18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
9. februar 2020 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Giuseppe Meazza    Fabio Maresca
6. feb. 2020 kl. 18:44 (Opdateret 9. feb. 2020 kl. 22:44) 06/02
186
+3
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (7)
Chance (1-X-2): 52-27-21%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 4-2
Bet365 Spil nu hos Bet365
Inter har hjemmebanefordelen og virker bedre spillende end Milan som forsat har problemer. Det er Derby som ingen vil tabe og Mian kan grave sig ned, men Inter bør have flere strenge at spille på, og skal helst vinde hvis man vil drømme om scudetto.
Det taler for
 • Inter virker bedre spillende i denne sæson end bysbørnene fra Milan som forsat har store problemer i denne sæson, og ikke virker på samme niveau.
 • Inter har ikke tabt til Milan siden 2010 når man har haft hjemmebanefordelen i Derby Della Madonnina.
 • Nerazzurri har stået stærkt defensivt i denne sæson, og er mandskab som lukker mindst mål ind på hjemmebane i Serie A indtil videre i sæsonen.
 • Milans spil hænger ikke helt sammen igen i år, selvom Ibrahimovic er kommet til er man blevet bedre offensivt, men der er forsat meget at arbejde med hos Rossoneri.
 • 19 points forskel på de to mandskaber i tabellen taler et tydeligt sprog at Inter er bedre og spillet bare har fungeret igennem hele sæsonen i forhold til hos naboerne med trænerfyring og andre problemer.
 • Selvom begge spiller på samme bane til hverdag så kommer man ikke udenom at Milan allerede har fem nederlag i elleve udekampe i denne sæson.
 • Vigtigheden er opgøret er størst hos Inter som ikke har råd til at smide point hvis man vil drømme om scudetto i denne sæson.
 • Milan har med at komme i problemer når man er oppe mod de"store" eller bedre spillende mandskaber i Serie A, og var tæt på at tabe senest hjemme mod Verona.
Hold øje med
 • Inter er uden Lautaro Martinez i angrebet som er i karantæne en svækkelse, Handanovic i målet sad ude senest i Udine, og er forsat tvivlsom er han ude vil det være en stor svækkelse.
 • Derby Della Madonnina er et opgør som ingen vil tabe, og Milan vil sætte en ære i at stoppe bysbørnene i dette opgør.
 • Træner Stefano Pioli kan stile i noget som ligner stærkeste opstilling, og Ibrahimovic er tilbage efter at have siddet ude senest med influenza.
 • Milan vil være tilfreds med en pointdeling i dette opgør, og vil sandsynligvis stå kompakt og specielt satse på omstillngerne.
 • Selvom Milan har tabt i fire af de seneste fem lokalopgør så har det være meget tætte opgør i Milano-derbyet.
 • Milan har kun et nederlag i de seneste ti spillerunder.
Oddsmarked

Bet365 er i odds 2,00 på Inter, Bethard i odds 2,00 og Nordicbet i odds 1,99 og her er der bestemt også værdi at hente.

INTER: Er det i år at Inter skal vippe Juventus af tronen i Serie A, ja det vil bestemt være sundt for italiensk fodbold at det blev et andet mandskab efter Den Gamle Dames dominans i de sidste mange år, og mulighederne er bestemt tilstede i denne sæson da Juventus forsat er med i Champions League, og selvom de topper tabellen så har det ikke været sprudlende.

Inter skal dog jagte Juventus da man er tre point efter og har kun Europa League og Coppa Italia i foråret at fokusere på, og disse to turneringer kommer i anden række da det er Serie A og scudettoet som lige nu er i spil, og selvom Antonio Conte og ledelsen nedtoner tingene så skal man jagte et mesterskab når man kun er tre point efter i tabellen, der er ingen undskyldninger.

Til søndagens derby er Lautaro Martinez forsat i karantæne og Handanovic er tvivlsom i målet, to svækkelser, men truppen er bred og man har spiller stærkt kontinuerligt igennem hele sæson, selvom man har haft et par små svipeser med uafgjort ude mod Lecce og hjemme mod Cagliari, men Milan er ikke stærkt spillende, og Inter virker lige nu på et andet niveau end naboerne.

Inters hjemmebanestatistik: 6-4-1, målscore 19-8.

Trupnyt: Martinez(fast) i angrebet er i karantæne, Handanovic(fast) i målet er forsat tvivlsom efter en skade i den ene finger, og yderligere er unge Bastoni(fast-reserve) i forsvaret i karantæne.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Padelli- Godin, Skriniar, De Vrij- Candreva, Brozovic, Barella, Eriksen, Young- Lukaku, Sanchez.

AC MILAN: 1-1 senest hjemme mod Verona og hvor man bestemt ikke var imponerende, og ovenikøbet kunne have tabt opgøret og hvor Ibrahimovic ikke var med pga influenza og det gjorde at man tabte kvalitet i det offensive, og som faktisk er blevet meget bedre efter hans ankomst hvilket man har set både ude mod Cagliari og hjemme mod Udinese.

Et nederlag i de seneste ti spillerunder er flot og det er begyndt at blive en smule bedre, selvom det var sidst i opgøret mod Udinese at man vandt, og udekampen i Brescia var Donnarumma man of the match, og senest blev det kun 1-1 hjemme mod oprykkerne fra Verona.

Alt i alt det er flot med kun et nederlag i ti spillerunder, men man har stadig en del problemer, og når man kommer op mod de bedre mandskaber kommer man til kort, hvilket man så lige før jul i Bergamo hvor man fik en lussing på 5-0 mod Atalanta.

Inter er på samme niveau og kan man ikke lukke ned især på midtbanen og ikke mindst for Lukaku så kommer man i store problemer, da man defensivt stadigivæk har masser af udfordringer og de vil være der resten af sæsonen, det ligner et vanskeligt opgør for Milan, men hvor man bestemt vil bide fra men umiddelbart tror jeg at det er nok mod Inter mandskab som virker en tand bedre.

Milans udebanestatistik: 6-0-5, målscore 12-14.

Trupnyt: Milan har umiddelbart ikke vigtige fravær til opgøret.

Milans forventede startopstilling: 4-4-2: Donnarumma- Calabria, Kjær, Romagnoli, Hernandez- Castillejo. Kessie, Bennacer, Calhanoglu- Ibrahimovic, Leao.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, Tuttomercatoweb.com, corrieredellosport.it, inter.it, acmilan.com, sportnotizie24.com

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback