18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Heroic - MIBR: 2

25. januar 2021 kl. 17:30 - cs_summit 7
25. jan. 2021 kl. 00:27 (Opdateret 25. jan. 2021 kl. 20:10) 25/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (17)

cs_summit 7

Chance (1-2): 78-22%
Betvalue: 121,00%
Spilbar ned til odds: 4,55
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Fire-power og endnu mere Fire-power skal vinde kampen for MIBR: Det er individualister, som kan ende med en lys fremtid. Deres aim og potentiale er enormt. Heroic er et etableret tophold, som MIBR uden tvivl får svært ved, at vinde imod.
Det taler for
 • MIBR har overtaget 80% af BOOM's roster. Boom var ubesejret i 14 kampe i træk Hvor kun 2 maps blev tabt. Niveauet er noget helt andet, men det skal ikke tage noget, fra den flotte stime. Dette roster er fuld af gode spillere med en masse potentiale. Jeg har en fidus til, at denne kamp bliver meget lige.
 • Heroic var inde i en halvskidt periode inden pausen. Heroic vandt knebent mod Endpoint, samt tabte til Mousesports og Godsent. Derudover har Heroic ikke spillet mange kampe, de sidste 3 måneder. Heroic skal i gang igen. Det kan tage et map eller endda en hel kamp.
 • MIBR kan sagtens lege med i vetoen. Alle maps bliver spillet. Styrkerne ligger på: Dust2, Mirage, Train, Inferno og Vertigo. Der er bestemt maps deriblandt, som Heroic ikke er stor fan af.
 • Dette MIBR er interessant. De mangler kampe mod tophold. Når det så er sagt, så har de hele pakken. Det er et hold med erfaring, fire-power, power, raw-talent og spillere med vilde aims. Der er spillere, som har spillet i den absolutte top af cs. Vi skal 3-4 år tilbage. Så dette lineup kan sagtens lave et upset.
 • Boltz, Yel, Chelo og shz. Individualister, som hvis de rammer niveauet. Kan drille Heroic. Yel på awp har højere niveau end Cadian. Support riflers hos MIBR kan uden tvivl, følge med også. A-gamet er enormt hos MIBR. MIBR skal spille med struktur. Der skal ikke gå for meget "Furia" i den.
Hold øje med
 • Taktisk skal Heroic være, på en anden side end MIBR. MIBR spiller til tider, lidt videre cs end niveauet er med. Falder stukturen i spillet hos MIBR, så vil Heroic rende over dem.
 • Heroic er vant til, konstant at spille mod top10 hold. Dette bliver MIBR første kamp, mod et godt etableret hold. Kommer MIBR ikke godt fra start, så gør det ondt.
 • MIBR er 4 mand som kender hinanden ind og ud. De har dog fået en ny 5' mand med på holdet. Han har kun været en del, af holdet i 10 dages tid. Der skal bare bruges tid og kampe, for at det hele spiller.
 • Som allerede nævnt, så er Heroic taktisk overlegne her, forventer jeg. Derudover har de talentfulde spillere på hele pladen. Alle hos Heroic kan på dagen levere +30 kills. Deres impact hver især er enorm.
 • Heroic vil nok ban Dust2, til dagens kamp. Derfra har Heroic leveret flotte resultater de sidste 6mdr på samtlige maps. Der bliver ingen nemme maps for MIBR.
Oddsmarked

De forskellige bookies er MEGET unige, hvor dette odds skal ligge. Hos nogle er det faldet hvor andre er det steget.
4.75 hos danske spil
5.25 hos onsidebetting - Det samme hos Comeon.
Unibet har 4.80 på MIBR sejr

Er man lidt mere kedelig - Så kan den spilles +1,5 map til MIBR til odds 2.20

Den eneste bookie som ikke har værdi er Nordicbet.

En toneangivende licensløs bookie ligger på 5.40

Når jeg skriver Boom i mit tip, så det fordi 4/5 spillere har kendt hinanden og spillet sammen i snart et år. Det er også en af grundene til, at jeg tør hoppe ud i dette bet. De har utrolig mange kampe sammen og med succes.

Spiller for spiller, så forventer jeg faktisk en rimelig lige kamp. Der hvor jeg kan blive nervøs er grundspillet/Teamplay. Danske hold er bare kendt for, at komme med en bundsolid gameplan og ikke mindst en bund solid udførelse. Heroic har brugt utrolig meget tid på pracc. Så de kommer måske skarpere end aldrig før. Når det så er skrevet, så har Heroic holdt, en meget lang pause. Der er rust der skal bankes af, samt aftalerne skal lige finde hinanden igen. 

Jeg synes oddset er helt sindsygt på MIBR. Ja måske kommer jeg til, at ligne en idiot. Men så tager jeg gerne det med. Jeg tror på en meget lige kamp, som sagtens kunne gå alle tre maps. Jeg forventer MIBR kommer ud på serveren, med lyn og torden. Det vil overraske Heroic. 

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback