18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Holland - Danmark: Jakob Poulsen starter ikke inde

Match center
9. juni 2012 kl. 18:00 - Fodbold, Europa - EM
Stadion Metalist
28. maj. 2012 kl. 18:49 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 28/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (1)
Chance: 75%
Betvalue: 108,75%
Spilbar ned til odds: 1,33
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Vi husker alle scoringen i Parken mod svenskerne, der sendte Danmark til VM i Sydafrika, men siden har Jakob Poulsen mistet stampladsen på det danske landshold.

Der var faktisk tvivl om han overhovedet ville komme med i EM-truppen. Thomas Kahlenberg, Christian Poulsen, Martin Jørgensen og endda en Søren Christensen fra FCN´s mesterhold pressede på for at tage billetterne foran FCM-styrmanden. Men Morten Olsen belønnede den gode indsats på turen med ligalandsholdet til Thailand i januar med en plads på yderste mandat.

Jakob Poulsen er dog tiltænkt en reserverolle denne gang, da den foretrukne midtbaneduo ligner William Kvist sammen med Niki Zimling.

Morten Olsen har tidligere hevet nogle overraskende kaniner op af hatten til slutrunder, men Jakob Poulsen har ikke været blandt de udvalgte 11 startere igennem kvalifikationen, og det ligner heller ikke umiddelbart en plads i startopstillingen i den første EM kamp mod Holland.

Find spillet hos Unibet:

Fodbold - EM 2012 - Kampspecials - Holland-Danmark - Bliver inkluderet i startopstillingen

 

ODDS

Der er også odds 2,00 for Christian Poulsen må tage plads på bænken mod Holland. Vores bruger Jelleroni var endda så hurtig at fange odds 2,75 hos Unibet for Christian Poulsen ikke starter på banen. Det er et kanon-odds og der er såmænd stadig værdi i odds 2,00 efter den skuffende indsats mod Brasilien.

Opdatering: Det ser ikke umiddelbart godt ud for Jakob Poulsens chancer for en stamplads. Selvom William Kvist ikke var på toppen mod Australien, så ligner det, at Morten Olsen har fundet den foretrukne startformation.

Odds for Jakob Poulsen er derfor sat ned til 1,30.

Også i den lave ende af odds-bassinet kan vi finde odds 1,10 hos Unibet for Stephan Andersen starter på mål mod Holland. Han stod en mere end godkendt kamp mod Australien, og han ligner et klart førstevalg i buret foran Anders Lindegaard, der igen måtte se på fra bænken.

Evian-keeperen kan dog blive skadet, og det skal man have med i overvejelserne.

PROBLEM MED FOR MANGE SUPERLIGA SPILLERE I EM TRUPPEN?

Morten Olsen sendte en mavepuster til de håbefulde danske superligaspillere, der gik på banen med EM drømme.

Den rutinerede landstræner mente tilbage i april, der var et problem, at der var mange Superliga spillere i betragtning til EM truppen, da "det er bedst at plukke spillerne i udlandet, hvor de bliver matchet hårdere".

Morten Olsen kan umuligt mene, at han foretrækker at f.eks Lars Jakobsen og Dennis Rommedahl får splinter i bagdelen på en udlandsk bænk.

Men det er da et klart signal til de unge Makienok, Okore, Juelsgaard og Helenius samt mere rutinerede spillere som Krohn-Dehli og Jakob Poulsen om hurtigst muligt at sende en DVD til samtlige hollandske og belgiske klubber, så de kan komme tættere på en landsholdsplads.

Men Jakob Poulsen er også efterhånden blevet 28 år og har i denne sæson fundet sig til rigtig godt til rette i det midtjyske, hvor han binder spillet fornemt sammen på FCM midtbanen. Han fik også lige sneget sig med i EM truppen, og efter 25 minutter på banen i testkampen mod Rusland fik Jakob Poulsen hele anden halvleg mod Brasilien, da han erstattede netop Christian Poulsen.

Men det var faktisk Thomas Kahlenberg, der gjorde det bedste indhop mod brasserne, og det lader ikke til, at Morten Olsen kan benytte de seneste par præstationer til at sende Jakob Poulsen direkte ind i startopstillingen.

Nu kæmper Jakob Poulsen godt nok ikke med Kahlenberg om en stamplads. Det er nærmere den centrale midtbane, hvor der efterhånden er kommet en god opbakning til at bygge holdet omkring William Kvist og Niki Zimling.

Men faktisk kan Christian Poulsen´s svage præstation mod Brasilien betyde, at Jakob Poulsen nu er rykket et trin op og er den første Morten Olsen kigger mod, hvis William Kvist eller specielt Niki Zimling skal afløses.

Den kommende testkamp mod Australien bliver sandsynligvis sidste chance for Jakob Poulsen, hvis han vil overhale Kvist eller Zimling. Ellers kan kun skader sende FCM spillere i startopstillingen mod Holland.

Det skal med i overvejelserne, at Kvist sad udenfor mod Brasilien med en skade. Han er dog meldt klar til kampen mod Australien. William Kvist mener selv, at han stadig kæmper mod Christian Poulsen om pladsen ved siden af Zimling, og derfor er kampen mod Australien vigtig for Stuttgart profilen.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback