Annonce

Hvem får flest kills: dupreeh - Xyp9x: 2

4. marts 2017 kl. 16:20
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05
Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 46-3-51%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

'Xyp9x' fører IEM i kills. 'dupreeh' er holdets entry-fragger og har har mulighed for at åbne runderne op ved at være den der går først ind på bomb sites etc. Men ’Xyp9x’ er meget konsistent og har gode forudsætninger for at fortsætte sit gode spil.

Derfor skal du følge spillet:

 • 'Xyp9x' er den spiller i turneringen med flest kills - 193. 'dupreeh' er ikke i top 5 og har 160 kills.
 • 'Xyp9x' har gennem turneringen vundet ekstremt mange clutches (1vsX). Han er på 12, hvor 'dev1ce' på 2. pladsen er på 5.
 • Ved IEM har 'Xyp9x' leveret en flot rating på 1.23. 'dupreeh's ligger på 0.99.
 • På Astralis-holdet er 'Xyp9x' kendt som den solide, konsistente spiller, hvorimod spillere som 'dev1ce' og 'dupreeh' godt kan forsvinde i kampe.
 • En ting 'Xyp9x' også tit bliver rost for, er at være en meget klog spiller, der evner at positionerer sig godt midt i runderne.

 Det skal du holde øje med:

 • 'dupreeh's rolle gør, at han, hvis han rammer dagen, har mulighed for at få masser kills.
 • 'Xyp9x' er Astralis' support player, hvilket betyder, at han har en del andet at se til modsat 'dupreeh', hvis primære opgave er at få kills.
 • Ved forrige turnering, DreamHack, havde 'dupreeh' 136 kills, hvor 'Xyp9x' kun nåede op på 97.
 • 'dupreeh' er turneringens bedste pistol player. 'Xyp9x' gør sig normalt ikke bemærket der.

Odds-afsnit:

Dette er et specialspil, der kun udbydes hos Danske Spil til odds 2.10. Her er rigtig fin værdi, og faktisk bør ’Xyp9x’ regnes som lille favorit isoleret set under IEM.

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

Alle stats er henter fra HLTV.org

Set ud fra et oddsmæssigt synspunkt er Astralis store favoritter mod Heroic, der vandt gruppe B meget overraskende og endda vandt med -12 i round difference. Dog virker det til at nationale kampe, især danske, altid er tætte opgør, og det er bestemt ikke urealistisk at Heroic giver Astralis kamp til stregen.

Jeg vil her give et forsigtigt bud på veto/pick processen uden begrundelser. Heroic rangerer som højeste seed, og kan derfor vælge om Astralis' eller deres eget map pick skal spilles først. Heroic bør vælge at spille Astralis' først, så de har mulighed for at bestemme, hvilket decider map, der eventuet skal spilles:

Hold A – 1 veto

Hold B – 1 veto

Hold A – 1 pick

Hold B – 1 pick

Hold A – 1 veto

Hold B – 1 veto

Det tilbageværende map spilles.

Cobbelstone - veto (Astralis)

Cache – veto (Heroic)

Train – pick (Astralis)

Nuke – pick (Heroic)

Inferno – veto (Astralis)

Mirage – veto (Heroic)

Overpass er tilbageværende map

Her er en oversigt over, hvordan 'Xyp9x' og 'dupreeh' har klaret sig under IEM på de maps, jeg forventer der bliver spillet

Train (spillet 4 gange):

’Xyp9x’ – 65 kills

’dupreeh’ – 54 kills

Nuke (spillet 1 gang):

’Xyp9x’ – 12 kills

’dupreeh’ – 17 kills

Overpass – (spillet 1 gang OT sejr på 28-24 over NiP):

’Xyp9x’ – 51 kills

’dupreeh’ – 26 kills

Man kan naturligvis argumentere for, at 'Xyp9x's stats er blevet booset af præstationen på Overpass, samt Astralis har spillet ekstremt mange runder under turneringen. Det er også noget, der skal faktores ind ved dette tip, men egentlig viser det også meget fint, hvor god 'Xyp9x' har været ved IEM, samt det niveau han har ramt og kan ramme.

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback