Annonce

Holland - Ungarn: 2 (4,5-0)

28. juli 2017 kl. 13:00 - Håndbold
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05
Kommentarer (17)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 52-0-48%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Begge hold skød u19-EM i gang med en sejr, men som en af medaljefavoritterne bør Ungarn vise, at der er en niveauforskel mellem disse to mandskaber. 

DERFOR SKAL DU SPILLE PÅ DEN:

  • Ungarn slog Rumænien med 26-21, hvor resultatet endte med at være tættere end spillet på banen ville antyde.
  • Ungarn fik gang i deres fløjspil, hvilket tager et stort pres fra deres bagspillere Hafra og Hornyak, og de kan vælge de rigtige skud frem for at forcere dem.
  • Dette hollandske hold mangler erfaring på denne scene, og de skal møde et af de mest erfarende ungdomslandshold. Det kan skabe lidt nerver i det første stykke tid.
  • Hollands forsvar er sårbart mod større skytter, hvilket man kunne se med Kristin Thorleifsdottirs spil i første kamp, og der er Noemi Hafra i særklasse.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

  • Holland fik en flot sejr mod Sverige på 26-23, hvor de havde styr på kampen fra start til slut.
  • Ungarn står meget smalt i forsvaret, og de vil gerne have skytterne ind mod midten, hvilket har gjort dem sårbare overfor fløjspillet, hvor Dione Housheer kan skabe problemer.
  • Bernadett Hornyak så ikke god ud i første kamp, og hun er en vigtig spiller for Ungarn at få i gang.

Holland fik en flot sejr mod Sverige i den første kamp, men det er et svensk landshold, som står uden deres stjerne bagspiller Hannah Flodman, og så kunne man have forventet en sløv start for det svenske mandskab. Det udnyttede hollænderne flot, men det bliver en noget større mundfuld, når de møder ind i medaljefavoritterne fra Ungarn, som slog en anden medaljekandidat, nemlig Rumænien, med 26-21. En kamp, hvor man kunne se, at Ungarn overhovedet ikke ramte deres topniveau, men deres kollektiv og sammenspil var i en klasse for sig mod et meget individuelt rumænsk hold.

Holland valgte i den første kamp mod Sverige at stå i et mere defensivt forsvar, hvilket kan give dem store problemer, når de skal møde skytter som Hafra og Hornyak. Hornyak var usynlig i deres første kamp, og det lover ikke godt for Holland, hvis et Ungarn-hold med en dårligt spillende Hornyak kan slå Rumænien med 5. Der er den mulighed, at de dækker i et 5-1 forsvar, som de har gjort før mod fx Danmark, men Ungarn det vil potentielt åbne endnu mere op for de gode ungarske fløje. Som modstander ligger Ungarn godt til Holland, da de hollandske piger ikke er så bevægelige i angrebsspillet. 

Begge hold er kommet godt for start i turneringen, men i denne kamp vil Ungarn vise, at der er klasse forskel på en af favoritterne til at vinde det hele, og så et hollandsk hold som ikke kunne kvalificere sig til VM for et år siden.

Kampen kan ses på: http://www.ehftv.com/int/

 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback