18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Inter - Torino: Inter sejr og under 4,5 mål

Match center
22. december 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Italien - Serie A
Giuseppe Meazza    Marco Guida
22. dec. 2021 kl. 08:12 (Opdateret 23. dec. 2021 kl. 02:43) 22/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)
Chance: 62%
Betvalue: 106,02%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Inter er favoritter i aftens opgør og bør have gode muligheder for tre point mod et udesvagt Torino mandskab. Gæsterne er ubesejret i de seneste fire opgør, og det er to stærke defensive mandskaber, men det dufter ikke af en målfest i Milano.
Det taler for
 • Inter er favoritter i aftens opgør på Stadio Giuseppe Meazza, og bør have gode muligheder for og hente tre point mod et Torino mandskab som bestemt ikke er skræmmende på udebane.
 • Det er to stærke defensive mandskaber, og hvor især udeholdet med træner Ivan Juric ved roret har utrolig stort fokus på det defensive og lukke af, og man har kun lukket otte mål ind på udebane indtil videre i sæsonen, og hvilket er ganske imponerende.
 • Torino har indtil videre ikke været skræmmende på udebane i denne sæson, og hvor det kun er blevet til fire mål i syv opgør, og er samtidig uden Andrea Belotti i angrebet som er skadet, og man har generelt slidt i det indtil videre i sæsonen med at scorer og skabe chancer på fremmed græs.
 • Defensivt ser Inter skræmmende ud i øjeblikket, og har holdt nullet i de seneste fem spillerunder, og man bør bestemt også have gode muligheder for og kunne lukke ned for et Torino mandskab, og som formentligt kommer til at forsvare sig mere end og angribe i dette opgør.
 • Inter har normalt et godt tag på gæsterne og har vundet de seneste fire indbyrdes opgør, og hvor tre af opgørene er gået Under 4,5 mål.
 • Kun i en hjemmekamp i denne sæson har Inter vundet og hvor der er blevet scoret mere end 4,5 mål.
 • Det ligner et opgør hvor Inter kommer til og være spillestyrende og hvor man kommer til, at skal bryde igennem en forsvarsmur og det bliver ikke let, men kommer Inter først foran så er de utrolig dygtige til at kontrollere og kører opgørene hjem.
Hold øje med
 • Det er sidste opgør inden julepausen, og hvor Inter vil slutte godt af foran hjemmetilhængerne, og det kan betyde en målfest.
 • Vi har set i de sidste par spillerunder, at når Inter først folder sig ud så er de det klart bedste mandskab i Serie A, og milaneserne har scoret seksten mål i de seneste fem spillerunder.
 • Inter har i Lautaro Martinez og Edin Dzeko to farlige offensive spillere som kan gøre utrolig ondt på gæsterne
 • Det seneste indbyrdes opgør i Milano tilbage i november 2020 sluttede med en 4-2 sejr til Inter, og hvor der sagtens kunne være kommet endnu flere mål efter spil og chancer.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,71 på en Inter sejr kombineret med Under 4,5 mål.

INTER: Hjemmeholdet er favoritter i aftens opgør på Giuseppe Meazza, og Inter er uden tvivl det klart bedste mandskab igen i denne sæson og det dufter af det andet mesterskab i træk i Milano, man har efter nederlaget ude til Lazio i midten af oktober ikke kigget sig tilbage, og har vist stor styrke både offensivt og defensivt.

Offensivt har man været skræmmende med 48 mål i 18 opgør indtil videre i sæsonen, og defensivt har man lukket utrolig godt af, og især hjemme i Milano giver man ikke meget væk til modstanderne, og man virker som det bedste mandskab i Serie A både defensivt og på midtbanen, og ikke mindst i det offensive, og som det mandskab som virker mest stabile og bedst sammenspillet.

Træner Simone Inzaghi må til aftens opgør undvære Nicolo Barella på den centrale midtbane som er i karantæne, og yderligere er Correa skadet i det offensive, men man er så godt garderet på midtbanen så man kan sagtens undvære Barella i aftens opgør, og uden problemer.

Det ligner et opgør hvor Inter vil være spillestyrende, og hvor man skal bryde igennem en defensiv mur hos gæsterne fra Torino, og det bør man have kvaliteterne til at kunne, og ligeså snart tempoet bliver skruet op, men det dufter ikke af en afklapsning til gæsterne som især på udebane har stået utrolig stærkt defensivt i denne sæson.

Inters hjemmebanestatistik: 6-2-0, målscore 24-6.

Trupnyt: Barella(fast) på den centrale midtbane er i karantæne, og Correa(reserve) i angrebet er skadet, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Handanovic- Skriniar, De Vrij, Bastoni- Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Perisic- Dzeko, Lautaro Martinez.

TORINO: Den stærke defensiv som træner Ivan Juric var kendt for i tiden hos Verona har han nu fået implanteret i Torino, og hvor fokus er på at have en stærk og kompakt defensiv, og offensivt spillende er man bestemt ikke, og det har betydet man efter 18 spillerunder er placeret på en tiendeplads med 25 point.

Torino er inde i en ganske fin stime og er ubesejret i de seneste fire spillerunder, men det ligner en vanskelig opgave i aften, og imod et Inter mandskab som i øjeblikket virker sprudlende og ustoppelig, og hvor norditalienerne skal have stort fokus på det defensive, og lukke af for den milanesiske målmaskine hvis de skal have point.

Det er Torinos tredje opgør på seks dage, og det kan man umiddelbart ikke undgå og kunne mærke jo længere vi kommer ind i opgøret, og jeg har svært ved og se, at man skal kunne stå distancen over et helt opgør imod et stærk modstander af Inters kaliber.

Norditalienerne har på ingen måde været imponerende på udebane indtil videre, og det var præcis samme problem som træner Ivan Juric havde med Verona, man gør det godt hjemme, men så snart man kommer på fremmed græs så er det en helt anden melodi, 1-2-5 og en målscore 4-8 er langtfra skræmmende.

Torino må til aftens opgør forsat undvære Andrea Belotti i angrebet, og det betyder det igen bliver Sanabria alene på toppen, og så tyder det på, at der bliver genvalt til Brekalo på den offensive midtbane, og defensiven bliver uændret med Djidji, Bremer, og Rodriguez.

Torinos udebanestatistik: 1-2-5, målscore 4-8.

Trupnyt: Andrea Belotti(fast) i angrebet er forsat skadet og ude til opgøret, Dennis Praet(reserve-fast) på den centrale midtbane er ligeledes skadet.

Torinos forventede startopstilling: 3-4-2-1: Milinkovic- Djidji, Bremer, Rodriguez- Singo, Lukic, Pobega, Vojvoda- Pjaca, Brekalo- Sanabria. 

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, inter.it, tuttosport.com, torinofc.it, sportmediaset.mediaset.it, sportface.it

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback