18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Juventus - Salernitana: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
11. september 2022 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Allianz Stadium    Matteo Marcenaro
7. sep. 2022 kl. 08:42 (Opdateret 29. sep. 2022 kl. 10:56) 07/09
221
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (5)
Chance (1-X-2): 74-16-10%
Betvalue: 104,34%
Spilbar ned til odds: 1,35
Rigtig/forkert: 2-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Den Gamle Dame er favoritter i dette opgør, og bør være minimum et niveau over gæsterne. Salernitana har fået en fin start på sæsonen og Juve har et midtuge opgør i benene, men kvaliteten bør tale til hjemmeholdets fordel, og det dufter af tre point.

Juventus må ikke smide point på Allianz Stadium

Det taler for

Juventus har kun hentet ni point i de første fem spillerunder, og er derfor presset til, at vinde dette must win opgør i Torino. Kvaliteten på de to mandskaber bør tale til Den Gamle Dames fordel som bør være minimum et niveau over gæsterne.

Den Gamle Dame er normalt stærk hjemme på Allianz Stadium i Torino, og hvor det kun blev til to nederlag i sidste sæson i Serie A, og kun Inter har besejret Juventus i Torino i 2022 i Serie A.

Salernitana har normalt store udfordringer når de spiller imod de store i klassen i Serie A, og hvor man har svært ved, at følge med tempomæssigt og få lukket ned i det defensive.

Defensivt bør og skal Juventus have rutinen til, at få lukket ned for syditalienernes offensiv. Man tabte i Paris tirsdag aften i Champions League, men hvor man defensivt fik lukket ganske fint ned for PSG, og spillede noget af det bedste, og som man har set de seneste uger.

Dusan Vlahovic skal i gang igen med målene, og her skal man op imod et mandskab som defensivt er til, at tale med og er tungt, og en defensiv som umiddelbart vil få svært ved, at holde Vlahovic fra chancerne.

Juventus skal tag det spil med de især viste efter pausen i Paris, og her skal man op imod en modstander af en helt anden kaliber, og som man skal kunne udfordre og overmatche på hjemmebane.

Den Gamle Dame besejrede Salernitana både 2-0 ude og hjemme i sidste sæson, og hvor syditalienerne ikke kom til det store, og det kan gå hen og blive samme kampbillede i dette opgør.

Hold øje med

Juventus har kun vundet to af de første fem opgør i Serie A, og har et midtuge opgør i benene i Paris, og hvor man tabte med 2-1.

Salernitana har fået en helt anderledes start på denne sæson i forhold til sidste sæson, og er ubesejret i de seneste fire opgør.

Den Gamle Dame og træner Massimiliano Allegri har ikke virket skræmmende i de seneste par opgør i Serie A, og har spillet som om man ingen planen har for hvordan spillestilen skal være.

Di Maria og Szczesny var ude i Paris, Chiesa og Pogba er langtidsskadet, og Allegri kan rotere da man i den kommende uge har et vigtigt opgør i Champions League imod Benfica.

Jeg bevæger mig normalt aldrig ud i odds i denne størrelse, og ganske enkelt fordi bolden er rund, og alt kan ske.

Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,41 på en Juventus sejr sændag aften i Torino, Bet365, MrGreen, Unibet, og Nordicbet er alle i odds 1,40.

JUVENTUS: Efter fem spillerunder har Juventus hentet ni point på kontoen, og i den seneste hjemmekamp imod Spezia vandt man med 2-0 og uden de helt store problemer, og i lørdagens udekamp i Firenze blev det til et 1-1 opgør, og hvor man stod defensivt og forsvarede resultatet hjem, og det er på ingen måde den tilgang eller spillerstil, man kender Den Gamle Dame for, at have overhovedet.

Det blev til et 2-1 nederlags i tirsdagens udekamp i Champions League i Paris, og hvor man i første halvleg blev sat på plads af franskmændene, men efter pausen kom man ud med en helt anden tilgang til opgøret, og faktisk kom ganske godt med i opgøret og fik reduceret, og især anden halvleg skal Juventus tag med til søndagens vigtige must win opgør i Torino, og hvor Salernitana kommer på besøg.

Juventus bør minimum være et niveau over gæsterne, og kunne sætte sig på dette opgør fra start, og imod et gæstende mandskab som normalt har store problemer når de er oppe imod de store mandskaber i Serie A, og hvor man tempomæssigt kommer i problemer, men samtidig også har problemer med, at lukke ned og kom frem til chancer.

Træner Massimiliano Allegri må undvære vigtige folk som Pogba og Chiesa, og muligvis er Di Maria også ude, og Szczesny i målet er tvivlsom, men mandskabet bør have nok rutine og erfaring til, at hente tre point imod et syditalienske mandskab som er ubesejret indtil videre på udebane i sæsonen, men som generelt har det svært når de spiller på fremmed græs.

Juventus hjemmebanestatistik: 2-1-0, målscore 6-1.

Trupnyt:Pogba og Chiesa er begge langtidskadet, Di Maria var ude senest i Paris og er tvivlsom til søndagens opgør, og det samme er Szczesny i målet. Allegri kan godt finde på og rotere en smule i opgøret, og da man har et vigtigt opgør i den kommende uge i Champions League og hvor Benfica kommer på besøg i.

Juventus forventede startopstilling: 4-3-3: Perin- De Sciglio, Bremer, Danilo, Alex Sandro- McKennie, Paredes, Locatelli/Rabiot- Cuadrado, Vlahovic, Kostic.

SALERNITANA: Syditalienerne har fået en meget bedre start på denne sæson i forhold til sidste sæson, man startede ud med, at tabe til Roma i første spillerunde, men har i de se sidste fire opgør hentet en sejr og tre uafgjorte resultater, og har endnu ikke tabt på udebane.

Tingene ser bedre ud indtil videre i sæsonen i forhold til sidste sæson, man har hentet spillere ind som har gjort en forskel i blandt andet Candreva og Vilhena på midtbanen, og ikke mindst Dia i angrebet som har scoret tre sæsonmål allerede i fire opgør, men man så i mandagens 2-2 opgør hjemme mod Empoli, at man forsat er til og tale med i det defensive.

Man er underdogs og har alt, at vinde og intet at tabe i Torino søndag aften, og mandskabet kan ikke undgå, at have selvtillid efter den fin start man har fået på sæsonen, og ikke mindst man ikke har tabt i de seneste fire spillerunder, men man skal op imod et hjemmehold som er presset og som man kan blive overmatchet af i opgøret.

Træner Davide Nicola ser ikke ud til, at ændre noget som helst i forhold til mandagens hjemmekamp imod Empoli, og hvilket betyder der blive genvalg til de samme elleve igen i Torino.

Salernitanas udebanestatistik: 0-2-0, målscore 1-1.

Trupnyt: Salernitana må forsat undvære Lovato som kom til i sommers fra Atalanta til midterforsvaret, og yderligere er norske Bohinen forsat ude, mens franske Ribery og Radovanovic begge er tvivlsom til opgøret, men Ribery har været ude siden Roma opgøret, og Radovanovic har endnu ikke spillet.

Salernitanas forventede startopstilling: 3-5-2: Sepe- Bronn, Gyomber, Fazio- Candreva, Coulibaly, Maggiore, Vilhena, Mazzocchi- Dia, Bonazzoli.

  • Høj tilbagebetaling
  • Stort spiludvalg og egne odssættere
  • Flot velkomstbonus

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback