18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Inter - AC Milan

Infokamp
Match center
26. januar 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Coppa Italia
25. jan. 2021 kl. 10:30 (Opdateret 26. jan. 2021 kl. 22:47) 25/01
328
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Inter er favoritter i Coppa Italia opgøret, og Milan kan forsat være ramt af 0-3 lussingen mod Atalanta. Milan vandt det seneste derby og er stærkt spillende i øjeblikket, det dufter af et tæt og jævnbyrdigt opgør, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Comeon, Nordicbet og Cashpoint er alle i odds 2,15 på en Inter sejr, Comeon og Nordicbet er i odds 3,75 på uafgjort, mens Bet365 er i odds 3,40 på en Milan sejr.

DET TALER FOR INTER:

 • Inter har normalt et godt tag på bysbørnene fra Milan, man tabte godt nok det seneste indbyrdes opgør med 2-1, men før det opgør havde Milan ikke besejret Inter i de seneste otte Derby Della Madonnina, og Inter havde vundet de seneste fire lokalopgør i træk.
 • Inter har flere strenge at spille på end Milan, og en bænk med mere bredde og kvalitet end Zlatan og co, og det kan blive til Inters fordel i dette opgør.
 • Milan løb ind i en 0-3 lussing i lørdagens hjemmekamp mod Atalanta, man manglede dog et par vigtige brikker, men set over hele opgøret så skabte man ganske lidt, og Ibrahimovic blev lukket fuldstændigt ned af Romero.
 • Milan må undvære Donnarumma i målet som er i karantæne i dette opgør, og det svækker dem markant at må undvære ham.
 • Inter kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og da man møder oprykkerne fra Benevento hjemme i weekenden tror jeg ikke at træner Antonio Conte ændre det store i tirsdagens derby, man vil vide dette opgør og spille sig i semifinalen, samtidigt med at man skal hævne nederlaget fra efteråret mod Milan i Serie A.
 • Milan har tabt to af de seneste fire opgør man har spillet, og man er blevet sat til vægs både mod Juventus og senest Atalanta, og i begge opgør har man haft problemer med at bide fra sig, og kan Inter få overtaget isør på midtbanen og ikke mindst få lukket ned for Ibrahimovic så har man bestemt gode muligheder for at spille sig videre.
 • Defensivt så Milan utrolig usikre ud og især på Atalantas omstillinger i lørdagens hjemmekamp, og Inter har i både Lukaku og Lautaro Martinez to dygtige angribere som bestemt vil kunne gøre det samme ved gæsterne hvis ikke de får lukket af defensivt.

DET TALER FOR MILAN:

 • Inter spillede elendigt senest i Udine, selvom Udinese stod med mere eller mindre samtlige spillere foran målet så formåede Inter ikke at skabe de helt store chancer.
 • Man har Romagnoli tilbage i forsvaret til dette opgør, og det betyder at man kan stille med den stærkeste og normale bagkæde hvilket styrker Milans defensiv markant.
 • Defensivt har Milan vist stor stabilitet i denne sæson, og trækker man de seks mål fra som man lukkede ind mod Juventus og Atalanta så har man kun lukket seksten mål ind i sytten opgør i Serie A.
 • Milan har bevist i denne sæson hvordan Inter skal spilles og besejres, og kan Inter ikke få styr på offensiven i forhold til det seneste opgør i Udine, så bør Milan ikke få problemer med at lukke ned for bysbørnene.
 • Jeg forventer at man kommer til at se Milan mandskab som skal ud og vaske tavlen ren efter lørdagens nederlag på hjemmebane, og et nederlag bør ikke splitte den gode stemning som er i truppen i øjeblikket, og ikke mindst troen på at man kan spille sig i Top 4 i denne sæson.
 • Da det er et Coppa Italia opgør og kun en kamp må man forvente at det ikke bliver et opgør fra hverken Inters eller Milans side hvor man kun har fokus på det defensive, og det bør betyder masser af chancer i begge ender, og disse lokalopgør bliver tit afgjort på tilfældighederne.
 • Det er Milans fjerde opgør på ni dage, og det kan måske betyde rotation, men træner Stefano Pioli har udtalt at man går efter at spille sig videre i turneringen.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Handanovic- Skriniar, De Vrij, Bastoni- Hakimi, Barella, Brozovic, Gagliardini, Perisic- Lukaku, Lautaro Martinez.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Tatarusanu- Calabria, Kjær, Romagnoli, Hernandez- Tonali, Kessie- Castillejo, Diaz, Leao- Ibrahimovic.

Trupnyt: Inter har kun D´Ambrosio ude til opgøret, Saelemaekers starter med stor sandsynlighed på bænken, og tyrkiske Calhanoglu er med stor sandynlighed forsat ude som det var tilfældet i lørdags også.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, tuttocampo.it, inter.it, acmilan.com, sport.sky.it

Kommentarer

Feedback