18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Inter - Barcelona: Inter & under 2,5 mål

Match center
10. december 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Giuseppe Meazza    Björn Kuipers
9. dec. 2019 kl. 16:32 (Opdateret 4. jan. 2020 kl. 00:32) 09/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (18)
Chance: 23%
Betvalue: 109,25%
Spilbar ned til odds: 4,35
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Inter skal bruge en sejr for at sikre avancement i Champions League. Barcelona er videre, og kommer til Milano uden en stribe profiler
Det taler for
  • Inter er i god form med fem kampe på stribe uden nederlag
  • Antonio Conte har fået sat skik på defensiven, mens offensiven genrerer pænt med mål
  • Barcelona er gruppevindere og sparer spillere som Messi og Pique
  • Inter viste kynisme i CL-hjemmekampen mod Dortmund, et opgør de vandt 2-0
Hold øje med
  • Inter har fem gange i sæsonen holdt nullet på hjemmebane. Dog kun én gang de seneste fire kampe.
  • Barcelona er kun fire gange i sæsonen gået fra banen uden at score
  • Trods mange fravær, har Barcelona stadig en potent offensiv, ikke mindst med formstærke Luis Suarez
Oddsmarked

Oddset på Inter har været stødt faldende, og værdien i ren italiensk sejr er i mine øjne nu væk. Bedst på den rene hjemmesejr er nu Unibet og 888sport med 1,66. Barcelona er hos NordicBet helt oppe i odds 5,30.

Rundt om holdene

Inter har haft godt af at få Antonio Conte som træner. Den italienske taktiker har ført sit mandskab til en øjeblikkelig førsteplads i Serie A, to point foran ellers suveræne Juventus, og defensivt er Inter ligaens bedste mandskab, med 13 mål lukket ind i 15 kampe.

Inter er på den hjemlige scene ubesejret i otte kampe, men i weekenden måtte man dog nøjes med 0-0 mod Roma i en særdeles chancefattig kamp.

Med Conte ved roret har Inter haft succes med 3-5-2, ikke mindst med en meget stærkt spillende Stefan de Vrij centralt i bagkæden.

I den anden ende af banen, har Romelu Lukaku nok en gang vist, at han er en international topangriber. Ti mål i ligaen er det blevet til men i Champions League fin han først hul på bylden senest mod Slavia Prag. Her stod han så til gengæld også for både et mål og to assists.

Barcelona har ikke altid i denne sæson spillet lige godt, men på det seneste er maskineriet igen begyndt at virke. Offensiven scorer igen en del mål, der er hentet gode sejre over Dortmund og Atletico, og i weekenden blev Mallorca så savet over med 5-2.

Her scorede Lionel Messi nok en gang hattrick, men Messi er ikke med i Milano tirsdag aften. Barcelona er nemlig videre i Champions League, så træner Valverde rokerer en del på holdet.

I truppen finder man hverken Lionel Messi, Gerard Pique eller Sergi Roberto, der alle spares. Herudover er Semedo, Arthur, Dembele og Jordi Alba alle ude med skader.

Der er stadig navne som Frankie De Jong, Antoine Griezmann og Luis Suarez i truppen, men jeg forventer også, at et par af disse får et hvil på bænken, da gruppesejren altså er sikret.

Alt i alt taler meget for Inter, men vi kommer næppe til at se en nedsabling af Barcelona. 1-0 eller 2-0 er fint for Inter, og det er til at leve med for Barcelona.

Kilder

uefa.com, fcbarcelona.com, internazionale.it, transfermarkt.com

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback