18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Isloch - FK Vitebsk: Over 1,5 Mål

Match center
26. april 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
FC Minsk Stadium
26. apr. 2020 kl. 14:25 (Opdateret 26. apr. 2020 kl. 18:21) 26/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (16)

Isloch - Vitebsk

Chance (Over-Under): 68-32%
Betvalue: 104,04%
Spilbar ned til odds: 1,47
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

I søndagens sene kamp tager Isloch hjemme imod Vitebsk. Isloch der har fået en fin start på sæsonen med tre sejre og to nederlag. Efter to nederlag i træk fik man endelig hul på bylden i seneste kamp med en sejr hjemme på 2-1 mod Slavia Mozyr. Det var en ret jævnbyrdig affære med mange chancer. Isloch havde seks skud på mål mod Slavias syv. Generelt er Isloch gode til at skabe chancer. Det er således blevet til lidt over seks skud på mål i snit. Det har resulteret i syv mål og syv indkasseret. Det er blevet til tre (de seneste tre) kampe over 1,5 mål og fire under, herunder to i pokalen.

Vitebsk har også fået ganske god start på sæsonen med tre sejre, ét uafgjort og ét nederlag. Man er ubesejret i tre kampe, som har givet syv point. Senest vandt man flot 1-0 hjemme mod de forsvarende mestre i en ret jævnbyrdig, men chancerig, affære, der dog resulterede i to røde kort til udeholdet. Vitebsk havde fem skud på mål mod Dinamo Brest’s fire. Generelt har Vitebsk også været gode til at skabe chancer. Det er blevet til lidt over tre skud på mål – dog én kamp med kun ét skud, hvor man dog var foran 1-0 og var ti mand - i snit, som har givet fire mål, mens der er lukket tre mål ind. Det er blevet til to kampe over 1,5 mål og tre under.

For hjemmeholdet er Oleg Patotskiy tilbage på den centrale midtbane, mens midtbanespilleren Vladislav Glinskiy er tvivlsom og midtbanespilleren Aleksandr Bychenok er skadet. Sidste to er dog mere reserve end startere.

For udeholdet er Daniil Chalov tilbage i forsvaret efter endt karantæne.

Det er et plus for Isloch, at Patotskiy er tilbage på den centrale midtbane, hvilket dog også trækker lidt op for dette spil. Omvendt trækker det lidt ned, at Chalov er tilbage i den ellers stærke defensiv for Vitebsk.

Rent værdimæssigt er holdene ret jævnbyrdige. Isloch er EURm 3,35 (gns: EURt 152) værd og Vitebsk er EURm 3,45 (gns: EURt 157) værd.

Vejret forventes at byde på ni grader, overskyet og vind på 2m/s – perfekt fodboldvejr og intet nævneværdigt ift. dette spil.

Som en sidebemærkning kan det nævnes, at disse mandskaber havde to indbyrdes kampe mod hinanden i sidste sæson, som endte med hhv. to og tre mål. Derudover havde de to venskabskampe forud for denne sæson, som endte med hhv. fem og tre mål.

Det er to hold, som skaber gode chancer i deres kampe. Bevares, Vitebsk har en stærk defensiv. Jeg synes dog, at oddset er steget for meget op til kampen. Jeg mener, på baggrund af ovenstående, at 1,53 er en anelse for højt.

God kamp!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback