18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Japaleno - Sprout: (AH: -1,5 Maps) 2

10. april 2020 kl. 11:55 - LOOT.BET Season 6
10. apr. 2020 kl. 01:12 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 10/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (6)

LOOT.BET Season 6

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 50-0-50%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Svenske Japaleno mod Sprout! De har lige mødt hinanden igår, så tænker Japaleno meget gerne snart vil have den sejr og revanche, kan det ske nu?

Hvad taler for?

- Japaleno har spillet 6 maps nu mod Sprout i 2020 og det har endnu ikke lykkedes, at tage map fra dem, trods nogle tætte forsøg. Sprout har godt styr på Japaleno, og det ligner de har læst dem på de fleste maps efterhånden. Det er verdens ranglistens nr #36 mod #46 - Så på papiret er det jo egentlig en meget tæt kamp.

- Map pool: Sprout de har så mange tangenter, at spille på. Og kan spille på så utrolig mange maps. Det kan Japaleno bare ikke. Sprout spiller alle maps undtaget af Overpass, som de selvfølgelig vil ban i morgen. Jeg vil sige om Sprout vælger Mirage, Nuke, Train eller Dust2, så er de favorit. Der hvor det spændende element kan komme ind, det er hvis Japaleno vælger Inferno. Det er der de har været tætteste på, at slå Sprout. De har nu i 2 ud af 2 kampe taget dem i overtime. Dog har det været med en helt igennem skandaløs CT side af Sprout. Det tænker jeg ikke de gør 3 gang. Om ikke andet, Sprout er også favorit på et evt Inferno pick. 

- Holdet's helt store stjerner er Oskar og Dycha. De snitter 1.11 & 1.12 i ratio men den der næsten er endnu vigtigere lige i denne kamp er deres impact i kampen. Der ligger de på 1.11 og 1.06. Det super flot. Men nu er Oskar deres awp mand, og han er ikke bange for, at gå ud og tage første peak. Og tit sker det med succes. Han leverer, og tit ender de ud 4on5. Som giver den en klar fordel i mange runder. De 2 ovennævnte spillere har jo lige mødt Japaleno, der endte de på helt igennem flotte 1.31 & 1.45 i ratio plus de begge ligger på begge maps på +22 kills. Når 2 mand levere så højt niveau på samme tid samtidigt med ingen fra ens hold falder helt igennem, Så vinder man bare sine kampe. Det højt niveau. Og det forventer jeg, at se dem have i kommende kamp også.

- Sprout's seneste 5 kampe, der har man spillet 4 BO3 og en BO1. Bo1 fik de røvfuld til North. Men de resterende 4 bo3 kampe. Har de vundet forholdsvis sikker 2-0 i maps. De spiller med selvtillid og lækkert hår! Og det er en fornøjelse, at se på. Det ligner et team i harmoni og ikke mindst er de sindssyg flot sammenspillet. 

- Nu var Jalaleno i OT mod Sprout her igår. Men Sprout var foran på det map 15-13 og havde derfor 2mp for, at lukke den. Det gjorde de ikke. Men vandt så OT 4-1.  Hvor Jalapeno er afhængig af en spiller eller 2. Så trods de 2 store stjerner fra Sprout, så er de end god ismasse der er smeltet flot sammen og spiller bare flot. Og kan de fortsætte deres gode form og spil. Så ser jeg også god værdi i dette spil. 

Hold øje med:

- Nu er er kun 10 pladser til forskel på verdensranglisten. Så værre er det ikke. Jalapeno har nu haft Sprout ud i OT 2 gange i de sidste 2 kampe. Så de burde vel snart lære hvad der skal ske for, at tage det ene map fra dem? Ja de har ikke de store statistikker, at læne sig op i mod. Men de har flotte resultater. De tager North ud i 3 maps, de smadre Movistar riders 16-4, de slår Hard legion 2-0 i maps, slår pro100 2-0 også tager de Nordavind 2-1 i maps. Så det faktisk ikke resultaterne der mangler. Men de har det bare svært mod Sprout i år 2020. Men kan de tage det med de har leveret i de andre kampe, med ind til Sprout kampen og ikke lave de samme fejl de har det med, at lave. Så kan de sagtens vinde et map. Måske kampen.

- Trods der ikke er det store, at nævne i deres map pool. Så skal man passe på, for hvis nu Jalapeno lagde deres beto taktik lidt om, så ville jeg nok prøve med, at de valgte Dust2. For deres Dust2 er faktisk super god. Den ligger dog også godt til Sprout, men det gør alle maps. På Dust2 har Jalapeno en win rate på 60% på 10 forsøg. Skal dog siges de kun har tabt 1 ud af de sidste 5. Så det kunne være en mulighed, og faktisk også det map jeg ser de har størst chance for, måske at vinde. Men tanken, at de går efter Inferno og håber på 3 gang er lykkes gang er også muligt. Og nu har de jo presset dem flot, så skal man have med. Dust2 og Inferno, Sprout vil være favorit. Men ser muligheder for Jalapeno.

- Freddyfrog & Relaxa er kan man godt sige, klart holdes profiler, de snitter 1.15 og 1.16 i ratio  og deres impact i kampen ligger også flot på 1.15 og 1.16. Dette er flotte stats. Problemet er bare hvis ingen af de 2 levere, så gør deres team bare heller ikke. Men vælger en af dem, at være onfire, og et par flot hjælper til med en god score. Så er de ikke uden talent. Også kan de nemt rende med en masse runder. De spiller eksplosivt de svenske gutter. Men har det også nogen gange med, at miste overblikket og mangler ideer. Men virker deres rush or nothing og Sprout ikke er klar på det. Så kan det sagtens lykkedes for dem.

- Jeg forventer faktisk Jalapeno har sat sig ned og set noget demo igennem. Trods alt nogle timer til de skal mødes. Også finder de ud af hvorfor de ikke vandt det Inferno map. Også må man lave de ændringer der nu skal til. For at give 8T runder væk på Inferno er slet ikke godt nok, bruger de tid på dette. Så vil det klart gavne dem og kan gøre ondt på Sprout.

Jeg håber, at se et Sprout hold der fortsætter og holder fast i deres spil og ikke laver så mange svinggerninger, for alt i alt er de det bedste hold. Og det er de også mand for mand. MEN Jalapeno har nogle gode entryfraggers på det hold, og kommer de i gang med deres fuld fart Cs, så kan de gamle rotter fra Sprout godt få det svært! Jeg håber på en god spillet kamp. Jeg kunne sagtens se det blev Inferno & Mirage der bliver valgt. Så vil det være 3 gang det bliver Veto inde for kort tid - Jeg håber dog for Jalapeno de er klar på, at prøve noget nyt. 

Jeg ser dette odds vil falde til under odds 2 inden kampstart. Også vil værdien være væk selvfølgelig.

God kamp!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback