Annonce

IFK Göteborg - Malmö FF: Draw no bet: 2

Match center
1. april 2017 kl. 13:00 - Fodbold, Sverige - Allsvenskan
Nya Ullevi Stadion
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05
Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 27-30-43%
Betvalue: 109,55%
Spilbar ned til odds: 1,63
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Ikke mere melodifestival eller andet. Nu ruller bolden endelig i Allsvenskan. I første runde er der stort opgør mellem IFK Göteborg og Malmö FF. Der er solgt mere end 30.000 billetter og med et tilskuervenligt kamptidspunkt kl. 13.00 er der lagt i kakkelovnen til noget af et brag. Meget er sket i den lange pause. IFK Göteborg vurderes af mange til at få en middel sæson, mens Malmö FF med ny træner skal jagte guldet endnu en gang. Det kan blive et tæt opgør med god opbakning til hjemmeholdet, men et Malmö FF hold med mere kvalitet på mange pladser bør være farlige. Samtidig vil de gøre meget for at vaske det hurtige pokal exit væk, så jeg tror, vi får et topmotiveret hold fra Skåne at se.

DET TALER FOR SPILLET:

 • Malmö FF har hentet sejren i de sidste 4 indbyrdes kampe. På udebane, i Göteborg har de vundet de seneste 3 kampe, så de har et godt tag på Blåvitt.*
 • Malmö FF har en stærkere trup set over hele linjen. Stort set ingen spillere er forsvundet.
 • Med det tidlige exit fra pokalen er al fokus på Allsvenskan. Der er ikke europæisk fodbold før efteråret, og dermed kan alt koncentration rettes mod ligaen.
 • Alt tyder på en mere beskeden sæson for IFK Göteborg. Truppen er ikke forstærket, mens bl.a. Jakob Ankersen, John Alvbåge og Haitam Aleesami er væk.

*Den ene sejr på baggrund af skrivebordssejr. Tildelt pga. tilskueruroligheder.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • IFK Göteborg er et godt hjemmehold og har over 28.000 tilskuere i ryggen til denne kamp. Sidste år tabte man kun en enkelt kamp på eget græs.
 • Malmö FF har fået ny træner og det har ikke været prangende indtil nu. Det tyder på, at holdet lige skal indfinde sig under spillestilen.
 • Allsvenskan er en utrolig tæt liga, hvor meget lidt skiller holdende fra hinanden. Det er derfor ikke utænkeligt, at vi vil se en tæt kamp.
 • Malmö FF kvalificerede sig ikke en gang til det svenske pokalgruppespil. De har derfor ikke en betydningsfuldkamp i benene siden november 2016.

SKADER/MANGLENDE SPILLERE:

De helt endelige trupper er ikke frigivet endnu, men der er her en oversigt over fravær på de to hold.

IFK Göteborg: Sebastian Eriksson (Midtbane, Fast/Reserve), Patrik Lagermyr (Angriber, Reserve), Abdul Razak (Midtbane, Reserve)

Malmö FF: Rasmus Bengtsson (Forsvar, ude siden oktober 2016), Jo Inge Berget (Midbane, Fast) Victor Yotun (Forsvar, Fast/Reserve)

Odds:

Bet365: 1,80 Unibet: 1,85 Betsafe: 1,78 Betfair: 1,80 NordicBet: 1,78.

Unibet topper pt. markedet med odds 1,85. Malmö FF har på trods af det tidlige pokalexit kun et mål med årets sæson og det er mesterskabet. Holdet er stort set intakt fra sidste sæson og endda med forbedringer på enkelte pladser. Modsat ser IFK Göteborg ud til at have pengemangel, hvilket afspejler sig i den nuværende trup. Jeg ser Malmö FF, som et stærkere hold på nuværende tidspunkt. De bør have spillerne til at tage alle 3 point. Der er dog god opbakning til hjemmeholdet og det er første runde, samt et stort opgør i Sverige. Jeg vælger derfor at tage DNB varianten, så vi får indsatsen retur i tilfælde af et uafgjort resultat, som måske ikke er helt utænkeligt i denne kamp. Dog må jeg hæfte mig ved, at kvaliteten på Malmö FF holdet bør være udslagsgivende. Jeg tror ikke, vi vil se de store udsving på oddset frem mod kampstart. En chancevurdering på 1-x-2 ville være: 27, 30 og 43.

Kilder: Svenskafans.com, lagetnyheter.se, ifkgoteborg.se, mff.se.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback