18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
17. januar 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Giuseppe Meazza    Daniele Doveri
13. jan. 2021 kl. 10:27 (Opdateret 17. jan. 2021 kl. 22:43) 13/01
331
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 37-30-33%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: 2-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det ligner et tæt og jævnbyrdigt opgør mellem de to favoritter til årets scudetto, selvom Inter er favoritter. Juventus har ikke tabt de seneste otte indbyrdes opgør, men frygten for at tabe kan spille ind, og begge kan leve med en pointdeling.
Det taler for
 • Det ligner et tæt, jævnbyrdigt, og låst opgør søndag aften, og et opgør hvor frygten for at tabe kan spille ind, og det kan betyde en taktisk affære og hvor begge kan leve med en pointdeling.
 • Inter var inde i en god stime med otte sejr i træk, men har i de seneste to opgør kun hentet et point, og når modstanderen hedder Juventus så kan det ikke undgås at Antonio Conte med stor sandsynlighed vil tænke defensivt endnu engang, og at man for alt i verden ikke taber opgøret.
 • I de seneste syv indbyrdes opgør i Milano er tre af opgørene sluttet uafgjort, og de to mandskaber plejer normalt at spille meget tætte opgør mod hinanden.
 • Juventus er syv point efter Milan på førstepladsen, men man mangler det udsatte opgør mod Napoli hjemme, og derfor er man heller ikke tvunget til at skulle hente tre point i Milano.
 • Den Gamle Dame har nogen vigtige folk tvivlsom til opgøret, og det kan ændre på de taktisk planer hos træner Andrea Pirlo, og med de fravær vil et point i Milano være ganske fint.
 • Begge mandskaber er stærke defensivt, og med to stærke forsvar kan de kan lukke ned for hinanden, og det lugter umiddelbart ikke af et festfyrværkeri mellem disse to mandskaber.
 • Seks af gæsternes seksten opgør i sæsonen er sluttet uafgjort,
 • Inter er meget afhængig af Lukaku, og det vil sandsynligvis være ham som gæsterne går efter at få lukket ned for, og er han først lukket ned så kan hjemmeholdet få problemer med at skabe de store chancer offensivt, selvom Lautaro Martinez bestemt er dygtig, men han er også afhængig af den fysiske stærke belgier.
Hold øje med
 • Den Gamle Dame fra Torino har besejret Inter i fire af de seneste fem indbyrdes opgør, , og vil skal helt tilbage til efteråret 2016 for at finde den seneste Inter sejr.
 • Juventus virker ikke lige så skræmmende i denne sæson som tidligere, og Inter har indtil videre været en lille smule mere stabile end gæsterne.
 • Gæsterne fra Torino har både De Ligt, Cuadrado og Alex Sandro tvivlsomme til opgøret, og yderligere er Dybala meldt ude, og er alle tre førstnævnte ude vil det svække gæsterne.
 • Inter kan blive farlige på kanterne med hurtige folk som Hakimi og Young, og især på midtbanen virker Inter bedre end Juventus.
 • Juventus besejrede Milan i Milano for lidt over en uge siden med 3-1, og kan på dagen gøre ondt på Inter.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 3,60 på uafgjort og det samme er Betfair, mens Danske Spil er i odds 3,55 på uafgjort.

INTER: Milaneserne er forsat med i kampen om dette års scudetto, og man er kun tre point efter bysbørnene fra Milan og fire point foran Den Gamle Dame fra Torino som dog har spillet en kamp mindre, men jeg holder mig forsat til at Inter er favoritter til at vinde mesterskabet, og har virket både bedre spillende, og mere stabile end gæsterne.

Antonio Conte er kendt for at være alt for defensiv, og det kostede sejren i søndagens udekamp i Rom og efter at man ellers havde været foran med 2-1 og kunne have lukket opgøret i anden halvleg, men man valgte at trække sig tilbage og det straffede Roma sidst i opgøret, og at Inter kommer med en defensiv tilgang til søndagens Derby D´Italia vil nok ikke komme bag på nogen som helst, og ganske enkelt på grund af vigtigheden i dette opgør.

Inter må ikke tabe dette opgør og slet ikke på hjemmebane mod en direkte konkurrent til dette års titel, og begge mandskaber virker rigtig jævnbyrdig, men milaneserne er favoritter til opgøret på grund af hjemmebanen og fordi man indtil videre er bedre placeret i tabellen, og spillemæssigt har spillet bedre end Den Gamle Dame, men frygten for at tabe kan spille ind og det ved Conte også, og derfor ligner det et meget lukket opgør, og hvor det vigtigste er at komme ud af opgøret uden at tabe.

Inters hjemmebanestatistik: 6-1-1, målscore 23-13.

Trupnyt: Inter kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstillinger, Vidal har dog indtil videre været svingende og det kan betyde at træner Antonio Conte kan vælge at starte med chileneren på bænken fra start.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Handanovic- Skriniar, De Vrij, Bastoni- Hakimi, Barella, Brozovic, Vidal, Young- Lukaku, Lautaro Martinez.

JUVENTUS: Den Gamle Dame er placeret på en fjerdeplads i tabellen med 33 point, man syv point efter Milan på førstepladsen, men mangler forsat det udsatte opgør hjemme mod Napoli, og derfor er man bestemt forsat med i kampen om dette års scudetto, også selvom man allerede har spillet seks opgør uafgjort i denne sæson, og tabt hjemme mod Fiorentina.

Juventus har ikke imponeret indtil videre i sæsonen og spillet har ikke haft samme flow som man tidligere har set fra mandskabet, ny træner og en midtbane som blev svækket da både Pjanic og Matuidi forlod klubben i sommers har gjort tingene en smule svære for Juventus end man sandsynligvis havde forventet inden sæsonen startede.

Jeg synes personligt at man mangler noget kvalitet både på midtbanen, og ikke mindst i det offensive hvor Morata indtil videre ikke har imponeret, og Dybala har været helt ved siden af sig selv, og måske nok snart skal videre, og generelt mangler mandskabet mere kvalitet, og hvor man er meget afhængig af Ronaldo og det har man kunne se i flere opgør i denne sæson.

Juventus har normalt et godt tag på Inter da man er ubesejret i de seneste otte indbyrdes opgør, og man så for lidt over en uge siden at man bestemt er en af favoritterne til dette års scudetto da man besejrede Milan i Milano med 3-1, men søndagens Derby D´Italia kommer til at give et godt billede af hvor stærke Juventus er i denne sæson, og ikke mindst hvor stærke Inter er, men man har et par vigtige spillere tvivlsom til opgøret, og er de ude kan det ændre en del ting ting hos træner Andrea Pirlo, og hvor et point bestemt vil være tilfredsstillende.

Juventus udebanestatistik: 4-4-0, målscore 19-8.

Trupnyt: De Ligt(fast) i midterforsvaret er tvivlsom, Cuadrado(fast)højreback er tvivlsom til opgøret, Alex Sandro(reserve) venstreback er tvivlsom, Dybala(fast-reserve) i angrebet er ude til opgøret med en skade.

Juventus forventede startopstilling: 3-5-2: Szczesny, Demiral, Bonucci, Danilo- Chiesa, Bentancur, McKennie, Ramsey, Frabotta- Ronaldo, Morata.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, inter.it, juventus.com, tuttosport.com, sportmediaset.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback