18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Juventus - Barcelona: Under 2,5 Mål

Match center
28. oktober 2020 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Allianz Stadium    Danny Makkelie
28. okt. 2020 kl. 08:14 (Opdateret 28. okt. 2020 kl. 22:55) 28/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (25)
Chance (Over-Under): 52-48%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 0-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Begge mandskaber er ikke stærkt spillende i øjeblikket og begge kan leve med en pointdeling. Juventus har problemer i midterforsvaret og det kan Barca måske udnytte, det ligner dog et taktisk opgør og hvor man ikke er tvunget frem i opgøret.
Det taler for
 • Juventus er ikke godt spillende i øjeblikket og må med stor sandsynlighed undvære Ronaldo som er ude pga corona virus, og det har man kunne se på Juves offensiv, og hvor de seneste tre opgør alle er gået Under 2,5 mål.
 • Det er et opgør hvor begge ikke er tvunget til at hente tre point, man er i pulje med Dynamo Kiev og Ferencvaros, og begge topklubber bør gå videre fra puljen uden problemer og derfor kan man stille sig mere end godt tilfreds med et point i aftens opgør.
 • Barcelona er heller ikke stærkt spillende i øjeblikket, og tabte den seneste udekamp i Getafe hvor man heller ikke scorede, og i lørdagens El Clasico blev det til et 1-3 nederlag, og hvor man kun havde fire skud indenfor rammen.
 • Selvom Juventus ikke er stærkt spillende i øjeblikket så har man forsat en stærk defensiv, og man har kun lukket et mål ind i de seneste fire hjemmekampe.
 • Juventus har skuffende kun spillet uafgjort ude mod Crotone og hjemme mod Verona i de seneste to opgør i Serie A, og Dybala og Morata har ikke samme power i det offensive som med Ronaldo, og det kan gæsterne måske lukke ned for.
 • Barcelona ser ikke så skræmmende ud offensivt mere som tidligere, og kan Juventus få "lukket" ned for Messi så er mulighederne mere end gode for at få point, da Fati og Pedri stadig mangler en del kvalitet i det offensive.
 • I de seneste to indbyrdes opgør mellem de to mandskaber i Torino har Barcelona ikke scoret i Italien, og det seneste opgør mellem de to mandskaber sluttede 0-0 i Torino.
Hold øje med
 • Bonucci og Chiellini har begge problemer, Andrea Pirlo smider ikke begge i kamp da sæsonen er lang, og spørgsmålet er hvem som kommer til at sidde ude af de to i aftens opgør, men det vil svække Juventus.
 • I de seneste fem opgør som gæsterne har spillet er de tre af opgørene gået Over 2,5 mål.
 • Barcelona må undvære vigtige Pique i det defensive, hvilket bestemt også er en svækkelse for Barcelona da han er styremanden i forsvaret, og yderligere er Ter Stegen ude i målet.
 • Jeg synes generelt at man ser utrolig mange mål i øjeblikket både i Champions League og i de hjemlige ligaer, og det virker som om mandskaberne spiller mere frit uden tilskuere end med tilskuere, og det kan også blive tilfældet her i Torino.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 2,20 og Comeone er i odds 2,15 på Under 2,5 mål i aftens opgør i Torino, og oddset har generelt været stigende hos de fleste bookmakere.

JUVENTUS: To point i de seneste to Serie A opgør mod oprykkerne fra Crotone på udebane, og senest 1-1 hjemme mod Verona, det er ganske enkelt ikke godt nok, og man begynder at kunne se at Juventus har nogle problemer med eller uden Cristiano Ronaldo, og ikke mindst at træner Andrea Pirlo har brug for masser af tid til at bygge et nyt Juventus mandskab op, og som efter min mening mangler en del kvalitet over hele banen.

Hvis tingene ikke ændre sig så bliver det i denne sæson at Den Gamle Dame bliver vippet af tronen i Serie A, og umiddelbart ligner dette Juventus mandskab heller ikke et mandskab som kommer til at vinde Champions League, men man bør kunne spille sig videre fra gruppen da Dynamo Kiev og Ferencvaros ikke er på samme niveau som italienerne.

Juventus vandt 2-0 i Ukraine i sidste uge og mere end fortjent efter spil og chancer, og hvor man lukkede godt ned for ukrainerne, men netop defensiven kan være ramt i aften Bonucci og Chiellini har begge problemer, og flere italienske medier udtaler at Pirlo tør ikke at smide begge i kamp mod Barcelona, og det kunne tyde på at Bonucci bider tænderne i, og at Giorgio Chiellini bliver sparet.

Det ligner et opgør hvor Juventus vil være godt tilfreds med et point, og allerede i næste uge vil kunne tag et godt skridt i at spille sig videre fra gruppen ved at vinde i Ungarn mod Ferencvaros, og derfor kunne man godt forstille sig en taktisk affære, men samtidig også et opgør hvor man ikke skal frem og satse alt.

Juventus forventede startopstilling: 4-4-2: Szczesny- Cuadrado, Danilo, Bonucci, Demiral- Kulusevski, Bentancur, Rabiot, Chiesa- Dybala, Morata.

Trupnyt: Chiellini(fast) midterforsvaret er tvivlsom og kommer med stor sandsynlighed ikke til at spille, Bonucci(fast) i midterforsvaret har også problemer, men flere italienske medier forventer at han spiller, Ronaldo(fast) i angrebet er ude med Covid-19.

FC BARCELONA: Barcelona kommer til Italien med et 1-3 nederlag i bagagen fra lørdagens hjemmekamp i El Clasico, og samtidig gik præsidenten Bartomeu af fra posten tirsdag aften, og det kan betyde at nu kan man tag et skridt videre efter alt den ballade som har været i klubben hen over hele sommeren, og kunne tænke fodbold og intet andet for tingene har bestemt ikke være de bedste i det catalanske.

Man har ikke set skræmmende ud under Ronald Koeman og Barcelona ligner et mandskab som efter udrensningen i truppen bestemt mangler noget kvalitet, og det kommer til at tag tid at bygge et nyt mandskab op, og de syv point efter fem spillerunder i La Liga giver bestemt et godt billede af at det katalanske mandskab er til at tale med i denne sæson.

Barcelona besejrede Ferencvaros i sidste uge med 5-1 og uden de store problemer, og bør kunne spille sig videre fra gruppen, og man kommer med stor sandsynlighed ikke blæsende i aftens opgør i det norditalienske og hvor man vil være godt tilfreds med at få et point med hjem fra Italien, og man kommer ikke udenom at spillemæssigt er begge mandskaber ikke godt spillende i øjeblikket, og derfor bliver det med stor sandsynlighed ikke et festfyrværkeri man kommer til at se.

Koeman må undvære Pique som er ude til opgøret, men ellers ligner det meget det samme mandskab som spillede i lørdags hjemme mod rivalerne fra Real Madrid, og derfor ikke de helt store ændringer i startopstillingen.

Barcelonas forventede startopstilling: 4-2-3-1: Neto- Dest, Araujo, Lenglet, Jordi Alba- Busquets, De Jong- Trincao, Pedri, Ansu Fati- Messi.

Trupnyt: Pique(fast) i midterforsvaret er ude til opgøret og det samme er Ter Stegen(fast) i målet, og til sidst brasilianske Coutinho(fast-reserve) offensive midtbane.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, tuttosport.com, juventus.com, fcbarcelona.com, as.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback