Annonce

Juan Francisco Estrada - Carlos Cuadras: 1

10. september 2017 kl. 02:00 - Boksning
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 62-4-34%
Betvalue: 103,54%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Undercard i Californien. Superfluevægt. Estrada har udviklet sig meget de sidste par år. Cuadras er farlig med sin størrelse, bevægelighed og arbejdsrate, men han virkede tung og uinspireret i sin seneste kamp, så jeg tror ikke på, at han kan matche Estradas speed og potente offensiv over tolv runder.

Derfor skal du spille den: 

 • Estrada har forbedret sig markant, siden han led et nederlag til Gonzalez som helt ung i 2012.
 • Estrada er mere prøvet på højeste niveau. Han har slået stærkere modstandere de sidste par år.
 • Estrada besidder stor hand speed. Han er i stand til at sammensætte blændende kombinationer.
 • Estrada har en mere varieret offensiv end Cuadras. Han lader til at være en smule bedre skolet.
 • Bookmakerne kan have set for meget på de to mænds kampe mod Gonzalez, da de vurderede denne kamp, hvilket giver et lidt skævt billede.
 • Cuadras havde en rigtig dårlig præstation i sin seneste kamp. Han virkede tung og uinspireret. 

Det skal du holde øje med: 

 • Cuadras har en rigtig flot sejr fra 2014 over Sor Rungvisai. Hans rekordliste er ikke kun fyld.
 • Cuadras er naturligt en større mand. Han har bokset hele sin karriere på mindst superfluevægt.
 • Cuadras er både hurtig på benene og bevægelig, hvilket kan give Estrada problemer i kampen.
 • Cuadras har ligesom Estrada typisk en høj arbejdsrate, så dommerne skal følge med undervejs.
 • Estrada drømmer om sin rematch med Gonzalez, men han må ikke have taget let på Cuadras.

Argumenter i kursiv: De punkter, som jeg mener bookmakerne især overser/fejlvurderer.

Odds

OBS: Foruden Betsafe og Nordicbet finder jeg værdi på dette spil hos Betfair Sportsbook og Bwin, som tilbyder det identiske odds.

Juan Francisco Estrada er favorit overalt på markedet. 888Sport, Bet365 og Unibet giver blot 1,53 på en sejr, mens Betfair Sportsbook, Betsafe, Bwin og Nordicbet giver 1,67. Min chancevurdering ligger omkring 62-4-34, så jeg finder værdi på en favoritsejr.

Juan Francisco Estrada

Mexico

27 år (14. april 1990)

35-2, 25 KO

Ortodoks

Højde: 163 cm.

Rækkevidde: 168 cm.

Vægt: 52 kg.

Juan Francisco ”El Gallo” Estrada er rangeret som nummer fem i superfluevægtsdivisionen hos The Ring. Han er tidligere WBA- og WBO-mester i fluevægt. Han har bl.a. besejret Juan Carlos Sanchez, Brian Viloria, Milan Melindo, Richie Mepranum, Giovani Segura og Hernan Marquez, mens han har tabt til samme Sanchez samt Roman Gonzalez.

Carlos Cuadras

Mexico

29 år (24. august 1988)

36-1-1, 27 KO

Ortodoks

Højde: 163 cm.

Rækkevidde: 168 cm.

Vægt: 52 kg.

Carlos ”Principe” Cuadras er tidligere WBC-mester i superfluevægt og er rangeret som nummer fire i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Fernando Lumacad, Victor Zaleta, Srisaket Sor Rungvisai, Luis Concepcion, Koki Eto, Richie Mepranum og David Carmona, mens han har tabt til Roman Gonzalez.

Matchup

Dette er en rigtig interessant kamp mellem to mexicanske krigere, som er blandt sportens bedste i de lavere vægtklasser. Vinderen vil formentligt få en kamp mod vinderen af stævnets main event mellem Sor Rungvisai og Gonzalez. Jeg forventer en action-packed kamp, som sandsynligvis vil gå fuld tid. Det kan sagtens blive en tæt affære, men Estrada står efter min mening med en række fordele, der bør gøre udslaget over tolv runder.

Estrada er i mine øjne en ret undervurderet fighter. Han har en fremragende rekordliste, der må bringe ham i nærheden af top ti pound for pound. Desværre er han stadig relativt ukendt, da han har tilbragt hele sin karriere i de mindste vægtklasser. Foruden et tæt pointnederlag, der kom som blot 21-årig og siden er blevet hævnet, har han kun tabt til Gonzalez, som et par år senere blev etter pound for pound hos The Ring. Estrada var 22 år, da han mødte fænomenet fra Nicaragua, så dette nederlag er absolut ingen skam. Han var slet ikke i sin prime endnu, men alligevel formåede han at presse Gonzalez i en fantastisk kamp, som var langt tættere, end dommernes scorecards indikerede.

Siden dette nederlag har Estrada været besat af at få sin rematch. Han har vundet ni kampe i streg og har erobret to verdensmesterskaber. Undervejs har han bl.a. domineret Viloria, som gennem mange år har været regnet blandt sportens bedste little big men. Derudover har han også stoppet de hårdføre sluggers Segura og Marquez, som gennem flere år var blandt de mest dominerende fightere i de lavere vægtklasser. Jeg var især imponeret over Estradas body work mod Marquez, som var til tælling hele syv gange i kampen, før han endelig blev stoppet.

Cuadras er også i besiddelse af en fremragende rekordliste. Foruden nederlaget til Gonzalez sidste år har han endnu ikke mødt sin overmand i ringen. Han har dog ikke bokset mod ligeså stærk modstand som Estrada i løbet af sin karriere. Han mangler stadig et par store skalpe, før han kommer op på samme niveau. Han vandt godt nok et verdensmesterskab mod Sor Rungvisai i 2014, men denne sejr betyder mere i dag, end den gjorde dengang. Thailænderen chokerede alt og alle ved at slå Gonzalez som den første nogensinde tidligere i år, men da Cuadras mødte ham, var han endnu ikke et etableret navn i sporten.

Gonzalez udtalte efter kampen mod Cuadras, at dette var den hårdeste hidtil i hans karriere. Man kan lægge en masse i dette udsagn, men jeg ved ikke, om det er rimeligt. Jeg frygter nemlig, at Gonzalez ikke har så mange kampe tilbage, inden han stopper. Han har været professionel i mere end tolv år, og han har været i flere krige, så han er nok ved at være lidt slidt. Derudover begyndte han sin karriere på stråvægt, tre divisioner under hvor han er i dag, så hans modstandere er både større og stærkere end ham. Gonzalez har altid været en stor puncher, men han er gået fuld tid i sine seneste tre kampe, så hans power er nok ikke den samme på superfluevægt som på de lavere vægtklasser. Jeg tror, at han har nået sin maksimale vægt, hvis han skal forblive effektiv i kamp.

Hvis Gonzalez har overskredet sin optimale kampvægt, så hans modstandere egentligt er lidt for store til ham, så sætter det kampen mod Cuadras i et andet lys. Dette er måske ren spekuation fra min side, men uanset hvad tror jeg ikke, at der er nogen tvivl om, at Gonzalez var skarpere på letfluevægt, to vægtklasser under hvor han er nu, da han mødte Estrada. Det hører med, at Cuadras virkede lidt tung og uinspireret i sin sidste kamp mod Carmona, som var langt tættere, end den burde have været. Dette fik mig til at genoverveje, hvor god Cuadras egentligt er, især når man samme aften så Gonzalez få store problemer mod en rimelig begrænset fighter som Sor Rungvisai. Det er dog muligt, at jeg lægger for meget i en dårlig præstation.

Uanset hvad kan jeg ikke lade være med at spekulere på, om bookmakerne har vurderet denne kamp så tæt, fordi de har sammenlignet, hvordan Estrada og Caudras præsterede mod Gonzalez, hvilket var rimeligt lige. Gonzalez på superfluevægt i 2016 er nok ikke ligeså god som Gonzalez på letfluevægt i 2012, så sammenligingen kan give et skævt billede af denne kamp. Derudover mener jeg, at Estrada er blevet en bedre fighter de seneste år, hvilket er vigtigt at bemærke. Estrada er hurtigere på hænderne og virker lidt skarpere offensivt. Han er i stand til at sammensætte blændende kombinationer, når han går fremad. Cuadras har dog en fordel rent fysisk. Han har bokset på mindst 52 kg. i hele sin karriere, så hans styrke kan få betydning. Jeg ser ham vinde runder på sin størrelse og sin bevægelighed, men jeg tror ikke, at han kan matche favorittens finesse over tolv runder.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app
Feedback