka agtig højt i uprovokeret fejl, hun har vist snittet imellem 20-30 som er meget standard.

God kamp til alle, (og så kan man da lige bruge dette til opvarmning til landskampen, så man ikke får helt fodboldkuller.)

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback