18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Heretics - Secret: (AH: -1,5 Maps) 1

4. maj 2020 kl. 11:30 - LOOT.BET Season 6
4. maj. 2020 kl. 01:17 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 04/05
145
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

LOOT.BET Season 6

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-0-55%
Betvalue: 109,35%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Heretics tager lige et step ned i niveau for, at møde et Secret mandskab i Loot Bet turneringen. 

Hvad taler for:

- Heretics er et team der er min. et niveau højere end Secret, også på de halv dårlige dage. Secret har 2-3 spillere der kan på deres gode dage udfordre Heretics, uden tvivl. Men derfra er de overmatchet på alle punkter. Heretics har den bedste Awp'er i Maka, IGL i Kioshima også Lucky og Nivera på rifler. Det er en hård kamp. Secret får deres, at se til. Heretics er kommet i det fine selskab, hvor man møder bedre hold herunder Astralis & Fnatic og mange flere. Det er tydeligt, at se  de som team har rykket sig efter denne Road to Rio turnering.(Som de endnu har gang i) - Det er dybt imponerende det som de har gang i på det Heretics team.

- Trioen Nivera, Lucky & Maka. 1.17, 1.14 & 1.18, det tal der beskriver deres ratio. Det er helt igennem flot, de kan blive ved med, at levere det niveau. Nu det altså ikke hold uden for top100 de møder mere. Det er de bedste af de bedste. Men Heretics er ikke afhængig af alle 3 skal præstere, for de spiller som et hold. Det kan lige så godt være Nivera, som det kan være Maka der river serveren fra hinanden. Selv IGL imponere, ved at ligge på en ratop over 1. Spiller for spiller er de absolut bedre end Secret, det kan slet ikke diskuteres.

- Map pool, den kommer til, at ligge 100% til Heretics. De vælger nok Nuke, Vertigo eller Dust2 - An på hvordan Secret løber deres Veto. Det er maps de vinder 80, 100 & 75% på. Det er imponerende og der er gode hold i blandt. Det er 3 maps Heretics vil være storfavoritter på. Hvordan Secret så vælger, ved jeg ikke. Men der vil Heretics blive mere udfordret. Men ser dem stadigvæk som favorit alt i alt. 

- Secret har ikke mødt et hold på dette niveau endnu. Så er er ingen tvivl om, de vil blive presset.Dette er ikke danske Singularity de skal spille i mod, som ligger uden for top100. Det er Heretics, så jeg forventer, at Secret vil blive taget med bukserne nede flere gange end man lige forventer. For det kan komme til, at gå stærkt. Tempoet og niveauet er bare noget helt andet end hvad Secret er vant til. Her gives der ikke gaver og personlige fejl vil man ikke se mange af hos Heretics. Så skal secret være med, så skal de spille onpoint hele kampen igennem. 

Forventer uden tvivl, at se et Heretics der bare spiller fejlfrit more less. Der vil altid komme en enkelt fejl her og der. Men forventer, de spiller med overblik og ikke tosser for meget rundt. En god blanding af man slapper lidt af i runderne, afventer hvordan Secret rykker rundt. Også eksplodere man. Spiller for spiller er Heretics bedre og det skal man kunne se se i dagens kamp.

Hold øje med:

- Secret er forholdsvis nyt lineup med spillere med et sindsygt højt niveau når de rammer det. Juanflatroo, Anarkez & Sinnopssy er på deres bedste dage helt sindsyge fraccere som kan ødelægge et hvert hold. De snitter lige nu 1.13, 1.09 & 1,02. Det viser som sådan ikke deres reelle niveau. Men de snitter fint. Som sagt er dette et nyt lineup, med meget få kampe som hold. Det er første gang som hold, de endelig møder et godt hold. Så de kan spille rimelig frit, da alt presset vil ligge hos Heretics.

- Jeg finder ikke nogle maps, hvor Secret vil være direkte favoritter. Men: De vil have chance på Overpass & Mirage. Både fordi Secret faktisk har set fornuftige ud på de 2 maps, men også fordi Heretics ikke har set super stærke ud. Det er hvert fald 2 maps, hvor Secret kan ryste tæppet lidt under Heretics drengene. Hvad Secret kommer til, at vælge gider jeg ikke,at sætte mig fast på. Men kunne godt se de et af de maps jeg lige har nævnt. 

- Secret kommer med 4 sejre ud af deres seneste 5 kampe. Det er nu meget flot, trods det ikke er teams der ligger på Heretics niveau. Men en sejr er en sejr. Så kommer de med selvtillid og tro på egne evner, kan de sagtens presse Heretics, som måske også kommer ind til denne kamp med et syn der siger: Dem skal vi vinde imod. Og det kan være farligt.

- Secret spiller noget Cs jeg har svært ved, at sætte ord på. MEN jeg har dog set dem spille struktureret og meget overvejet cs. Hvor man holder spots og regner med ens aim er godt nok - For det tror jeg de kommer længst med i denne kamp. Begynder de, at prøve på en masse vilde ting, så har de ikke en chance. Heretics er efterhånden vant til, at lukke ned offensive spil. Så i min verden, skal de spille stille og roligt. afvente og se om de kan samle et kill og her og der. På den måde, kan de nemmere komme til runder og måske et map. Det bliver svært, men de har spillerne til, at drille Heretics.

Opsummering:

Et Heretics jeg ser værdi i, at skulle vinde 2-0. Måske Heretics hviler lidt for meget op laurbærrene. Måske de er for selvsikre og tænker dette er en sikker walkover. For det bliver det med garanti ikke, de er favorit og det skal de være! - Men der er cs spillere på Secret mandskabet der kan trykke på mouse1. Så de skal være på vagt, også skal de bare fortsætte deres eget spil som de har vist et godt stykke tid nu. Secret skal finde ro, finde lidt runder her og der. Se om de kan vinde pistol runderne. Så de måske kommer lidt foran. De skal tro på  tingene fra start af. Så kan vi få en interessant kamp.

Jeg forventer ikke oddset holdet. Da det er begyndt at droppe lidt forskellige steder.

God kamp

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback