18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Heroic - Gambit Youngsters : 2

13. juni 2020 kl. 13:55 - ESL Pro League Season 12 Europe Qualifier
13. jun. 2020 kl. 05:23 (Opdateret 13. jun. 2020 kl. 16:08) 13/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (18)

ESL Pro League Season 12 Europe Qualifier

Chance (1-2): 61-39%
Betvalue: 107,25%
Spilbar ned til odds: 2,56
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
To hold med en masse unge talenter, med en masse raw firepower! Jeg tror vi har en ekstrem god kamp foran os.
Det taler for
 • Heroic kommer fra et opgør mod Spirit, hvor INTET spillede. Ingen ramte over 1.0 i rating og spillet var skandaløst dårligt. Derudover kommer GY fra en flot sejr mod Havu.
 • GY har deres seneste kampe vundet 3/5 kampe, dog kunne det lige så godt havde været 5/5 sejre med 2 tætte nederlag mod CoL
 • Mange siger: GY kan ikke vinde uden Sh1ro leverer, dette er måske sandt. Men nu er det bare sådan, at Sh1ro næsten aldrig har et dårligt map. 12 maps ud af over 70 maps de seneste 2 måneder, har han leveret "lidt" dårlig rating.
 • Heroic har normalt 4/5 klasse spillere der kan levere +20 kills. Sagen er bare det kun er Niko & Stavn der viser niveau for tiden. Dette kan blive et problem mod et brændvarmt GY team.
 • Jeg mener faktisk, at kigger vi isoleret på de 2 holds map pools, så ligger den bedst til GY. Dette er vist vi tager EN masse ting med i beregningen andet end bare procenter, som så mange kun kigger på.5/7 maps ligger godt til GY. Og det maps de vil føle sig tilpas på.
 • Trods GY ikke spiller tit mod top 10 hold, så det endnu et hold der har været igennem alt sammen. De kender hinanden ud og ind. Heroic er stadigvæk lidt nye og der er en masse der skal falde på plads endnu.
Hold øje med
 • Heroic har spillere på holdet, der har prøvet meget mere end spillerne fra GY. Den erfaring kan blive afgørende.
 • Heroic har vist super flot spil siden de fandt sammen, dette nye lineup. Med Hunden med på vognen som Coach, har han steppet spillet op for Heroic med en masse nye ting.
 • Heroic har uden tvivl spillerne til, at vise et game frem som GY ikke kan ramme. Deres topniveau er bare højere end GY's
 • Heroic vinder 72% af deres kampe. Derudover har de presset en masse gode tophold såsom G2 & Vitality.
 • Ingen tvivl om, at Heroic er mere konstante, de taber ikke så mange dumme runder/kampe, som GY gør.
Oddsmarked

Bet365 er ude med det højeste odds på markedet lige nu. Regner dog med det falder en bitte smule.

Heroic:

Mandskabet har i bund og grund 5 mand, der kan smække +20 kills af på scoreboadet. De ligger alle sammen på en rating over de 1.0. Dette er meget flot. Men kigger man lidt dybere, så det folk som Teses, Stavn & Niko man forventer der snitter de +20 kills. De ligger på 1.06, 1,16 & 1,13 i rating. Det er som sådan pæne stats. Men deres A game har de ikke vist noget tid. Så det skal frem mod GY. 

Spillestilen kan jeg egentlig godt lide hos Heroic, den er meget standart. De spiller ikke tosse cs, de veksler meget imellem hurtige tacs og afventede tacs. Der hvor jeg synes de er stærkest er når de "rusher" et bombsite med fuld fart. For de har bare folk på holdet der har et sindsygt aim. Og tit er det noget modstanderen ikke helt er klar på. Når det så er sagt, så synes jeg Spirit viste, alle de huller Heroic endnu mangler, at lukke. De fik dem til, at se utrolig dårlige ud. Så har GY set den demo, så der klart ting de kan tage med ind til kampen.

GY:

GY er og bliver meget afhængig af 2 mand, det er Sh1ro & Ax1Le. De ligger på 1.28 & 1.19 i rating. Men det jeg synes er mere imponerende er deres impact procent. De ligger på 1.26 & 1.23. Dette er noget der kan afgøre mange runder mod Heroic. For den impact 2 mand gør er bare imponerede, og Heroic kan ikke matche det på nogen måder. Derudover har de en 3 mand i Supra som sagtens kan vise tænder til tider. Sh1ro er en spiller der elsker, at finde fast picks og gerne et kill. Det var virkelig noget de fik udnyttet mod Havu. Det så skarpt ud, og han ramte alt der skulle rammes. 

GY kan godt lide, at spille hurtigt og aggressivt, jo mere jo bedre næsten. Til tider kan det blive lige tosset nok. og læser Heroic, det til tider nemme spil GY besidder. Så kan de blive super hurtigt lukket ned og runderne vil rasle over til Heroic's side. Jeg tror faktisk også, det er grunden til, at GY ikke har en større winrate. 

Map pool:

Nu skal lige vi lige huske, at spillerne fra Heroic ikke har spillet sammen i 100 år endnu. De har spillet sammen noget tid. Men det har været en masse Online. Så der er mange ting der endnu skal afprøves og have på plads. Derudover, er deres Coach hunden også en mand der nok har mange flere ting han gerne vil have trænet igennem. Nægter simpelthen, at tro det hele er på plads endnu. Det er noget jeg synes kommer til syne på nogle maps. Nuke & Overpass vil blive instant ban. Så vi fokusere på resten. 

Det eneste map jeg mener Heroic er storfavoritter på er Inferno. Det et map GY har set super ringe ud, trods det faktisk er et map de førhen spillede super meget. Derudover mener jeg GY er favorit på Vertigo & Mirage. Også mener jeg Dust2 & Train er helt lige. Dette "gætteri" er taget ud fra, at GY rammer niveau. Er Herioc mødt op, og rammer topniveau. Så vil mange maps selvfølgelig ligge til dem. Men tager vi, hvordan de forskellige hold spiller for tiden, så ser jeg faktisk ikke meget forskel på de 2 hold. 

Heroic mødte GY for 6 måneder siden, det er en kamp jeg mener vi ikke kan bruge til så meget faktisk. Den har ikke haft påvirkning på mit cv eller lign. Når det så er sagt. Så besidder Heroic nogle spillere, der bare har prøvet mere end nogen fra GY har. Vi har Cadian som har været til en masse lans fra de større hold. Det samme har Niko. Man skal bare huske, at trods Niko spiller godt for tiden. Har han stadigvæk haft en super lang pause fra Cs-scenen. Rammer Heroic dagen og GY ikke er klar fra start. Så er Heroic et niveau højere end GY. Det skal der slet ikke herske nogen tvivl omkring. Når det så er sagt, så er Heroic MEGET afhængig af, at 2 mand stepper op. For sker det ikke, så kan kampen ende, som mod Spirit. Det nederlag var næsten pinligt. Derimod er GY selvfølgelig også afhængig af Sh1ro & Ax1Le. Det er et pres de har haft i 100år og en madpakke, så det påvirker dem bare ikke mere. De plejer, at være klar til kamp. Så det forventer jeg selvfølgelig også de er til dagens kamp.

Jeg tror rent mentalt er Heroic stærkere. GY har det med, at smide rigtig, rigtig mange dumme runder på super dumme fejl. Derudover er GY stærke når det kører for dem. Når de kommer ind i et rundeflow, så de farlige.

Der tror jeg Heroic er bedre til, at nulstille sig runde for runde. Det er bla en af grundende, at Heroic skal være favorit. De har lidt mere is i maven og kan håndtere presset.

God kamp

Kilder

www.hltv.org

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback