18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Juventus - Roma: Dobbeltchance: X2

Match center
5. oktober 2014 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Allianz Stadium
Opdateret
1
2
0
Jeg har fulgt italiensk fodbold siden starten af 80erne både på tv og på italienske stadions. Italiensk far/Dansk mor og kommer fra Cagliari på Sardinien, og hvilket betyder jeg taler og skriver flydende italiensk. Jeg ser frem til at dele mine tips med jer fra både Serie A, Serie B, Lega Pro, og kom gerne med input. Sampdoria-fan siden 1987, og elsker generelt alt fodbold.Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 49-30-21%
Betvalue: 104,55%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Topopgør i Torino mellem mesterholdet og sølvvinderen. Begge har maksimumpoint efter de første fem spillerunder. Hjemmeholdet er favorit, men det ligner umiddelbart et tæt opgør mod farlige og formstærke Roma.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Roma fik fortjent 1-1 (mål af Totti) ude mod Manchester City tirsdag aften, og så meget stærke og sammenspillede ud.
 • Juventus tabte onsdagens udekamp mod Atletico Madrid, hvilket måske forsat sidder i baghovedet.
 • Gæsterne kommer formentligt med en masse selvtillid til opgøret, og tro på at man kan få point med hjem fra Torino.
 • Roma har en farlig angrebstrio, som kan give det lidt tunge Juve forsvar problemer.
 • Hjemmeholdet havde problemer med at skabe chancer i Spanien, og kan gæsterne få lukket ned for Tevez, er der gode muligheder for at få point.
 • Begge mandskaber kan leve med en pointdeling, og er ikke pisket frem til at skulle vinde.
 • Det er de to favoritter til mesterskabet med næsten samme styrke og svagheder, og de ser mere jævnbyrdige ud end tidligere. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Roma har tabt de seneste tre opgør i Torino.
 • Juventus har ikke tabt på Juventus Stadium siden januar 2013, hvilket er et godt bevis på hvor svært det er at vinde i Torino, og ikke mindst at få point.
 • Kører det først for Juventus så bliver de svære at have med at gøre.
 • Den Gamle Dame er favoritter, og har haft et godt tag på Roma i de seneste opgør.
 • Juventus har endnu ikke lukket mål ind i sæsonen.
 • Roma mangler fortsat De Rossi, Castan og Astori - alle faste startere, og til sidst er keeper De Sanctis meldt meget tvivlsom.
 • Kan Roma-målræv Tottis gamle ben holde til så mange kampe lige efter hinanden?

JUVENTUS:

Den Gamle Dame var i kamp onsdag aften i Madrid, hvor det blev til et 0-1 nederlag mod Atletico Madrid i et opgør hvor der var meget fokus på taktikken, men generelt kom Juventus til intet i opgøret, hvilket ikke er helt optimalt hvis man vil gøre det godt i Champions League i denne sæson.

I Serie A går det meget anderledes man har hentet 15 point i de første fem spillerunder, men man mangler forsat den helt store opgave, og den kommer søndag aften hvor Roma kommer på besøg på Juventus Stadium. Juventus vandt den senest kamp i Serie A med 3-0 ude mod Atalanta i Bergamo i et opgør hvor Atalanta brændte et straffespark ved stillingen 0-1, og et minut senere scorede Tevez til 0-2 inden Morata til sidst lukkede og slukkede kampen.

Juventus har endnu ikke lukket mål ind i sæsonen, hvilket er flot men man skal huske på at man blandt andet har mødt hold som Chievo og Cesena begge mandskaber som man på en god dag holder fra de store chancer.

Hjemmeholdet er favoritter i søndagens opgør, man har haft et godt tag på romerne i de seneste opgør, og har vundet de seneste tre hjemmekampe i træk, men i år ser begge mandskaber mere jævnbyrdige ud end de tidligere sæsoner, og gæsterne virker utrolig godt organiseret. Hjemmeholdet spillede som sagt ikke godt i Madrid, hvilket måske må bekymre træner Allegri en smule inden søndagens opgør, at man havde så store problemer med at skabe chancer, og bliver det ikke bedre mod Roma så kan hjemmeholdet komme i store problemer mod et mandskab som kommer til Torino med stor selvtillid.

Juventus hjemmebanestatistik: 2-0-0, målscore 5-0.

Trupnyt: Hjemmeholdet må forsat undvære Barzagli (forsvar) som endnu ikke har spillet i denne sæson, det tyder på at Pirlo er tilbage og starter på bænken, Caceres i forsvaret var først meldt tvivlsom, men det ser ud til at han bliver klar til søndagens opgør.

Juventus forventede startopstilling: 3-5-2: Buffon, Ogbonna/Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Evra, Llorente, Tevez.

ROMA:

Gæsterne er kommet godt fra start både i Champions League og i Serie A, og Roma virker i denne sæson som den helt store outsidere til at kunne true Juventus om dette års scudetto, man virker utrolig godt organiseret over hele banen, og ikke mindst som et rigtig godt sammenspillet mandskab.

Man var underdogs i tirsdagens udekamp i England mod Manchester City, men fik fortjent et point med hjem fra opgøret og var faktisk meget tæt på alle tre point hvilket de færreste havde forventet, yderligere bliver Francesco Totti ved med at være en af de store profiler på holdet, han scorede et rigtig flot mål, og bliver ved med at gøre en forskel, selvom han er blevet 38 år hvilket er imponerende.

Selvtilliden er stor i truppen, klubben og hos fansene indtil videre, og man har en stor tro på at Roma kan få en super sæson i år, hvilket det bestemt også ser ud til indtil videre, de spiller utrolig godt, skaber mange chancer, og har i Gervinho, Iturbe og Totti en farlig trio i det offensive, og yderligere ser midtbanen og forsvaret også rigtig stærkt og stabilt ud, plus at ledelsen har støttet op omkring træner Rudi Garcias arbejde indtil videre hvilket man bestemt begynder at kunne se.

Roma vandt den seneste hjemmekamp mod Verona med 2-0, det træk lidt ud inden man kom foran, måske pga at tankerne allerede var rettet mod tirdagens kamp i England.

Søndagens kamp i Torino bliver bestemt ikke nem, man har tabt de seneste tre kampe i Torino, og har det generelt ikke nemt når man gæster Juventus på udebane, men jeg synes at i denne sæson virker mandskabet bedre end de tidligere sæsoner, og tirsdagens flotte resultat må gi Roma spillerne og træner Garcia endnu mere selvtillid og tro på at man kan tag til Torino, og få endnu et godt resultat med hjem til hovestaden.

Romas udebanestatistik: 2-0-0, målscore 3-1.

Trupnyt: Roma må fortsat undvære De Rossi (fast) på midtbanen, samt Castan og Astori begge faste startere i forsvaret, de var dog alle ude i tirsdagens opgør også (har været ude i et stykke tid), og til sidst er De Sanctis i målet meldt meget tvivlsom, og bliver afløst af Skorupski som også stod mod City, og gjorde det ganske godt.

Romas forventede satrtopstilling: 4-3-3: Skorupski, Cole, Manolas, Yanga-Mbiwa, Maicon, Nainggolan, Pjanic, Keita, Totti, Iturbe, Gervinho.

 • God velkomstbonus på sport
 • Stort spiludvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
 • Rigtig god mobilapp
 • Meget brugervenligt og flot site
 • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 17. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bayern München - Arsenal: 2
2,75
Placer Bet
Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback