14. oktober 2017 kl. 13:00 - Fodbold, Danmark - 2. division
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05
Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 62-28-10%
Betvalue: 102,30%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Kunststofbanen på Gentofte Stadion danner ramme om det afgørende opgør mellem Hellerup og Greve i den danske 2 divisions gruppe 2.

Hellerup har haft en svingende sæson, men inden sidste weekends nederlag til Marienlyst på 5-0 havde man fundet lidt af melodien ved tre sejre i træk.

Hellerup er et fodboldhold der ynder at spille fodbold, hvilket er blevet endnu mere udtalt efter ansættelsen af Peter Feher tidligere superliga- assistent i FC Nordsjælland, og de har i denne sæson og så befundet sig bedst tilpas på hjemmebane i Gentofte hvor man som nævnt tidligere spiller på kunstgræs.

Hellerup har et erklæret mål om at spille med i oprykningsspillet når det bliver forår, og det vil nok kræve at holdet vinder tre af sine sidste fire kampe. Kampen mod Greve er derfor særdeles afgørende for deres videre færd for at nå deres mål.
Hellerup er rækkens bedste hjemmehold med 13 point i fem kampe og en målscore på 12:5.

Greve har kæmpet lidt med spillet og resultaterne i denne sæson, meget godt symboliseret ved sidste weekends kamp, hvor man i overtiden smider sejren væk og kun spiller 2-2 mod Dalum.
Greves sæson er nærmest afgjort, de ligger på syvende pladsen med 10 point og vil derfor være at finde i nedrykningspillet til foråret - Og kan derfor slappe lidt af og koncentrere sig om at blive parat til dette.
Greve har ikke skrabet mange point sammen på udebane og det er kun blevet til tre point i fem kampe og en målscore på 6:14

Trupperne:
Hellerup har for anden division på papiret en særdeles stærk trup, med blandt andet 
Jonathan 'Lålå' Nielsen  og tidligere Nykøbing anfører Mathias Olsen. Hellerup møder onsdag aften (efter udfærdigelsen af dette indlæg) Silkeborg if i pokalen, og det er derfor ikke til at vide om der kommer skader i truppen, der er ingen spillere i karantæne.

Greve har de tidligere Brøndby og Køge talent Lucas Sander Petersen ude med karantæne, hvilket kan få betydning i forhold til deres evne til at sætte spillet og angreb op samt holde flow i bolden. Udover dette er der ikke kendskab til karantæner eller skader. 

Vurdering:
Jeg tror på en sikker sejr til Hellerup i denne kamp.Hellerup skal simpelthen have tre point mod et svagt udehold som greve hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om at være med i oprykningsspillet. 
Grunden til at spillet tages allerede på nuværende tidspunktInden kampen mod Silkeborg er, at jeg tror at værdien forsvinder jo tættere vi kommer på weekenden grundet forventet fald i oddset på Hellerup. 
Noget af det som skulle tale imod dette spil, er naturligvis netop kampen mod Silkeborg hvor Hellerup kun vil have 2 og en halv dag til at restituere sig i - Men ud fra mit kendskab til cheftræner Peter Feher, vil hans hold være i så fysisk god form så de kan håndtere de fysiske udfordringer der skulle være i dette.

/ Ronin
  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback