18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jacksonville Jaguars - Miami Dolphins: 1

Match center
17. oktober 2021 kl. 15:30 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
Tottenham Hotspur Stadium (neutral)
12. okt. 2021 kl. 11:53 (Opdateret 17. okt. 2021 kl. 18:56) 12/10
217
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)
Chance (1-2): 41-59%
Betvalue: 108,65%
Spilbar ned til odds: 2,44
Rigtig/forkert: 23-20
Bet365 Spil nu hos Bet365

Spil Jacksonville sejr til 2.65

Jaguars og Dolphins er to meget lignende hold.

Offence:

- Jaguars har et stærkt rushing offence, James Robinson har været on-fire på det seneste. Lige nu har han 387 rushing yards på kun 67 rushes, altså er han nok den mest effektive rusher lige nu. De mangler dog deres center Brandon Linder som har spillet en stor rolle i deres rushing attack.

- Jaguars mangler D.J. Chark, som er en af deres bedste recievers hvis ikke deres bedste og det kunne godt spille en rolle i kampen.

- Dolphins stiller nok op med Tua Tagovailoa efter nogen skuffende uger med Jacoby Brissett. Tua Tagovailoa har ikke vist meget indtil videre og det bliver spændende at se om han kan præstere. 

- Jaguars stiller selvfølgelig op med Trevor Lawrence, som har haft en langsom start på sæsonen, men som har vist glimt af brillans. 

- Mike Gesicki har bevist at han er en spektakulær TE og kommer til at spille en stor rolle i kampen, sammen med den nye rookie Jaylen Waddle som har haft en rigtig stærk start op sæsonen.

Defence:

- Både Jaguars og Dolphins har et af de værste defences i NFL. Jaguars (29) og Dolphins (30). 

- Dolphins har et meget svagt rushing defence og får det svært ved at lukke James Robinson ned. De har tilladt 668 rushing yards, det er nr. 24 i NFL, men ikke langt fra de værste.

- Jaguars har været utroligt dårlige til at skabe turnovers, de har kun en turnover indtil videre, hvorimod Dolphins har 6. 

- Jaguars har et bedre 3rd down defence, de har tilladt 41% af deres modstanderes 3rd down forsøg. Dolphins har tilladt 57,1%

- På næsten alle andre punkter er Dolphins og Jaguars meget ens på den defensive side.

- Myles Jack er lige nu sat som Questionable på Jaguars injury report. Myles Jack er et af de eneste højdepunkter på Jaguars defence og det bliver spændene at se om han spiller med i kampen, han brude være klar til kampen.

Afgørende faktorer:

- Jaguars spiller på hjemmebane.

- James Robinson bliver en nøglespiller, hvis han præstere har Jaguars en god chance for at vinde.

- Tua Tagovailoa bliver en afgørende spiller, hvis han kan få noget kørende har Dolphins en farlig connecting, Tua til Gesicki.

- Om Myles Jack bliver klar til kampen.

Prediction:

Det bliver en meget tæt kamp, hvor Jaguars har en god mulighed for at få deres første sejr denne sæson.

Hvis jeg skulle predicte en præcis score skulle det være Jags sejr 24-21

Held og lykke!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback