18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Juventus - SSC Napoli: Begge hold scorer: Ja

Match center
7. april 2021 kl. 18:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Allianz Stadium    Maurizio Mariani
29. sep. 2020 kl. 13:37 (Opdateret 4. okt. 2020 kl. 21:50) 29/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (22)
Chance: 55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Juventus går sjældent fra banen uden at scorer og det samme gør sig gældende med gæsterne, og det bør betyde mål. Den Gamle Dame er normalt stærke i Torino og kan lukke ned defensivt, men tingene fungerede ikke senest, og det ligner et åbent opgør.
Det taler for
 • Juventus så ud til at have store problemer senest på Stadio Olimpico i Rom, hvor man spillede 2-2 mod Roma, og hvor defensiven bestemt ikke så alt for skarp ud.
 • I de seneste fire indbyrdes opgør i det norditalienske har begge mandskaber scoret i tre af opgørene.
 • Napoli har set stærke ud i de første to spillerunder, hvor man har besejret Parma ude med 2-0, og senest besejrede Genoa med 6-0, og de kommer til Torino for at prøve at matche Den Gamle Dame som i øjeblikket har småproblemer og især i det defensive.
 • Juventus går sjældent fra banen uden at scorer, og har en stærk offensiv og en Cristiano Ronaldo som scorede to mål på tre forsøg senest i Rom, og i den seneste hjemmekamp besejrede man Sampdoria med 3-0.
 • Det er to mandskaber som offensivt har masser af kvalitet og som er dygtige til både at skabe chancer og ikke mindst at scorer.
 • At opgøret spilles uden tilskuere giver gæsterne en lille fordel da man ikke vil kunne mærke presset fra hjemmepublikummet.
 • Napoli kan give problemer især på omstillingerne med Lozano, Mertens.
Hold øje med
 • På dagen kan Juventus lukke ned for Napoli, og man har tit set i disse vigtige head to head opgør mellem de bedste mandskaber i Serie A at her har hjemmeholdet til tider bare et andet gear, og mere erfaring med at køre resultaterne hjem, og ikke mindst holde nullet.
 • Napoli har spillet mod Parma og Genoa som man begge har vundet, men Juventus er på et andet niveau og man kommer til at kæmpe endnu hårdere for at komme frem til chancer.
 • Syditalienerne vil være fint tilfreds med en pointdeling, og vil sandsynligvis spille mere kontrolleret og med mere fokus på det defensive end normalt.
 • Napolitanerne har det normalt ikke nemt i Torino, og har i de seneste ni indbyrdes opgør i det norditalienske tabt otte af opgørene.
 • Lorenzo Insigne udgik senest mod Genoa, og meldes tvivlsom til opgøret, det vil svække gæsternes offensiv især på omstillingerne.
Oddsmarked

Oddset var i 1,95 hos Bet365 men er nu faldet til odds 1,90 og oddset er genrelt faldende hos de fleste bookmakere.

JUVENTUS: Den Gamle Dame havde store problemer senest i Rom, og hvor man især i det defensive var til at tale med og hvor man set over hele opgøret burde have tabt, og Juventus mandskabet ser ikke ligeså stabile ud endnu som det var tilfældet under Allegri eller Sarri da de sad på Juve-bænken senest.

Træner Andrea Pirlo har fået sin sag for og man skal bestemt have rettet op på tingene i en fart for ellers kan det muligvis godt blive til flere pointtab i løbet af efteråret, selvom Ronaldo bestemt  forsat gør en forskel for Den Gamle Dame, og kan også komme til at gøre det mod Napoli søndag aften på Allianz Stadium.

Juventus er favoritter og har et godt tag på gæsterne, men man har en del problemer især på midtbanen og defensivt, og offensivt har Napoli set skarpe ud, og uden tilskuere i Torino kan dette lige pludselig godt blive et mere åbent og tæt opgør, og som man spillede senest i Rom så kan det sandsynligvis godt blive til endnu et pointtab mod en modstandere som er kommet godt fra start.

Juventus hjemmebanestatistik: 1-0-0, målscore 3-0.

Trupnyt: De Ligt(fast/reserve) i midterforsvaret er skadet, Alex Sandro(fast)venstreback er skadet, og franske Rabiot(fast-reserve) på den centrale midtbane er i karantæne.

Juventus forventede startopstilling: 3-4-1-2: Szczesny- Danilo, Bonucci, Chiellini- Cuadrado, Bentancur, Arthur, Frabotta- Ramsey- Kulusevski, Ronaldo.

NAPOLI: Syditalienerne er kommet godt fra land med seks point i de to første spillerunder, og med to meget overbevisende sejr 2-0 ude mod Parma, og senest 6-0 hjemme mod Genoa og hvor offensiven var sprudlende fra start til slut, og sejren kunne bestemt godt være blevet et par mål større.

Nu gælder det så Juventus og Allianz Stadium i Torino, og det er bestemt ikke det sted hvor man har det bedst hverken som Napoli spillere eller Napoli tilhængere, da Den Gamle Dame har et godt tag på syditalienerne, men sæsonen er startet positivt for træner Gennaro Gattuso og mandskabet, samtidig med at man specielt i det defensive har været dygtige til at lukke af, og med hjemmeholdets problemer i øjeblikket så skal man prøve at spille sine chancer i dette opgør, og ikke mindst jagte de tre point.

Det tyder ikke på at man ændre det store i forhold til det seneste opgør mod Genoa, Insigne er dog meldt tvivlsom til opgøret efter at han udgik mod Genoa senest, og det bør betyde at er han ude starter Osimhen inde fra start sammen med Mertens og mexicanske Lozano.

Napolis udebanestatistik: 1-0-0, målscore 2-0.

Trupnyt: Insigne(fast) i angrebet er tvivlsom til opgøret, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Napolis forventede startopstilling: 4-3-3: Meret- Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui- Fabian Ruiz, Demme, Zielinski- Lozano, Osimhen, Mertens.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, tuttosport.com, sport.sky.it, juventus.com, sscnapoli.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback