18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Honoris - Wisla Krakow: 1

7. april 2021 kl. 18:00 - Polska Liga Esportowa Mistrzowska
7. apr. 2021 kl. 13:12 (Opdateret 8. apr. 2021 kl. 17:14) 07/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Polska Liga Esportowa Mistrzowska

Chance (1-2): 33-67%
Betvalue: 107,25%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Honoris plejer at have det godt, mod andre polske mandskaber. Det er som om, det individuelle niveau hæver sig en 10-20%, hver gang den står på polsk til frokost. Spiller for spiller, der er WK uden tvivl det bedste hold. De har et niveau mere.
Det taler for
 • Honoris er faktisk inde i en god form. Otte sejre ud af de seneste elleve kampe. Det mere end godkendt. En masse af disse sejre, kommer netop fra disse polske "mini" turneringer.
 • Om man vil det eller ej. Så er det som om, at niveauet løftes 20%, når de møder et hold fra eget land. Honoris har hvert fald godt fat i deres landsmænd. Honoris har allerede i 2021 slået hold som: Izako Boars, Wisla Krakow, Avez, Illuminar og 2 x Anonymo. Det er alle polske hold, som i 2021 er blevet besejret.
 • Det er kun tre uger siden, at de to hold mødtes i en BO3 kamp. Der kom Honoris ud af kampen som vinderen. De to hold har også mødt hinanden, i 2 x BO1 kampe. Der vandt Honoris en og tabte en. De plejer ikke, at være helt uden chance mod dagens modstander.
 • Hvis Honoris skal have en chance, så kræver det at Neo, Reiko og Azizz rammer niveau. De har de seneste uger, set utrolig stabile ud. Det individuelle niveau er hevet. Rammer de deres A-game, så vil de udfordre WK på fire-power delen. Så dette ingen walkover for WK.
 • WK har ET map, hvor de konstant spiller overbevisende, både individuelt og taktisk. Det er Train. Men derfra falder korthuset også. WK har de seneste 3mdr kun winrates over 51% på to maps, nemlig Train og Overpass. Sidstnævnte plejer at være ban fra Honoris side. Ellers vinder WK mellem 50-20% - Især Vertigo, Dust2, Nuke og Inferno volder tit problemer.
 • Honoris har sådan set hele pakken. En god blanding af erfaring og talent. Kunne den taktiske del løftes, og det individuelle niveau stabiliseres. Så havde de et godt top#50 hold. Der er gode aimers, hvor topniveauet er godt. Den nuværende form er god, og kunne sagtens fortsætte efter WK kampen. WK har altid problemer, mod andre polske hold. Det er langt fra deres kop te.
 • Nuke, Inferno, Mirage og Vertigo er fire maps, hvor Honoris har set fine ud, de seneste 3mdr. Både på HLTV og væk fra HLTV, har det set godt ud. Det er fire maps, hvor Honoris har en gameplan. Omvendt er det fire maps, hvor Wisla Krakow lider lidt. Så tropper WK op på kun 80%, så vil de få problemer, i en måske kommende lang BO3 kamp.
Hold øje med
 • WK er et hold, på et højere niveau end Honoris. WK slår gode hold som Extremum, Nordavind, Sprout, Godsent og Blink. Det er alle hold, som Honoris ville have svært ved, at kunne besejre. Så WK skal være store favoritter i denne kamp.
 • Honoris er afhængig af, at deres individuelle spil rammer topform. De har tre mand, som skal præstere tæt på 100%, ellers kører WK dem over, hurtigt og nemt. WK har lige nu en placering som hedder #31. Det er deres bedste placering nogensinde. Så det siger lidt om niveauet.
 • Hades, Goofy og Jedqr er tre individualister, hvis topniveau er det bedste på serveren. De snitter 1.08, 1.18 og 1.08 i rating, men deres impact er så meget mere værd. Rammer de bare tæt på niveau, så de godt på vej. Også får Honoris svært ved, at matche den fire-power de kommer med.
 • Taktisk er WK det bedste hold. Taz som nævnt før, er en færdig med hvad angår tacs. Han er nem at læse og fornyelse er ikke hans ynglings ord. WK skal kunne læse, hvad han vil og ikke vil. (Lykkedes det ikke, så det selvfølgelig win/win for Honoris)
 • Selvom WK ikke har de bedste stats, på de forskellige maps. Så spiller de alle maps. De har slået hold, som er bedre end Honoris på samtlige maps. Så dette bliver en hård, mental kamp for Honoris. For Honoris skal højst sandsynligt, have alle maps i spil, hvis de skal vinde. WK har Train, som de vil slå Honoris på 9/10 gange.
 • Honoris niveauet svinger fra time til time, fra dag til dag. Man ved aldrig om det en flok ældre herre, som kommer til kamp. Eller om de er 100% opsatte. WK plejer at ramme en godt konstant niveau i hver kamp. Det sjældent de falder helt fra hinanden.
Oddsmarked

Samme odds kan hentes hos Bet365
Ikke mange bookies har åbnet odds på kampen.

En toneangivende bookie ligger på 3.30 
Andre licensløse bookies har værdi.

Hvor ville det være frækt, hvis Honoris valgte at ban Train(Det sker ikke) - Men ville godt nok give dem problemer. Train er et map, hvor WK kun har tabt 4 kampe ud af 21 forsøg. Det er deres hjemmebane uden tvivl.

WK har lignet et hold, som ikke pririotere disse kampe/turneringer så højt. Niveauet har bare været langt fra hvad de kan præstere. Så hvordan de tropper op til kampen er spændende. WK er uden tvivl det bedste hold, hvis vi sammenligner de to hold. Og med Train i baghånden. Kan det hurtigt blive op af bakke for Honoris.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app
Feedback