Annonce

Inter - Milan: Under 3,0 mål

Match center
15. april 2017 kl. 12:30 - Fodbold, Italien - Serie A
Giuseppe Meazza    Daniele Orsato
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (6)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (over-præcis-under): 35-22-43%
Betvalue: 102,41%
Spilbar ned til odds: 1,81
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Der er klassisk lokalopgør i Milano tidligt denne lørdag, hvor Inter og AC Milan tørner sammen på deres fælles hjemmebane San Siro. Det seneste indbyrdes opgør gik over denne linje, men ellers skal vi helt tilbage til 2012 for at finde et opgør med fire eller flere scoringer.

 

Der er meget mere end point på spil her, og jeg forventer, at begge hold vil have endnu større fokus på ikke at tabe end at vinde. Det kan betyde en mere defensiv og forsigtig tilgang til tingene.

 

Derfor skal du spille den:

 • Det er et lokalopgør, hvor frygten for at tabe godt kan overstige lysten til at vinde.
 • Ovenstående kan betyde, at holdene spiller mere afventende end normalt.
 • Milan må undvære Bonaventura på midtbanen. Den formodede afløser Matías Fernández er ikke ringe offensivt, men er ikke lige så farlig. I hvert fald ikke når det kommer til selv at komme på måltavlen.
 • Milan må ligeledes undvære den unge Mario Pasalic, der ellers var ved at komme i målform. Han har scoret i de seneste to kampe.
 • Disse Derby di Milano har ikke for vane at ende målrigt. Det seneste møde endte godt nok med 2-2, men inden da var der gået 12 kampe, hvor denne linje ikke blev overgået.
 • Særligt når Inter har ”hjemmebanefordelen” spiller de målfattigt. Således er der kun kommet fire mål eller flere én gang i de seneste 11 kampe, hvor de blå og sorte har stået som hjemmeholdet. Tre gange har de ramt præcist tre mål i den periode.
 • Milan har ”kun” spillet over denne linje i fire ud af 15 udekampe. Det er syv udekampe siden, at de sidst gjorde det.

Det skal du holde øje med:

 • Hjemmeholdet har tvivl om deres faste mand på den defensive midtbane, Roberto Gagliardini (se trupnyt for yderligere info her).
 • Begge hold råder over giftige offensive spillere. Inters Icardi ligger nummer fire på topscorerlisten, og herudover har særligt Ivan Perisic haft en god mål-sæson.
 • Milans Carlos Bacca ligger godt nok kun nummer 11 på topscorerlisten med sine 13 mål, men han har klassen til at slå til i et hvilket som helst opgør.
 • Herudover ser Milan ud til at have fået gang i den tidligere Barcelona-offensivspiller Gerard Deulofeu.
 • Milan er uden deres faste højreback, Ignazio Abate.
 • Inter har ”kun” spillet over denne linje i fire ud af 15 Serie A-hjemmekampe. Til gengæld har de ramt linjen præcist hele syv gange. Altså er kun fire hjemmekampe endt under 2.5 mål.
 • Inter har lidt svært ved at spille til nul på hjemmebane. Kun fem ud af 15 gange er det lykkedes. Det er ikke specielt meget for et storhold.
 • Milan er heller ikke gode til at holde nullet ude. Kun fire gange ud af 15 er det lykkedes.
 • Nu spiller Milan jo ret beset på hjemmebane i denne kamp. Syv gange ud af 16 hjemmekampe har Milan spillet til nul.
 • I samme moment skal det naturligvis også nævnes, at Milan har spillet over linjen her i fem ud af 16 hjemmekampe.

Der er med andre ord også nok af argumenter for, at der godt kan komme mål i denne kamp, det vil jeg slet ikke anfægte. Men opgørets betydning taget i betragtning, så finder jeg det alligevel fornuftigt at gå efter en kamp med maksimalt tre mål, hvilket vil betyde en refundering af indsatsen.

Opgørets betydning og den tilgang, holdene formentlig vil have til det taktiske – ikke mindst devisen om, at holdene er mere bange for at tabe, end de har lyst til at vinde - bakkes trods alt godt op af statistikken omkring de indbyrdes opgør, selvom man i sagens natur skal passe på med at lægge alt for meget i den slags.

Jeg tror, det bliver en taktisk affære, hvor holdene vil gøre alt for at ”låse” hinanden.

 

Trupnyt:

 

Inter må undvære:

 

Roberto Gagliardini (defensiv midtbane – fast) er tvivlsom, men udtalte på klubbens hjemmeside den 12. april, at han ville gøre alt for at blive klar. Der er altså håb.

Herudover står Mauro Icardi (angreb – fast – topscorer) som værende tvivlsom hos holdnyt.dk, men jeg har ikke kunnet opstøve andre steder, at det skulle være tilfældet. Jeg regner med, at han er helt klar til kamp. Det ville være helt super for dette spil, hvis Icardi sidder ude, men jeg har ikke taget det med i mine betragtninger, at der er en mulighed for dette.

Milan må undvære:

 

Andrea Bertolacci (midtbane – fast/reserve)

Giacomo Bonaventura (midtbane – fast)

Ignazio Abate (back – fast)

Mario Pasalic (midtbane – fast – karantæne)

Montolivo (midtbane – fast – været ude længe – kun spillet syv kampe i Serie A i denne sæson)

Forventede startopstillinger (ifølge Gazzetta):

Inter (4-2-3-1): Handanovic – D’Ambrosio, Murillo, Miranda, Ansaldi – Medel, Kondogbia – Candreva, Banega, Perisic – Icardi

 

Milan (4-3-3): Donnaruma – Calabria, C. Zapata, Romagnoli, De Sciglio – Kucka, Sosa, M. Fernández – Suso, Bacca, Deulofeu

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback