Annonce

Kalmar løb 10: Staro Ivy League = Top 3

27. januar 2018 kl. 18:20
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Kommentarer (21)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Trav, Bronsdivisionen, Kalmar 

(Løb 10, 2140 meter auto)

11 Staro Ivy League er mit vindertip i det her åbne løb (giver 5,75 i vinderodds), jeg nøjes dog med det lidt mere forsigtige top 3 tip, som jeg vurdere til at ha fine muligheder på forhånd. 

SIL har vist rigtig god form igennem længere tid og afslutter næsten altid stærkt til slut (senest på Jägersro var ikke nogen undtagelse). Er den hest i løbet som har mødt stærkest konkurrence og kommer med hele 7 starter i træk på V75 (travets eliteserie). I de 7 starter er den sluttet i top 3 de 4 af gangene (og 6/9 seneste starter er den sluttet blandt de 3 første). 

Derfor skal du følge tippet:

  • Har igennem længere tid vist rigtig god form og det er mere end 10 starter siden den har gået et decideret dårligt løb. 
  • Er ikke det mest stærke bronsdivisions løb som er kørt. 
  • Har god statistik fra bagspor (auto) og i de seneste 5 starter fra bagspor (auto) har dens placeringer været: 3 sejre, en andenplads og en sjetteplads. Vandt bla. et ligende løb med nøjagtig samme forudsætninger den 11 November på Eskilstuna (var også bronsdivisionen). Desuden har Kalmar et ganske langt opløb hvilket er en fordel for dem med dårlige spor. 
  • Er en hest som lever meget på styrken og kan skabe meget på egen hånd hvis det bliver nødvendigt. Behøver ikke at ha det hele serveret som så mange andre heste, men den kan sagtens speede hvis den får et godt rygløb og da kommer tempo på løbet. 

 Det skal du være opmærksom på:

  • Alle heste får på et tidspunkt et formdyk og SIL har haft form i lang tid.
  • Selvom den har god statistik fra bagspor så er spor 11 aldrig et optimalt og især ikke når det er V75 og mange gode heste imod. Da kan let komme nogle heste i vejen.
  • Selvom det ikke er den stærkeste Bronsdivision som er kørt, så møder den stadig flere gode modstandere som fx: 5 Friend Of Nature (er hurtig fra start og er mit spidsbud og derfra er det hesten at slå. Vandt senest på V75 31/12 efter et løb i spidsen, dog mod lidt lettere modstand), 2 Legoholm Zon (kommer med 3 sejre i træk og ergo i topform, dog mod lidt lettere modstand. Har et godt spor og vil være med fremme undervejs) og 1 Hank Von Håleryd (er løbets outsider! Kan meget de dage det stemmer, men er ikke helt at stole på). 

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddssætterne/markedet især overser/fejlvurderer.  

Odds: https://www.unibet.dk/betting#filter/trotting/1004459725

Starlister: https://www.atg.se/spel/2018-01-27/V75/kalmar (V75-6)

Løbet kan ses her: https://danskespil.dk/dantoto/spil-nu-side?in...

(kl 18.20).

Feedback