18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

KIF Kolding - Skanderborg Aarhus Håndbold: 2 - Tips & Spilforslag

Match center
22. september 2022 kl. 20:30 - Håndbold, Danmark - Danmark Herre Håndbold Ligaen
19. sep. 2022 kl. 21:08 (Opdateret 22. sep. 2022 kl. 22:09) 19/09
248
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Første sejr til Skanderborg?

Chance (1-X-2): 45-10-45%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 24-27
Bet365 Spil nu hos Bet365

På torsdag mødes KIF Kolding og Skanderborg i femte runder af herre håndbold ligaen. De to hold har fået en meget forskellig start på sæsonen. 
KIF Kolding har fået fire sejrer i de første fire kampe mod TTH, Ribe-Esbjerg, Mors-Thy og Nordsjælland, mens Skanderborg stadig har deres første sejr til gode. De har således tabt til Frederecia, Aalborg og TTH, mens de i den seneste kamp spillede uafgjort mod Ribe-Esbjerg. 

Jeg synes dog Skanderborg har spillet fornuftigt håndbold, specielt i de seneste to kampe mod TTH og Ribe-Esbjerg, de har bare manglet den sidste skarphed når kampene skal afgøres. De spiller dog stadig med stor gejst, og det virker ikke til at de har mistet troen på at sejren nok snart skal komme. 

KIF Kolding har fået den bedste start på ligaen i flere år, men har dog også mødt flere overkommelige modstandere. I den seneste kamp mod Nordsjælland spillede de i perioder meget usammenhængende og nervøst angrebsspil, og havde de mødt en modstander af bedre kvalitet er jeg ikke overbevist om, at de havde vundet den kamp. 

På papiret synes jeg Skanderborg har et bedre hold, og jeg synes ikke helt resultaterne afspejler spillet, som i flere af kampene har været ganske fornuftigt. Jeg tror kampen på torsdag bliver en tæt affære, men ser gode muligheder for at Skanderborg kan få den første sejr. Odds 2.3 er for mig et ganske godt odds på en Skanderborg sejr. 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback