18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Juventus - Benfica - Tips & Spilforslag

Infokamp
Match center
14. september 2022 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Allianz Stadium    Felix Zwayer
13. sep. 2022 kl. 09:26 (Opdateret 14. sep. 2022 kl. 22:55) 13/09
376
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Juventus er favoritter i onsdagens hjemmekamp og skal helst have tre point i dette opgør. Benfica er stærkt kørende i den hjemlige liga og kom godt fra land i CL, og virker bedre spillende end hjemmeholdet, men hvor er værdien i dette opgør?
Oddsmarked

Unibet er i odds 2,30 på en Juventus sejr, Marathonbet og Unibet er i odds 3,50 på uafgjort, og begge er i odds 3,30 på en Benfica sejr onsdag aften i Torino.

DET TALER FOR JUVENTUS:

 • Med nederlaget i Paris for en uge siden, og med gæsternes sejr over Maccabi Haifa skal Juventus helst ud og have tre point i dette opgør, og hvor et nederlag kan være tæt på og betyde man ikke vil slutte på de øverste to pladser.
 • Det er yderst sjældent, at Juventus ikke slutter på en af de øverste to pladser i Champions League og spiller sig videre fra gruppespillet.
 • Benfica gik videre sidste år fra gruppespillet, året før var de ikke med i Champions League, og de foregående tre år er de ikke gået videre fra gruppespillet.
 • Portugiserne er normalt et mandskab som i de europæiske opgør har det bedst hjemme i Lissabon, og som bestemt har være til, at tale med når de er det gæstende mandskab.
 • Juventus er en klub som i Europa normalt gør det bedre end Benfica, og har vist før når de er presset og tingene ikke fungere i Serie A, at så går de ud og henter en vigtig sejr i Europa, og hvlket man så på mere eller mindre samme tidspunkt i sidste sæson, og hvor Chelsea blev besejret i Torino.
 • Træner Massimliano Allegri ser ikke ud til, at ændre det store i forhold til søndagens skuffende 2-2 resultat hjemme mod Salernitana, og det betyder det bliver Vlahovic, Milik og Kostic i det offensive, og et billede på man skal ud og jagte tre vigtige point.

DET TALER FOR BENFICA:

 • Portugiserne er stærkt spillende i øjeblikket med seks sejre i det første seks opgør i den hjemlige liga, samt tre vigtige point i sidste uges hjemmekampen mod israelske Maccabi Haifa.
 • Den Gamle Dame er ikke hvad hun har været, og tingene fungere ganske enkelt ikke i øjeblikket, og hvilket man har set med skuffende resultater som 0-0 ude mod Sampdoria, og hvor det var begrænset hvad man skabte, 1-1 i Firenze hvor man gravede sig ned i hele anden halvleg, og senest kun 2-2 hjemme imod Salernitana.
 • Juventus er uden Pogba, Chiesa, Di Maria, og Szczesny i målet, og selvom de to førstnævnte forsat ikke har spillet i denne sæson, jamen så gør det man virkelig mangler kvalitet, og hvilket man da også har set i de første seks spillerunder.
 • Defensiven hos Juventus er mere end til, at tale med og Bonucci er ikke hvad han har været tidligere, nyankommet Bremer har på ingen måde vist samme stabilitet som tiden i Torino, og generelt er italienernes defensiv skrøbelig.
 • I øjeblikket er Benfica bedre spillende end Juventus, og det skal de gå ud og udnytte og især fordi man har set de seneste uger, at hjemmeholdet er utrolig skrøbelig i det defensiv og samtidig ikke helt har haft evnerne til, at spille sig ud af presset og mod mandskaberne som man ikke burde have problemer imod.
 • Juventus er presset til tre point i dette opgør, og hvilket betyder de skal frem på banen, og her kan de blive sårbar på omstillingerne og hvor især David Neres kan kom til, at give italienernes defensiv problemer.

Juventus forventede startopstilling: 3-5-2: Perin- Bremer, Bonucci, Danilo- Cuadrado, Miretti, Paredes, McKennie, Kostic- Vlahovic, Milik.

Benficas forventede startopstilling: 4-2-3-1: Vlachodimos- Gilberto, Otamendi, Antonio Silva, Grimaldo- Florentino, Fernandez- Neres, Rafa Silva, Joao Mario- Goncalo Ramos.

Trupnyt: Juventus må undvære Pogba, Chiesa som begge ikke har spillet endnu i sæsonen, Di Maria og Rabiot ser heller ikke ud til, at blive klar til opgøret, men ellers bliver det ikke de store ændringer i forhold til søndagens hjemmekamp mod Salernitana. Portugiserne kommer til Italien i noget som ligner stærkeste opstilling, og har dermed ikke vigtige fravær til onsdagens opgør.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, juventus.com, sportmediaset.mediaset.it, slbenfica.pt, abola.pt, Tuttosport.com

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback