18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Heroic - Virtus.Pro: (AH: -1,5 Maps) 1

4. november 2021 kl. 16:30 - PGL Major Stockholm 2021
4. nov. 2021 kl. 00:38 (Opdateret 13. nov. 2021 kl. 22:00) 04/11
139
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (8)

PGL Major Stockholm 2021

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-0-60%
Betvalue: 114,40%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Heroic har et bedre fundament. En genial IGL som viser topform. Derudover er det fem mand, som snitter flotte stats. Kan Heroic holde hovedet koldt, så skal de være et niveau bedre. VP har overrasket med en masse flotte sejre.
Det taler for
 • Heroic er det mere organisatoriske mandskab. Holdets gameplan er stålfast, og alle kender deres roller.
 • VP har Fl1t med, som langt fra er spillet ind på holdet. VP ser jeg få store problemer, mod den spillestil som Heroic har. Vil ikke sige, at det er heldigt, vi endnu kan se VP i aktion. Men de burde havde været ude af turneringen, på nuværende tidspunkt.
 • Yekindar er manden, som spillet er bygget op omkring. Hans impact er altafgørende for VP. Hvis ikke han sætter sin store størrelse 55 på serveren, så får VP det svært. Ingen af de resterende spillere, har gjort det store af sig, hvis vi kigger på impact. #1
 • Heroic har egentlig kun set bedre og bedre ud, jo længere turneringen er gået. Taber godt nok map til Flames, men en kamp Heroic har kontrol over. Det et dansk hold, som er tanket godt op på selvtillid. De tror på tingene nu.
 • Heroic har fem mand, som snitter flotte 1.0 ratings. Fire ud af fem, snitter endda over 1.0 i impact også. Det et komplet hold, hvor flere kan dominere kampen. Heroic kommer med mere saft og kraft, i form af vild firepower. Der er flere x-faktor spillere her.
 • Inferno er det map, som VP helst har ville spille, hvis vi kigger de seneste uger igennem. Det er VP ynglings map, men også et map, hvor Heroic vinder 88% set over, de seneste 3 måneder. Generelt har jeg svært ved, at finde et map, hvor VP skal være direkte favoritter.
 • Heroic har en god map pool. Inferno, Ancient, Overpass og Vertigo har jeg Heroic som favorit. Mirage er et 50/50 map.
Hold øje med
 • Det selvfølgelig farligt, at sige et hold har været små heldige. VP har vist mentalt styrke, i bedste tier1 form. Imponerende hvordan de har kæmpet sig frem til sejr, kamp efter kamp.
 • VP vinder 50% eller højere, på 5/7 maps i poolen. Vertigo kan komme i spil. Et map hvor VP vinder 73% - Jeg ser dog Heroic, som det taktiske bedre hold der. Men Heroic har kun vundet 50%.
 • Denne turnering er kæmpe for alle spillerne. Samtidigt er det noget "nyt" for flere af deltagerne. Der vil være nerver, som skal holdes i ro. Heroic er et hold, med flere yngre spillere. Hvem får først styr på nerverne.
 • VP har allerede slået hold som, Faze, Mouz og Vitality. Samtidigt spillede de lige op med Gambit. Topniveauet hos VP er enormt. Rammer de a-game, så det en velsmurt maskine.
 • VP har overrasket alt og alle. Først og fremmest er Fl1t kommet på holdet. Selvom teamplay ikke sidder spot on, så har de alligevel præsteret noget god cs. Den langsomme tilgang til runderne, frustrere modstanderen mere end man tror. Der er tanke bag taktikken. Kunne Jame få mere dybde i det taktiske, så kunne de blive et farligt top10 hold.
 • Yekindar den bedste aimer i kampen. Den seneste måned snitter han 1.16 i rating og 1.43 i impact. Jame og Fl1t har niveauet til, at spille med de danske drenge. Alt i alt, er der godt med kvalitet og potentiale hos VP. Mentalt der peaker VP 100%. Skal de vinde mod Heroic, som er det dagen.
Oddsmarked

Oddset har været nogenlunde fast, hos de forskellige bookies. Det eneste sted, hvor oddset rigtigt har rykket sig, er hos Marathonbet. Der var oddset omkring 2.90

Flere licensløse bookies har værdi. 

Bet365 2.62
Danskespil 2.55
Onsidebetting 2.63
Nordicbet 2.53

#1 - En interessant stat at kigge på, er netop impact. Yekindar har den seneste måned, en impact på 1.43!! - Det er helt hjernedødt! Ellers er det Qikert som snitter 1.02 - Men derfra så går det ned af bakke. En spiller som Jame snitter 0.87 i impact. Det siger lidt om, hvor afhængig VP er af Yekindar her.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback