18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Innstranden - Bodø/Glimt 2: 2 - Tips & Spilforslag

Match center
17. april 2022 kl. 16:00 - Fodbold, Norge - Norge 3. Division
17. apr. 2022 kl. 13:55 (Opdateret 17. apr. 2022 kl. 17:51) 17/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (4)

Norge, 3.div. afd.5

Chance (1-X-2): 13-12-75%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,33
Rigtig/forkert: 0-5
Bet365 Spil nu hos Bet365
Glimt II møder Innstranden i Bodø. Et hjemmehold som kæmpe hårdt for at holde sig oppe og som ikke får de nest bedste i byen, for de spiller enten på Glimt II eller Junkeren. Innstranden er oprykker, mens Glimt II som slet i 2021 er langt bedre i år.
Det taler for
  • Kampen spilles i Bodø og Innstranden får ikke nogen hjemmebane fordel. Kampen spilles i Nordlandshallen, som Glimt spillerne har spillet i siden de kunne gå. Vejret er sjældent top i Bodø så kun positivt at de spiller inde på kunst.
  • Glimt kæmpet i bunden i 2021, men står langt stærkere i år, med spillere som har fået en sæson på seniornivå og spillere som er tilbage fra utlån.
  • Innstranden rykket op, men har ikke forstærket sig nok. De fleste spillerne har kun erfaring fra 4.div og kommer fra egen klub.
  • Innstranden spillede 4-4 i 1.kamp efter at de reducerede og udlignet i slutminutterne, mens Glimt slog Kolstad 4-1. Innstranden får det svært ved at holde de hurtige tekniske glimt talenterne fra at skabe mange chancher.
Hold øje med
  • For Innstranden spillerne så er dette årets kamp. Det er det på ingen måde for Glimt og slipper de sig for langt ned så trænger det ikke blive en nem kamp at vinde.
  • Glimt slet længe mod Kolstad, hvor målerne kom sent og 2 på straffe.
  • Glimt 1 har haft en tøff indgang på sæsonen og har skadeudfordringer, men tror ikke at det hentes spillere fra Glimt II da de har mere mindre sig egen squad.
Oddsmarked

Jeg har haft problemer med at finde odds hos andre bookmakere, så muligt at flere kommer på banen senere og/eller live.

Innstranden rykket op og har ikke forstærket holdet nevneværdig. Archer, Nashi og Karlsen er de tre jeg kunne finde med erfaring fra spil på 3.div. eller højere. Ellers er det spillere fra egen klub og 4.div. erfaring. De var sidst i 3.div i 2014, men den gangen var det lavere nivå og flere 3.div. afd.

De fik med sig et flot poeng hjem fra udekampen mod Nardo og kommer med noget selvtillid her.

De har spillet en pokalkamp mod Mjølner som holder til i samme divisjon og da tabte de 5-1.

Glimt sine reserver var purrunge i 2021 med mange spillere uden senior erfaring. Det holdt på at gå galt, men de klarede sig såvidt og nu har de et år med voksen bold og så har de en bedre trup med flere gode spillere tilbage fra lån som i hvert fald er med et stykke tid, før de evt. lejes ud igen.

Glimt startet med 4-1 hjemme mod Kolstad.

Av spillere som har forstærket dem, er det bl.a. Amundsen(lejet ud til Tromsø ifjor), Sjøvold var i Tiller, Andersen i mål og Johnsplass er med fra A truppen, Skau og Hussain var på lån i både 2020 og 2021 så de kommer tilbage med en del erfaring. Det er og verdt at mærke sig 16 år gamle Pedersen på top som det forventes mye av.

Glimt brugte en del ressurser for nogle år siden på at bygge op en bedre akademi og det får de mere og mere betalt for. Gregg Broughton med fortid fra engelsk fodbold blev hentet ind og klubben som egentlig alltid har været gode til at udvikle spillere er blevet endnu bedre til det.

Jeg forventer ikke at reserverne får ekstra hjælp fra 1.holdet, selv om spillere som Konradsen tilbage fra skade og Nordås godt kunne brugt nogle minutter, men sidst startet Glimt II med 6 spillere som deltager på 1.holdets træninger.

Kilder

glimt.no, innstranden.no, norskfotball.com, soccerway.com, oddsportal.com

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback