IFK Göteborg - Örebro: (AH: +0,5) 2

Match center
23. juli 2017 kl. 17:30 - Fodbold, Sverige - Allsvenskan
Gamla Ullevi
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Change (1-X-2) inklusiv handicap: 50-30-20%
Betvalue: 114,00%
Spilbar ned til odds: 3,50
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

Overordnet:

Hjemmeholdets defensiv har været til at tale med i de seneste to kampe, hvor man først lukkede 4 mål ind i første halvleg ude mod Orebro og derefter i kampen før formåede man kun at spille 1-1 mod Halmstad der slet ikke har kunnet få deres offensiv til at fungere i år og er det anden mindst scorende hold i ligaen. Derfor er der mange grunde til at kigge på over 2.5 mål i denne kamp, men jeg vælger nu alligevel x2 spillet her, da orebro virker som et hold der selv er på vej op fra bunden. Holdet har nemlig overhalet Goteborg og ligger nu over dem i tabellen, blot en enkelt plads over dog. Selvom om man før sejren mod netop Goteborg sidst har spillet en ret skidt kamp mod Hammerby hvor man tabte 1-3, så ligger kampene før meget fornuftigt. Man har her vundet over både Norrkoping, Kalmar og Sirius. To af disse hold er meget stærke og ligger i toppen af ligaen, hvilket siger noget om at Orebro virker ser ud til at tage fat på at komme væk fra bunden nu og nægter at være med når der skal snakkes nedrykning i slutningen af sæsonen.

Der der også taler for vores spil er skadessituationen. Mere om det nu.

Skader og karantæner

Udeholdet har Ferhad Ayaz tilbage og står nu med den stærkest mulige opstilling, mens hjemmeholdet mangler Alvbåge og Zalo, hvilket sætter endnu mere pres på det i forvejen hårdt prøvede hold. For mig at se er det klart at tilskuerne snart forventer at hjemmeholdet begynder at vinde deres kampe, men med de defensive problemer og med de skader, så bliver det ikke i denne kamp, selvom Goteborg naturligvis snart må i gang for at være med helt i top som de ønsker.

Indbyrdes:

Indbyrdes trækker lidt ned i forhold til vores spil, da Goteborg plejer at vinde over Orebro hjemme. Når det så er sagt, så plejer Orebro også at spille fornuftigt fodbold mod Goteborg, bare det foregår på Orebros egen hjemmebane. Det gør det ikke her, men sådan som Orebro spiller nu, så virker det til at de endelig kan vinde over Goteborg ikke kun på hjemmebane, men også på udebane. 4-2 sejren sidst til Orebro hjemme over Goteborg, siger en helt del om, at man nu er klar til at udfordre Goteborg på deres egen hjemmebane, der kan i mine øjne ikke længere blive ved med at være så markant forskel på hvor de to hold mødes, udviklingen må vende på et tidspunkt, og selvom mange nok mener, at Goteborg plejer at vinde hjemme over Orebro, så er det netop her oddsfælden ligger, fordi intet varer ved for evigt. For en runde siden i Superligaen så vi hvordan OB fælt kunne tabe hjemme til FCN, et hold som de normalt ikke blot vinder over konsekvent både ude og hjemme, men et hold som de normalt vinder ganske pænt over. Derfor var det fristende at spille OB, da de plejer at vinde over dette hold, ligesom Goteborg plejer at vinde over Orebro hjemme, men med den udvikling der er sket hos de to hold på det sidste, så er det stadig alt alt for lavt sat hos bookmakerne at de giver hjemmesejren her omkring 1.70. Jeg hopper i stedet på den modstatte vogn og siger x2.

Kilder:

http://www.betxpert.com/matchcenter/kampe/ifk-goeteborg-oerebro-2017-07-23

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback