18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kansas City Chiefs - Cleveland Browns: (AH: +9,5) 2

Match center
17. januar 2021 kl. 21:05 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
Arrowhead Stadium
16. jan. 2021 kl. 22:26 (Opdateret 18. jan. 2021 kl. 00:14) 16/01
154
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 47-0-53%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Browns har holdet til at bide skeer med Mahomes

Browns leverede en god gammeldags mandfolkepræstation i sidste uge imod divisionsrivalen fra Pittsburgh Steelers og skal nu forsøge at gentage succesen på en af NFL’s sværeste udebaner i Kansas City. Mahomes er aldrig sjov at møde - specielt ikke i januar - men Browns-angrebet bør kunne sætte nok point på tavlen til at holde det nogenlunde tæt.

Det taler for 

 • Browns må komme ind til opgøret her med masser af selvtillid og momentum ovenpå en stærk og ikke mindst emotionel 48-37-udebanesejr over storebror fra Pittsburgh Steelers. Sejren var ikke blot den første playoff-triumf i 25 år, men også en befriende og vigtig kulmination på nogle yderst hårde uger med store Covid-19-problemer, som både havde resulteret i adskillige fravær og blot en enkelt træning i de to foregående uger.
 • Sejren blev ikke mindst sikret via storspil fra en af ligaens bedste offensive linjer, der fuldstændig dominerede en ellers stærk Steelers-”front seven.” Steelers blitzede på hele 53 % af spillene, men fik på utrolig vis end ikke udsat QB Baker Mayfield for et eneste pressure – og det, selvom Browns-angrebet stillede uden All-Pro G Joel Bitonio og senere så RT Jack Conklin udgå i 2. quarter.
 • Mayfield viste i kampen, at han er dygtig nok til at skille et forsvar ad, når beskyttelsen er der, så imod et på papiret blødere og mere middelmådigt Chiefs-forsvar, bør Browns – i øvrigt med yderligere hjælp fra en af NFL’s bedste RB-duoer i Chubb og Hunt - kunne sætte masser af point på tavlen.
 • Med DE Myles Garrett i førersædet kan Browns mønstre et fornuftigt pass rush, hvilket kan blive nøglen til at begrænse NFL’s bedste quarterback i Patrick Mahomes. Mahomes har i 2020 været til at tale med under pres (73.9 passer rating), mens Browns har præsteret sjettehøjeste pressure rate på 29.1 (ifølge Next Gen Stats).
 • Chiefs sidder på 1.seed’et i AFC efter en overbevisende 14-2 sæson, men dykker man ned i de enkelte kampe, så har de faktisk ikke været helt så suveræne, som man kunne tro. I anden halvdel af den regulære sæson har Super Bowl-favoritterne således ikke vundet en eneste kamp med over seks point, og deres syv sejre (af otte mulige) er vundet med et gennemsnit på under 4 point.
  Dertil har Mahomes lidt usædvanligt leveret en passer rating under 100 i de seneste fire kampe.
 • Chiefs har nydt godt af masser af hvile de seneste uger, men med fordelen ved at spare spillere/have bye week kommer også faren for at miste momentum. Når Mahomes og co. rammer banen i opgøret her, vil det for en stor del af de bærende kræfters vedkommende være tre uger siden sidste betydningsfulde snap. Sidste år i playoffs kunne en rodet og aldeles uskarp start (bagud 24-0 i starten af 2. quarter) have kostet sejren mod Houston Texans.
 • Browns får G Joel Bitonio samt CBs Denzel Ward og Kevin Johnson tilbage på holdkortet, efter Covid-19 snød dem for opgøret imod Steelers. Det samme gælder flere coaches, heriblandt head coach Kevin Stefanski, der atter kan styre sit hold fra sidelinjen.


Hold øje med

 • Chiefs head coach, Andy Reid, er en fremragende og fantasifuld strateg, som er særligt anerkendt for sin succes efter en bye week. Han er for karrieren imponerende 25-5 (inkl. playoffs), når hans tropper spiller på ekstra hvile.
 • Browns’ kasteforsvar hører til i den kedelige ende, og med en hullet secondary kan meget komme til at afhænge af succes for deres pass rush. Får Mahomes masser af tid i lommen, kan det hurtigt blive meget grimt.
 • Sidste uge kastede Ben Roethlisberger for 500 yards og 4 touchdowns, mens Browns fik stor hjælp af 5 forcerede turnovers. Den luksus kommer Mahomes ikke til at tillade.
 • RT Jack Conklin, LB B.J. Goodson og TE David Njoku er alle listet som questionable efter kun en enkelt begrænset træning fredag.Zwei

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback