18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jorge Masvidal - Nate Diaz: 1

3. november 2019 kl. 05:00 - Mixed Martial arts, UFC
Spillested: Madison Square Garden
2. nov. 2019 kl. 04:35 (Opdateret 3. nov. 2019 kl. 07:06) 02/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

UFC 244. Main event i New York. Weltervægt.

Chance (1-2): 64-36%
Betvalue: 103,68%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert: Masvidal w/ TKO 3/5
Bet365 Spil nu hos Bet365
Masvidal virker en smule skarpere på de fleste områder. Diaz er umulig at dømme ude med sin aggressivitet og arbejdsrate, men han lever meget på sin toughness, så jeg tror ikke, at det rækker mod en type, der har samme størrelse og mentalitet.
Det taler for
 • Masvidal kæmper bedre end nogensinde før. Han virker genfødt efter sit skifte til weltervægt.
 • Masvidal bør have fordelen stående, hvor han virker en tand skarpere og har langt mere power.
 • Masvidal er meget mere aggressiv end tidligere, så han bør ikke tillade sig at blive outworket.
 • Masvidal har glimrende defensiv grappling, så han bør kunne undgå at blive fanget på bunden.
 • Diaz vinder ofte med pres, output og toughness, men Masvidal er den samme type som ham.
Hold øje med
 • Diaz er brandvarm efter sejren mod Pettis. Det var ikke til at se, at han havde været ude længe.
 • Diaz har en unik boksestil, der er enormt effektiv. Han overvælder mange med pres og output.
 • Diaz er utroligt hårdfør og har en umenneskelig kondition, så han er næsten umulig at knække.
 • Diaz bør have fordelen med sin offensive jiu-jitsu, hvis det skulle lykkes ham at få Masvidal ned.
 • Masvidal har tabt en del tætte pointafgørelser tidligere, fordi han havde en tendens til at cruise.

Odds

OBS: Foruden Bet365 finder jeg værdi på dette spil hos Betfair Sportsbook, Bethard, Betsafe, Bwin, Danske Spil, Jetbull og Nordicbet.

Jorge Masvidal er smal favorit overalt på markedet. 888Sport og Unibet giver 1,55 på en sejr, Jetbull giver 1,58, Bethard, Bwin og Danske Spil giver 1,60, Betfair Sportsbook, Betsafe og Nordicbet giver 1,61, mens Bet365 giver 1,62. En toneangivende bookmaker uden dansk licens giver 1,65 på favoritten.

Jorge Masvidal

USA
34 år (12. november 1984)
34-13
Ortodoks
Højde: 180 cm.
Rækkevidde: 188 cm.
Vægt: 77 kg.

Jorge ”Gamebred” Masvidal er tidligere mester på weltervægt hos AFC og er rangeret som nummer fire i divisionen hos Sherdog. Han har bl.a. besejret Joe Lauzon, Yves Edwards, Satoru Kitaoka, Billy Evangelista, KJ Noons, Justin Wilcox, Tim Means, Michael Chiesa, Pat Heay, Daron Cruickshank, James Krause, Cezar Ferreira, Ross Pearson, Jake Ellenberger, Donald Cerrone, Darren Till og Ben Askren, mens han bl.a. har tabt til Raphael Assuncao, Rodrigo Damm, Toby Imada, Luis Palomino, Paul Daley, Gilbert Melendez, Rustam Khabilov, Al Iaquinta, Benson Henderson, Lorenz Larkin, Demian Maia og Stephen Thompson.

Nate Diaz

USA
34 år (16. april 1985)
20-11
Southpaw
Højde: 183 cm.
Rækkevidde: 193 cm.
Vægt: 77 kg.

Nate Diaz er ikke rangeret i top ti i weltervægtsdivisionen hos Sherdog. Han vandt TUF 5, hvor han bl.a. slog Gray Maynard på vej til finalen. Som professionel har han bl.a. besejret samme Maynard samt Manvel Gamburyan, Junior Assuncao, Kurt Pellegrino, Josh Neer, Melvin Guillard, Rory Markham, Marcus Davis, Takanori Gomi, Donald Cerrone, Jim Miller, Michael Johnson, Conor McGregor og Anthony Petis, mens han bl.a. har tabt til samme Maynard og McGregor samt Hermes Franca, Clay Guida, Joe Stevenson, Dong Hyun Kim, Rory MacDonald, Benson Henderson, Josh Thomson og Rafael dos Anjos.

Matchup

Dette er et brag af en kamp. Jeg har glædet mig frygteligt meget, siden den blev annonceret tilbage i september. Masvidal og Diaz er ikke ens, men de minder meget om hinanden. De har aldrig leflet for nogen. De er ikke bange for at trashtalke, men det siger dem ikke rigtigt noget. De har taget nederlag på vejen, men det har ikke betydet det store. De er indbegrebet af anyone, anytime, anywhere, som alle inden for sporten elsker. De har måtte tage den lange vej til toppen, mens de har ladet deres hænder tale, men nu er de der. Masvidal med sine spektakulære knockouts mod Till og Askren. Diaz med sin choksejr over McGregor og sit flotte comeback efter tre års pause mod Pettis.

Lighederne stopper ikke udenfor buret. Begge mænd er fremragende på alle områder, men de vælger normalt at kæmpe stående, hvor de vinder kampe med deres boksning og toughness. Det virker som opskriften i denne kamp, så det kan næsten ikke skuffe. Når dette er sagt, så ser jeg Masvidal være en tand skarpere på de fleste områder. Diaz har fordelen, når det kommer til ren jiu-jitsu, men han er ikke en stor bryder, så han bør få svært ved at implementere den. Jeg tror, at han vil halse en smule efter, hvilket betyder, at han skal overleve på sin toughness, mens han venter på åbninger. Jeg vil slet ikke udelukke, at det kan lykkes ham, men det er en svær opskrift. Når han har vendt kampe, så har det ofte været mod mindre mænd. Johnson, McGregor og Pettis har alle kæmpet på fjervægt. Det har ikke fungeret på den samme måde på weltervægt - en division han lidt gav op på for flere år siden.

Masvidal har kæmpet størstedelen af sin karriere på letvægt, men han tog springet til weltervægt for fire år siden. Han svingede i starten, men overordnet set har han været bedre end nogensinde. Han tabte fire kampe i streg på split decision, men var det ikke for dem, så var han nok allerede blevet en stjerne dengang. I stedet blev han ved med at flyve under radaren, men så fik han nok. Nu kæmper han langt mere aggressivt, så dommerne ikke kan snyde ham. Det er den afgørende forskel. Han har altid haft evnerne, men han har været for tilbøjelig til at cruise, når han følte, at han var ovenpå. Dette er helt essentielt i forhold til denne kamp, da Diaz har overvældet så mange med sit pres og output, hvilket måske er hans største styrker som fighter. Jeg tvivler på, at dette fungerer mod en hård hund som ham selv, der har størrelsen, teknikken og mentaliteten til at blive ved, når det bliver mest brutalt.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback