18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
14. februar 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Giuseppe Meazza    Michael Fabbri
8. feb. 2021 kl. 12:14 (Opdateret 14. feb. 2021 kl. 22:46) 08/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (10)
Chance (1-X-2): 58-24-18%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 3-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Inter skal vinde hvis drømmen om mesterskabet skal leve videre, og kommer i stærkeste opstilling. Lazio er i en god stime og Inter har en pokalkamp det kan måske blive til romernes fordel, men Inter er inde i en god stime og bør have gode chancer.
Det taler for
 • Inter er ubesejret i de seneste otte spillerunder, og med Den Gamle Dames form i øjeblikket så har man ikke råd til at fejle og slet ikke hjemme i Milano, og selvom modstanderen hedder Lazio, og træner Antonio Conte kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling.
 • Lazio er ligeledes inde i en god stime, men de fleste af de modstandere som man har mødt på det seneste hvis man ser bort fra bysbørnene fra Roma og Atalanta, så er det alle mandskaber som på ingen måde er på Inters niveau hverken nu eller i denne sæson.
 • Der er simpelthen så meget kvalitet på det her Inter mandskab i denne sæson både på banen, og ikke mindst på bænken, og især på midtbanen bør man kunne overmatche romerne, og hvor Marusic og Leiva ikke har det som skal til for at kunne stoppe milaneserne.
 • Fokus i Milano er på årets Scudetto, og Inter skal hente dette års mesterskab hjem og derfor forventer jeg også at man i pokalkampen mod Juventus, og hvor man tabte det første opgør i Milano med 1-2 betyder at Conte vælger at spare nogen af de vigtige profiler, og med henblik på søndagens hjemmekamp.
 • Gæsterne fra Rom er meget afhængig af Immobile og Milinkovic Savic, og defensivt har Inter det som skal til for at lukke ned for Immobile, og det samme gør sig gældende på midtbanen for at lukke ned for Milinkovic Savic, og kan man først få de to slået ud af spillet, så er det begrænset hvad Lazio har at skyde med.
 • Defesivt er Lazio til at tale med i øjeblikket, selvom de er inde i en god stime, og med Lukaku og Lautaro i angrebet, og med hurtige folk på kanterne som Hakimi og Perisic så må man forvente at det er især over kanterne at man vil ud og løbe med romerne, og med alt respekt for Lazios defensiv med Acerbi, Musacchio og Hoedt, så kan de komme i store problemer.
 • Lazio må undvære Patric som er i karantæne, Luiz Felipe i midterforsvaret som forsat er skadet, og til sidst er den stærke indhopper Caicedo tvivlsom til opgøret.
Hold øje med
 • I de seneste seks indbyrdes opgør i Milano mellem de to mandskaber har Lazio kun tabt to af opgørene.
 • Lazio er kendt for deres til tider lidt hårde fysiske spil, og det bliver også her at man vil prøve at slå Inters spil i stykker ved at prøve at spille lige til grænsen.
 • Det seneste opgør mellem de to mandskaber tilbage i oktober sluttede 1-1 på Stadio Olimpico i Rom.
 • Lazio har fokus på at slutte i Top 4 igen i denne sæson, og kan man få et point med hjem fra Milano vil man være ganske fint tilfreds.
 • Romerne vil sandsynligvis prøve at straffe hjemmeholdet på omstillingerne, og i et opgør hvor man må forvente at det bliver Inter som er mest på bolden, og romerne har kun tabt to udekampe indvil videre i denne sæson i Serie A.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,80 på en Inter sejr, og oddset var tidligere i 1,83, mens Danske Spil er i odds 1,77 på en hjemmesejr,

INTER: Milaneserne hentede tre vigtige point i udekampen i Firenze mod Fiorentina som blev besejret med 2-0, og er forsat kun to point efter bysbørnene fra Milan i tabellen på førstepladsen, Inter har i midtugen et returopgør i pokalturneringen mod Juventus som vandt det omvendte opgør i Milano med 2-1, men man må forvente at fokus er på Serie A og søndagens hjemmekamp, og at træner Antonio Conte sandsynligvis vælger at rotere en smule i Torino for at spare de vigtige folk til søndagens hjemmekamp.

Inter har ikke råd til at smide point i mesterskabskampen og derfor er kravet tre point hjemme mod Lazio, og især da Milan skal en tur til La Spezia, og hvor bysbørnene bør kunne hente tre point, men selvom Inter er favoritter mod romerne så bliver det ikke en walk over på nogen måde da Lazio er inde i en god stime, og jagter Champions League billetterne.

Spillemæssigt virker Inter utrolig stærke i øjeblikket og er ubesejret i de seneste otte spillerunder, man havde dog en svipser i Udine for to uger siden hvor man kun måtte nøjes med et point efter et skuffende 0-0 resultat på Dacia Arena mod Udinese.

Inter kan til søndagens hjemmekamp stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og jeg forventer ikke at Antonio Conte ændre det store i forhold til opgøret i Firenze, og kigger man på de to mandskaber så har Inter et stærkere mandskab, og en bænk hvor flere spillere også vil kunne gå ind og gøre en forskel, og med det pres og den lyst man har i Inter til at vinde dette års scudetto så bør man have ganske gode muligheder for at hente tre point.

Inters hjemmebanestatistik: 8-1-1, målscore 29-13.

Trupnyt: Inter kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling, dog døjer Vidal med en lille småskade, men man er godt garanteret hvis han ikke er med.

Inters forventede startopstillling: 3-5-2: Handanovic- Skriniar, De Vrij, Bastoni- Hakimi, Barella, Brozovic, Gagliardini, Perisic- Lukaku, Lautaro Martinez.

LAZIO: Romerne er placeret på en femteplads med 40 point efter 21 spillerunder, og træner Simone Inzaghi udtalte efter søndagens hjemmesejr mod Cagliari på 1-0 at man går efter Champions League pladserne, og ikke mindst at man kan spille med om de vigtige pladser.

Lazio er ubesejret i de seneste syv spillerunder i Serie A og hvor det er blev til seks sejre og en uafgjort i udekampen mod Genoa, men kigger man bort fra sejren mod bysbørnene fra Roma og udesejren i Bergamo mod Atalanta så har de andre mandskaber man har mødt ikke været på Inters niveau, og derfor bliver det sandsynligvis også et opgør i Milano hvor man må forvente at komme under pres i opgøret.

Træner Simone Inzaghi må til opgøret undvære Patric som er i karantæne, og yderligere er Luiz Felipe skadet og det samme er Strakosha i målet som har tabt pladsen til Reina, samt er den stærke indhopper i angrebet Caicedo meldt tvivlsom til opgøret, men ellers har man ikke vigtige fravær, og Inzaghi ændre sandsynligvis ikke det store i forhold til de seneste opgør.

Lazio har tit haft en tendens til at komme til kort i disse head to head opgør, og selvom man kun har tabt to af de seneste seks indbyrdes opgør i Milano så ligner det et opgør hvor man kommer på en hård prøve, og hvor man ikke mindst kommer til at se hvor stærke man er lige i øjeblikket, selvom man er inde i en god stime, og kan man få et point med hjem fra det norditalienske så vil man være fint tilfreds.

Lazios udebanestatistik: 6-2-2, målscore 19-13.

Trupnyt: Patric(fast-reserve)i det defensive er i karantæne, Caicedo(reserve) i angrebet er tvivlsom til opgøret, Strakosha(reserve-fast) i målet er skadet.

Lazios forventede startopstilling: 3-5-2: Pepe Reina- Musacchio, Acerbi, Radu- Lazzari, Milinkovic Savic, Leiva, Luis Alberto, Marusic- Immobile, Correa.

Kilder

Gazzeta Dello Sport, corrieredellosport.it, inter.it, tuttomercatoweb.com, sslazio.it, sportmediaset.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback