18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Italien - Schweiz: 1

Match center
12. november 2021 kl. 20:45 - Fodbold, VM
Stadio Olimpico, Rome    Anthony Taylor
8. nov. 2021 kl. 11:46 (Opdateret 12. nov. 2021 kl. 22:40) 08/11
482
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 62-23-15%
Betvalue: 104,78%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 1-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Italien er favoritter og en sejr spiller dem tættere på VM i Qatar, og hjemmebanen bør tale til Gli Azzurris fordel. Schweiz vil være godt tilfreds med en pointdeling, men de er svækket, og Italien bør ikke dumme sig igen i en VM Kval.
Det taler for
 • Italien og træner Roberto Mancini har været stærkt spillende de seneste par år, og de forsvarende europamester havde ikke tabt i 37 kampe før nederlaget til Spanien i Nations League, og har ikke tabt på hjemmebane siden 1999 i en kvalkamp.
 • De to mandskaber tørnede sammen ved sommeren EM netop i Rom, og her gjorde Italien kort proces, og besejrede naboerne fra Schweiz med 3-0.
 • Schweiz er til fredagens opgør svækket da man må undvære vigtige Xhaka på den centrale midtbane, og yderligere er Embolo og Elvedi også meldt ude til opgøret.
 • Både ved sommerens EM og senest i Schweiz var Italien spillestyrende, og når tempoet blev skruet op kunne schweizerne ikke være med, og med den vigtighed dette opgør har for Italien så må man forvente at se et italiensk mandskab som vil være spillestyrende fra start, og som vil lægge et godt pres på gæsterne, og kvalifikationen til VM skal helst i hus på hjemmebane.
 • Schweiz har nogen mangler i det offensive og hvor meget af spillet først skal igennem Shaqiri før man bliver rigtig farlige, og uden især Embolo til opgøret kommer man til at mangle noget fart i front, og det en stor svækkelse.
 • Defensivt har italienerne vist stor styrke under Mancini og har været utrolig dygtig til at lukke af, og selvom at både Bonucci og Chiellini er ude til opgøret, så så har man forsat en stærk defensiv med både Acerbi og Bastoni.
 • Midtbanen med Locatelli, Jorginho og Barella er en klasse over alpelandets midtbane, og bør kunne få overtaget, og offensivt stiller man med Chiesa, Immobile og Insigne med masser af fart og som skal skabe chancerne, og de bør kunne give det noget tunge defensive schweiziske forsvar problemer.
Hold øje med
 • De to mandskaber tørnede sammen i Basel i starten af september og her sluttede opgøret 0-0, og hvor italienerne ikke udnyttede deres chancer i opgøret, og yderligere brændte et straffespark.
 • Italien dummede sig ved kun at spille 1-1 hjemme mod Bulgarien tilbage i september i Firenze, og var det opgøret blevet vundet var man mere eller mindre sikret førstepladsen.
 • Det vigtigste for Italien er ikke at tabe opgøret, man har en bedre målscorer og slutter af ude imod Nordirland i Belfast, og derfor kan man stille sig fint tilfreds med et point og hvis stillingen forsat er uafgjort jo længere vi kommer ind i anden halvleg.
 • Schweiz kan fint leve med en pointdeling, og håbe på at italienerne så dummer sig i Belfast i næste uge, og man så vinder overkommeligt hjemme over Bulgarien, og derfor tror jeg ikke at man skal forvente et alt for offensivt gæstende mandskab.
 • Italien er uden Bonucci og Chiellini i det defensiv, en svækkelse hvad angår erfaring i disse opgør, og yderligere er Verratti ude på midtbanen.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,69 på en italiensk sejr fredag aften i Rom, Unibet er i odds 1,67 og Nordicbet er i odds 1,63.

Italiens forventede startopstilling:4-3-3: Donnarumma- Di Lorenzo, Acerbi, Bastoni, Emerson Palmieri-Barella, Jorginho, Locatelli- Chiesa, Immobile, Insigne.

Trupnyt: Bonucci og Chiellini er begge ude til ogøret, en lille svækkelse hvad angår erfaring i disse opgør, men fysisk er det bedre at have Acerbi og Bastoni med, og tiden er nok ved at være kommet til at de to aldrende spillere i det defensive skiftes ud, Barella fik et lille problem i baglåret i søndagens Milano derby, men er ikke meldt ude til opgøret, men det er Verratti som forsat er skadet, men ellers kommer Italien med noget som ligner næsten stærkeste opstilling.

Schweiz forventede startopstilling: 3-4-2-1: Sommer-Schar, Akanji, Rodriguez- Mbabu, Freuler, Zakaria, Zuber- Shaqiri, Sow- Gavranovic.

Trupnyt: Schweiz må til fredagens opgør undvære Xhaka på den centrale midtbane, og yderligere er Embolo ude i det offensive og Elvedi i midterforsvaret er ligeledes meldt ude,

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, sportmediaset.mediaset.it, figc.it, football.ch, tuttosport.com

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback