18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : Juventus - AC Milan: 1

Match center
9. maj 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Allianz Stadium    Paolo Valeri
Opdateret
302
+1
Jeg har fulgt italiensk fodbold siden starten af 80erne både på tv og på italienske stadions. Italiensk far/Dansk mor og kommer fra Cagliari på Sardinien, og hvilket betyder jeg taler og skriver flydende italiensk. Jeg ser frem til at dele mine tips med jer fra både Serie A, Serie B, Lega Pro, og kom gerne med input. Sampdoria-fan siden 1987, og elsker generelt alt fodbold.Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 60-24-16%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 0-3
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Juventus skal med i CL og bør have rutinen til selv at afgøre tingene mod Milan i Torino. Milaneserne kan godt leve med en pointdeling, men Juve har mere erfaring i disse opgør og bør kunne hive en sejr i hus søndag aften.
Det taler for
 • Den Gamle Dame har ikke råd til at smide point i dette opgør, man har 69 point samme antal point som gæsterne, men Atalanta med ligeledes 69 point skal en tur til Parma, og Napoli med 67 point skal til La Spezia, og et nederlag kan sende Juventus ud i at de ikke selv kan afgøre tingene længere.
 • Juventus har normalt et godt tag på Milan i Torino, og har vundet de seneste ni indbyrdes opgør i Torino, og vandt også det omvendte møde i Milano med 3-1.
 • Efter en rigtig god sæson har det på det seneste set ud til at luften er ved at gå ud af Milan ballonen, og hvilket har betydet to nederlag i de seneste fem spillerunder mod Sassuolo og Lazio.
 • Milan har haft det svært mod de andre tophold i Serie A i foråret, og hvor det er blevet til nederlag mod Juventus, Atalanta, Inter, Napoli og senest Lazio, og når man bliver presset mod disse modstander har man set flere gange at milaneserne mangler noget power til at bide fra sig.
 • Gæsterne har været meget afhængige af Zlatan Ibrahimovic i denne sæson, og kan hjemmeholdet få lukket ned for ham er det svært at se hvem som skal give Juventus defensiven problemer.
 • Juventus er presset og man har set gang på gang at under pres har de rutinen til at afgøre tingene, og selvom sæsonen ikke har været helt optimalt så har man forsat et gear mere end gæsterne, og det kan blive afgørende søndag aften.
 • Det første opgør i Milano var på Juves præmisser og hvor gæsterne havde problemer med at holde Juventus fra chancerne, og når Den Gamle Dame skruede op for tempoet kom Milan i problemer, og det kunne godt blive samme billede igen, og især på omstillingerne har man set i de seneste spillerunder at Milan er til at tale med, og Juventus har en stærkt offensiv som kan give store problemer.
Hold øje med
 • Milan vil være fint tilfreds med en pointdeling i Torino, og det kan betyde at man kommer til at se et afventende milanesisk mandskab.
 • Juventus har ikke været på samme niveau i denne sæson som i de forgående sæsoner, og har slidt i flere opgør, og hvilket man så senest i Udine og hvor man først afgjorde tingene sidst i opgør og mod et mandskab som ikke har mere at spille for i sæsonen.
 • Gæsterne fra Milano har gjort det godt på udebane i denne sæson, og er det mandskab som har fået flest point ude, og har kun tabt to opgør.
 • Milan kommer til Allianz Stadium i noget som ligner stærkeste opstilling, og må kun undvære reserverne Mandzukic og Castijjeo.
 • Chiesa og Demiral er meldt tvivlsom hos hjemmeholdet, og skulle Chiesa være ude vil det svække Juventus da han er vigtig på den ene offensive kant, og har været en af de største profiler i denne sæson.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1.75 på en Juventus sejr, Unibet og Danske Spil er begge i odds 1.72 på en sejr til Den Gamle Dame, og oddset har været faldende hos flere bookmakere.

JUVENTUS: Efter ni sæsoner i træk på tronen blev Den Gamle Dame i denne sæson vippet af tronen af Inter, og set over hele sæsonen er det fortjent at Inter vandt mesterskabet da de ganske enkelt har været bedst og vist stor stabilitet igennem hele sæsonen, og det er langtfra det som man kan sige om Juventus og hvor træner Andrea Pirlo har haft store problemer, og man har smidt alt for mange dumme point væk igennem hele sæsonen.

Man er i Coppa Italia finalen mod Atalanta og den skal helst vindes, og så skal man for alt i verden slutte i Top 4 og komme med i Champions League hvis sæsonen ikke skal være en fiasko for Den Gane Dame, men ligegyldigt hvad så tror jeg ikke at Pirlo træner Juventus i den kommende sæson da han ganske enkelt ikke er dygtig nok, og yderligere skal man have handlet endnu bedre ind hvis man skal kunne matche Inter i næste sæson.

Juventus er favoritter i søndagens opgør mod Milan, og man har normalt et godt tag på gæsterne i det norditalienske, og hvor man har vundet de seneste ni indbyrdes opgør, og da begge mandskaber har 69 point i tabellen, og Atalanta ligeledes med 69 point skal en tur til Parma og Napoli med 67 point skal til La Spezia så kan Juventus komme i problemer hvis de taber dette opgør.

Rutinen og erfaringen i disse head to head opgør bør tale til Juves fordel, og gæsterne har tabt to af de seneste fem opgør og har samtidigt virker en smule trætte efter en lang sæson i toppen af tabellen, og Juventus har efter min mening et gear mere end Milan. Man har set i foråret at når Milan er oppe mod de andre tophold i Serie A og hvor de bliver presset, ja så kommer de i problemer og det gør at Juventus er favoritter, og bør have gode muligheder for at hente tre vigtige point.

Juventus hjemmebanestatistik: 13-2-2, målscore 37-13.

Trupnyt: Chiesa(fast) på den offensive midtbane er tvivlsom, Demiral(reserve) i midterforsvaret er tvivlsom til opgøret.

Juventus forventede startopstilling: 4-4-2: Szczesny- Danilo, De Ligt, Chillini, Alex Sandro- Cuadrado, Bentancur, McKennie, Bernardeschi- Ronaldo, Dybala.

AC MILAN: Efter en rigtig god sæson ser milaneserne ud til at smide Top 4 væk med kun fire spillerunder tilbage af sæsonen, man er presset efter de to nederlag mod Sassuolo og Lazio, og man har to svære udekampe i de sidste fire spillerunder mod både Juventus og Atalanta, og luften ser ud til at være gået ud af Milan ballonen hvilket er ærlig for set over hele sæsonen har de bestemt fortjent at slutte i Top 4.

Milan har virket trætte på det seneste samtidigt med at have smidt en del dumme point væk blandt andet ved kun at spille uafgjort hjemme mod Udinese og Sampdoria, og tabe til både Napoli og Sassuolo i Milano, og når man har mandskaber som Atalanta, Jjuventus og Napoli lige omkring sig i kampen om de vigtige Champions League pladser så har man ikke råd til at fejle, og det ser svært ud for milaneserne.

Milaneserne kan sagtens leve med en pointdeling i Torino, men man har Atalanta ude i sidste spillerunde i Bergamo, og skulle alle slutte af point sammen så er Milan dårligst indbyrdes da man har tabt 3-1 hjemme mod Juventus og 0-3 hjemme mod Atalanta, og så må man ikke glemme at man forsat har en hjemmekamp mod Cagliari som kæmper om overlevelse, og så sent som i weekenden spillede uafgjort i Napoli, ergo bliver det heller ikke en nem opgave.

Milan har det normalt utrolig svært i Torino og hvor man har tabt de seneste ni indbyrdes opgør, og det dufter af en utrolig svær opgave søndag aften, også fordi at hjemmeholdet er presset og skal som minimum slutte i Top 4, det tyder ikke på at træner Stefano Pioli ændre det store i forhold til lørdagens 2-0 sejr over Benevento, og det betyder at man kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Milans udebanestatistik: 13-1-2, målscore 31-17.

Trupnyt: Mandzukic(reserve) i angrebet er skadet, Castillejo(reserve) på midtbanen er ligeledes skadet, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Donnarumma- Calabria, Kjær, Romagnoli, Hernandez- Bennacer, Kessie- Saelemaekers, Calhanoglu, Leao- Ibrahimovic.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, juventus.com, Tuttosport.com, acmilan.com, sportmediaset.it, Tuttomercatoweb.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:45 Lille - Aston Villa: Flest hjørnespark Lille
1,90
Placer Bet
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
21:00 West Ham - Bayer Leverkusen: Over 0,5 Mohammed Kudus skud på mål
1,90
Placer Bet
Lørdag 20. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
16:00 Sheffield U. - Burnley: 2
2,40
Placer Bet
Søndag 21. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
14:00 Viborg - Lyngby: 1
1,82
Placer Bet
17:00 Sandefjord - Lillestrøm: 2
2,40
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback